Ritka pillanatok egyike! Ryan Gosling egy friss interjúban a lányairól mesélt

Ritka pillanatok egyike! Ryan Gosling egy friss interjúban a lányairól mesélt
Forrás: Broad Green Pictures
Facebook
Twitter
Pinterest

A sármos színész pár pillanat erejéig engedett egy kis betekintést féltve őrzött magánéletébe.

Ryan Gosling és Eva Mendes 2011-ben, a Túl a fenyvesen című film forgatásán ismerték meg egymást, a munkakapcsolat pedig hamar szerelemmé alakult. Az elmúlt közel 11 évben két kislányuk is született, 2014-ben Esmeralda Amada, 2016-ban pedig Amada Lee. Sok hírességgel ellentétben nekik sikerült a lehető legprivátabb életteret kialakítani maguk körül, így nemcsak a címlapokat kerülték el a boldog családi fotók, de a pletykarovatot sem nagyon töltik meg magánéletük intim pillanataival. Éppen ezért külön örülünk annak, hogy Ryan Gosling most végre beszédesebb kedvében volt.

Olvasd el ezt is!

Mivel úgy hozta az élet, hogy a színészt mostanság szponzori kapcsolat fűzi a világhírű TAG Heuer márkához, így az interjúban az órák népszerűsítése mellett az idő múlására is kitért, ez pedig remek alap volt ahhoz, hogy egy kicsit meséljen a családjáról is:

Az idő az, amin mostanság sokat gondolkodom. A gyerekeim olyan gyorsan nőnek, hogy az eddigiekkel ellentétben már muszáj az órát is szemmel tartanom

- mondta.

Nyilván a pandémiával járó lezárások is szerepet játszottak abban, hogy most ennyire felerősödtek ezek az érzések benne...

Van két gyerekünk, ezért sok időt töltünk azzal, hogy szórakoztassuk őket. Nagyon nehéz időszakon mentek át, nem láthattak más gyerekeket és nem tudtak kommunikálni senkivel sem, így Eva-val minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy lekössük őket.

A karantén idején a lányok otthon tanultak, ebben pedig hatalmas segítségükre volt a színész édesanyja, aki 10 éves korában Ryant is otthon tanította, miután magatartásbeli problémák miatt kivette őt az iskolából. Az interjúból pedig az is kiderül, hogy a 41 éves sármos apuka néha a forgatásokra is magával viszi lányait, akik a 2018-as Első ember című filmje után édesen mesélték mindenkinek azt, hogy apukájuk a Holdon dolgozott.

Ryan Gosling új filmjére egyébként már nem kell sokat várni, a The Gray Man című akció-thriller ugyanis hamarosan felkerül majd a Netflix kínálatába. Mi pedig alig várjuk, hogy közel 4 év kihagyás után végre ismét a filmkockákon lássuk viszont Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpasiját!


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Ryan Gosling

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.