Ritka pillanatok egyike! Ryan Gosling egy friss interjúban a lányairól mesélt

Ritka pillanatok egyike! Ryan Gosling egy friss interjúban a lányairól mesélt
Forrás: Broad Green Pictures

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A sármos színész pár pillanat erejéig engedett egy kis betekintést féltve őrzött magánéletébe.

Ryan Gosling és Eva Mendes 2011-ben, a Túl a fenyvesen című film forgatásán ismerték meg egymást, a munkakapcsolat pedig hamar szerelemmé alakult. Az elmúlt közel 11 évben két kislányuk is született, 2014-ben Esmeralda Amada, 2016-ban pedig Amada Lee. Sok hírességgel ellentétben nekik sikerült a lehető legprivátabb életteret kialakítani maguk körül, így nemcsak a címlapokat kerülték el a boldog családi fotók, de a pletykarovatot sem nagyon töltik meg magánéletük intim pillanataival. Éppen ezért külön örülünk annak, hogy Ryan Gosling most végre beszédesebb kedvében volt.

Olvasd el ezt is!

Mivel úgy hozta az élet, hogy a színészt mostanság szponzori kapcsolat fűzi a világhírű TAG Heuer márkához, így az interjúban az órák népszerűsítése mellett az idő múlására is kitért, ez pedig remek alap volt ahhoz, hogy egy kicsit meséljen a családjáról is:

Az idő az, amin mostanság sokat gondolkodom. A gyerekeim olyan gyorsan nőnek, hogy az eddigiekkel ellentétben már muszáj az órát is szemmel tartanom

- mondta.

Nyilván a pandémiával járó lezárások is szerepet játszottak abban, hogy most ennyire felerősödtek ezek az érzések benne...

Van két gyerekünk, ezért sok időt töltünk azzal, hogy szórakoztassuk őket. Nagyon nehéz időszakon mentek át, nem láthattak más gyerekeket és nem tudtak kommunikálni senkivel sem, így Eva-val minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy lekössük őket.

A karantén idején a lányok otthon tanultak, ebben pedig hatalmas segítségükre volt a színész édesanyja, aki 10 éves korában Ryant is otthon tanította, miután magatartásbeli problémák miatt kivette őt az iskolából. Az interjúból pedig az is kiderül, hogy a 41 éves sármos apuka néha a forgatásokra is magával viszi lányait, akik a 2018-as Első ember című filmje után édesen mesélték mindenkinek azt, hogy apukájuk a Holdon dolgozott.

Ryan Gosling új filmjére egyébként már nem kell sokat várni, a The Gray Man című akció-thriller ugyanis hamarosan felkerül majd a Netflix kínálatába. Mi pedig alig várjuk, hogy közel 4 év kihagyás után végre ismét a filmkockákon lássuk viszont Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpasiját!


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Ryan Gosling

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!