Ide vele! A 20 ezres cipő, amit most minden stílusos nő hord 2023 tavaszán

Ide vele! A 20 ezres cipő, amit most minden stílusos nő hord 2023 tavaszán
Forrás: GettyImages

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy párral mi is beszerzünk belőle!

A legtöbbször, amikor hírességektől és szupermodellektől merítünk stílusihletet, órákat töltünk azzal, hogy megfizethető alternatívákat keressünk, így aztán azon ritka alkalmakkor, amikor a sztárok valami megfizethető, sőt már mondhatni filléres darabot viselnek, azonnal ugrunk. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy az épp szóban forgó cipőre a május 18-21. között pörgő JOY-napok alatt most 25% kedvezménnyel csaphatunk le! Ebben a szezonban ugyanis ismét rengeteg stílusikon viseli a Converse klasszikus, magas szárú tornacipőjét, amit most JOY-napok kuponnal szerezhetsz be magadnak.

Aligha van olyan tornacipő, amely ennyire népszerű, és ezt Dakota Johnson is tudja, hiszen ahogy kijött a jó idő, máris elcsíphettük egy ilyen darabban. A Converse tornacipő pedig mindig jó, és nem mellesleg stílusos választás. Nem számít, hogy egy gyors vásárlásra indulsz, baráti találkozóra mész, kávézni, koncertre, vagy épp kicsit kikapcsolódni a szabadba. Dakota mellett pedig Kaia Gerber, Gigi Hadid, Elsa Hosk is nagy rajongója a Converse tornacipőknek, és ez csak pár példa az elmúlt időszakból, szóval nagyon úgy tűnik, hogy a stílusos sztárcsajok között igen nagy az egyetértés cipőkérdésben - most pedig nézd meg galériánkban, hogyan hordják a legstílusosabb sztárcsajok a Converse cipőket!

Galéria / 10 kép

Stílusos sztárok, akik imádják a Converse cipőket

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.