Kiderült! Ryan Gosling haja emiatt nem volt olyan, mint Ken babának

Kiderült! Ryan Gosling haja emiatt nem volt olyan, mint Ken babának
Forrás: InterCom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Gosling Barbie filmben látható Ken baba tincseinek bizony külön története van.

Ryan Gosling tavaly kapott hideget-meleget, amikor nyilvánosságra kerültek az első róla készült Ken fotók, a kritikus vélemények ugyanis azt nehezményezték, hogy a színész nem úgy nézett ki, mint a hagyományos játékbaba, ugyanis a haja az eredetitől eltérően platinaszőke árnyalatban tetszelgett.

Ryan Gosling Ken baba haja a tervektől a végeredményig

A készítők is nagyon jól tudták, hogy Barbie 1961-ben piacra dobott pasijának, Ken babának általában mézszőke, napszítta szőke, illetve barna haja van, ám direkt döntöttek úgy, hogy Ken filmes változatának platinaszőke haja lesz. Egyrészt pont azért, mert ez a szín annyira természetellenesen könnyed, hogy tovább erősíti a nézőben azt az illúziót, hogy Ryan Gosling szó szerit egy játékbabát alakít, nem pedig egy játékhoz kísértetiesen hasonlító embert.

Kép
forrás: InterCom

Marie Larkin, a színész fodrásza egy interjúban árulta el azt, hogy végül miként nyerte el Ken haja a végleges formáját: „Ryannél voltunk, és arról beszélgettünk, hogy milyen külsőt fogunk csinálni neki. Amire ő azt mondta, hogy úgy akar kinézni, mint Robert Redford, és adott nekem néhány fotót róla.” Egészen pontosan az 1973-as Ilyenek voltunk című filmből mutatott pár képet a sztár, abból az időből, amikor az egyébként eperszőke hajú férfi kollégájának platinaszőke haja volt.

Kép

Majd Larkin folytatta a tervezgetésről szóló emlékek felelevenítését: „Londonban aztán beindult a parókagyártás, de ő nem nagy paróka-rajongó. Egy nap bejött és azt mondta: »Tudom már, csináljuk meg, szőkítsük ki a hajamat.«” Elárulta azt is, hogy Ryan Gosling attól tartott, hogy a paróka hiteltelen lenne és kibillentheti őt a színészi játékából, ezért pár nap leforgása alatt egészen addig szőkíttette eredetileg világosbarna haját, amíg elnyerte azon formáját, ami egy baba esetében hihető is. Az ötlettel a Barbie haj- és sminktervezője, Ivana Primorac is egyetértett. „Most már elképzelni sem tudom, hogy máshogy nézzen ki. Robert Redford egy ikonikus színész, és annyira jóképű. Most úgy gondolom, hogy Robert Redford nem elég babaszerű.” A filmes szakember hozzátette azt is, hogy kezdetben egyik irányba se próbálta befolyásolni Gosling döntését, így nem mondta meg neki, hogy milyen barna vagy éppen szőke legyen. A színész csak sodródott az árral, és egészen addig tolta a dolgot, ameddig logikusnak tűnt, és a végeredményt nézve be is jött a dolog.

Röviden: Ryan Gosling tehát túl Ryan Gosling - és netán még szívdöglesztőbb, ha lehetséges! - lett volna valamilyen természetes színárnyalattal. Az eredmény magáért beszél, a haj épp olyan dögös-fura-vicces-cuki, mint amilyen Ken baba.

Egyébként eljátszottunk a gondolattal, hogy kik lehettek volna még tökéletesek Ken szerepére! Galériánkra kattintva pedig szemügyre is veheted őket!

Galéria / 6 kép

Van jobb Ryan Goslingnál: 6 híres férfi, akik szerintünk tökéletesek lettek volna Ken szerepére

Megnézem a galériát

Ha pedig nosztalgiáznál még egy kicsit a kedvenc Barbie és Ken babák között, nézd meg, melyik típus volt a legmenőbb a születési évedben:

Galéria / 18 kép

Ez a Barbie baba volt a legmenőbb a születési évedben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!