Csodás plasztikai sebészi munkák, amelyek megváltoztatták az emberek életét

Csodás plasztikai sebészi munkák, amelyek megváltoztatták az emberek életét
Forrás: Getty

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Amikor azt mondjuk, plasztikai műtét, nem mindig lufimellekre és ráncfellvarrásra kell gondolni. Előfordul, hogy egészségügyi oka van a bevatkozásnak, csak éppen a végeredmény is esztétikusabb.

gif

Rengeteg ember életét megváltoztathatja akár egy kisebb beavatkozás is, mint a zsírleszívás, vagy a feltöltések, nem beszélve az olyan egész arcot érintő nagyműtétekről, amikor szinte minden arcban lévő csontot érint a sebész keze. Például a bulldogharapás (amikor az alsó állkapos és fogsor előrébb áll, mint a felső) olyan hosszú távú egészségkárosodást okozhat, amelyet egy fogszabályzó sem tudna soha helyrehozni. A bulldogharapást egy nagyon komoly és hosszú kezeléssel tudják rendbehozni, aminek a része egy nagyon nagy műtét is. Van, akinél műtétsorozatról veszélhetünk és akad, aki rögtön az orrát is megcsináltatja, ha már kés alá fekszik.

Rengetegen fogynak olyan sokat, hogy utána kénytelenek plasztikai sebészhez fordulni, hogy befejezzék azt a munkát, amit a természet már nem tud. A paciens viszont megérdemli, hogy valóban új, egészségesebb életet kezdjen, ha már ennyi energiát belefektetett az életmódváltásba.

Kép
forrás: Getty

A legkülönfélébb esetekből válogattunk, hogy lássátok, mennyi, különböző problémával élő ember életét teheti szebbé, jobbá egy plasztikai műtét – és a plasztikai sebészetről ne mindig a Kardashian-Jenner család vagy Cher jusson eszedbe...

A galériában tehát olyan plasztikai műtétek eredményeit mutatjuk be, amelyeknek egészségügyi oka volt, de az eredmény egyben esztétikailag is elképesztő!

Galéria / 7 kép

"A plasztikai műtétem jobbá tette az életem"

Megnézem a galériát

A kétgyermekes exmodell tabuk nélkül beszélt korábbi plasztikai beavatkozásáról, amelyet mostanra megbánt – mert ilyen is van...

Tovább olvasok

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!