„A pasi gyakorlatilag egy őskövület!” - Ryan Gosling zseniális választ adott azoknak, akik szerint túl öreg Ken szerepéhez

„A pasi gyakorlatilag egy őskövület!” - Ryan Gosling zseniális választ adott azoknak, akik szerint túl öreg Ken szerepéhez
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Gosling nem keseredett el, amikor a Barbie-fanok a kora miatt kezdtek beleállni, zseniálisan vágott vissza nekik!

A Greta Gerwig által rendezett, 2023 nyarán bemutatott Barbie film egy fantasy-vígjáték, amely sokunk kedvenc játékára, a Mattel Barbie babájára épült. Noha korábban már sok animációs mesefilm készült erről a karakterről, élőszereplős film még sosem, így ez egy igazi különlegesség, amit nagyon vártak a fanok. A szuperszőke és szuperpink Barbie szerepét a 33 éves Margot Robbie kapta, míg Kena 42 éves Ryan Gosling lett. Bár alapvetően mindkét sztár nagyon népszerű világszerte, a színész mégis extra sok kritikát kapott, sokan azt írták, ő már „őskövület”, ahhoz, hogy eljátsszon egy olyan „tökéletes” pasit, mint Ken.

„Ez a pasi gyakorlatilag egy őskövület!” - Ryan Gosling zseniális választ adott azoknak, akik szerint túl öreg Ken szerepéhez

Ryan Gosling ezt reagálta, amikor túl öregnek nevezték Ken szerepére

Ryan Gosling 2011 őszén, a Túl fenyvesen című film forgatásán szeretett bele kolléganőjébe, a nála hét évvel idősebb Eva Mendes-be. A színésznő maga sem hitte, hogy valaha ilyen férfit talál, így alapvetően nem szerepelt családalapítás a tervei között, ám a színésszel közösen már két kislányuk is van. Esmeralda Amada 2014-ben, kishúga, Amada Lee 2016-ban jött a világra. Nem meglepő módon az idén 9 és 5 éves lánykák egyik kedvenc játéka a Barbie és Ken baba, ez apukájuk, Ryan Gosling figyelmét sem kerülte el. Éppen ezért döntött úgy, hogy megszerzi magának a Barbie filmben a férfi főszerepet és ő lesz Ken.
„Láttam Kent kint a kertben, fejjel lefelé a sárban, mellette volt egy fél citrom és úgy éreztem, ennek a srácnak a sztoriját mindenkinek meg kell ismernie!” – viccelődött Ryan Gosling, amikor egy interjúban arról kérdezték, miért vállalta el a szerepet. Bármennyire is jó színész azonban, nem mindenki volt elégedett Ryan alakításával, az első trailer után sokan a Twitteren fakadtak ki, öregnek és őskövületnek nevezték a sztárt. A legtöbb fan ugyanis úgy hitte, valamilyen babaarcú, fiatal színész alakítja majd Kent.
„Annyira szomorú, hogy a Barbie filmben a pasi gyakorlatilag egy őskövület!” – írta valaki. „Én vagyok az egyetlen, aki szerint Ryan Gosling sajnos túl öreg Ken szerepére?!” – kontrázott rá egy másik felhasználó. Szerencsére Ryan Gosling nem az a fajta, akit megviseli az ilyesmi, egy közönségtalálkozón frappánsan megüzente, mit gondol ezekről a kommentekről. „Azt üzenném nekik, hogy, ha nem szeretnének azzal a Kennel szórakozni, akit én hozok, akkor játszanak egy másikkal, annyi van még belőle!” – mondta nevetve.

Mindeközben pedig Margot tényleg egy két lábon járó Barbie babává vált! Nézd meg, hogy milyen szetteket viselt az elmúlt hetekben!

Galéria / 10 kép

Margot Robbie ellenállhatatlan szettjei a Barbie-turnéról: pontoztunk őket!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!