#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Tanuld el Pataki Ági szuper képességét!

Tanuld el Pataki Ági szuper képességét!
Forrás: @patakiagiofficial
Facebook
Twitter
Pinterest

A modellből filmproducerré vált, a hetedik x-hez közeledő üzletasszony egy belevaló Instagram-bejegyzésben osztotta meg követőivel, hogy mire képes. Lehetnénk csak egy napra Pataki Ági?

Pataki Ági méltósággal viseli korát

Magyarország egykor legismertebb modellje, Pataki Ági az egyik legigazibb kortalan szépség, aki minden egyes ráncocskájával és ősz hajával etalon a számunkra. A modellből filmproducerré vált, a hetedik x-hez közeledő üzletasszony húsz évet simán letagadhatna a korából, mégsem teszi, éppen ellenkezőleg! Pataki Ági méltósággal viseli a korát, és talán éppen ennek is köszönhetően szemei pontosan úgy ragyognak, mint évtizedekkel ezelőtt, a hetvenes években, amikor Fabulon-lányként az egész ország megismerte.

Nem foglalkozik az idő múlásával

#képesvagyok annak ellenére nem foglalkozni a korral, hogy az idén töltöm be a 70. évemet, #képesvagyok nem a múlton nosztalgiázni, helyette a jövőbeli terveimen dolgozni

- Ági ezekkel a szavakkal osztotta meg gondolatait az Instagramon.

A fiatalság megőrzésének nincs univerzális receptje, azonban van egy kulcsösszetevő, ami nem hiányozhat egy nő rutinjából sem – ez pedig a magabiztosság, ami életerővel tölt fel a legnehezebb időkben is. Ne felejtsd el!

Kattints a galériába, és nézd meg Pataki Ági akkor & most képeit!

Galéria / 7 kép

Pataki Ági akkor & most

Megnézem a galériát

#Képesvagyok...

Fejezd be te is a mondatot!

.

Csatlakozz te is egymást támogató kampányunkhoz, oszd meg a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

A tavaszi InStyle-t keresd az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formában ITT!

Tovább olvasok

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok