Hatalmas büszkeség! Rév Marcellt másodszor is Emmy-díjra jelölték

Hatalmas büszkeség! Rév Marcellt másodszor is Emmy-díjra jelölték
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Rév Marcellnak minden esélye megvan arra, hogy idén ő vigye haza az egyik legrangosabb filmes kitüntetést.

Immáron második alkalommal jelölték Emmy-díjra Rév Marcellt az Eufória című sorozatért. A 37 éves magyar operatőrt a Theater And Its Double címet viselő epizóddal került be az esélyesek közé a „Kiemelkedő operatőri munka egykamerás sorozat (egyórás)” kategóriában.

Rév Marcellt nem először érte eme megtiszteltetés, hiszen már tavaly is jelölték őt (akkor a Trouble Don't Last Always című részért) a televíziós produkciók Oscar-díjának is nevezett nívós kitüntetésre. Az HBO-n futó Eufória ezzel együtt összesen 16 jelölést zsebelt be, így többek a Legjobb dráma sorozat, Legjobb női főszereplő (Zendaya) és Legjobb női mellékszereplő (Sydney Sweeney) kategóriákban is minden esélye megvan arra, hogy díjra váltsa a jelölést.

A 74. Emmy-díjátadót idén szeptember 12-én rendezik meg, a technikai díjakat pedig szeptember 3-án és 4-én adják át a nyerteseknek. Mi pedig innen is nagyon szurkolunk Rév Marcellnak!

Te már beszerezted?


Az InStyle nyári lapszámának címlapján négy színésznő, Molnár Piroska, Hámori Gabriella, Mentes Júlia és Mészáros Blanka szerepel, mindannyiukat jelölték a Magyar Mozgókép Díjra a legjobb női főszereplő kategóriában. A lap a színészeken kívül számos olyan tehetséges háttérembert, alkotót is bemutat, akik nélkül a produkciók sikere elképzelhetetlen lenne.

Kép

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!