#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Megjelent az Instyle tavaszi lapszáma, címlapon Szalay Anna Lilla Down-szindróma aktivistával - ezzel a mérföldkővel indul a #képesvagyok kampány

Megjelent az Instyle tavaszi lapszáma, címlapon Szalay Anna Lilla Down-szindróma aktivistával - ezzel a mérföldkővel indul a #képesvagyok kampány

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Életmód

A szakértők szerint ennyi pénzt kellett volna megtakarítanod 30 éves korodig: Neked összejött ez az összeg?

Promóciók

Fedezd fel a Kazar Party Edit Kollekciót és legyél az est királynője!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Megújulással és bővítéssel zárja az évet a Dr. Rose Magánkórház

Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját!

Képes vagyok...te hogyan fejeznéd be a mondatot? Ennek a lapszámnak a megjelenésével egyidőben indul az InStyle #képesvagyok kampánya, amelyben olyan vagány, belevaló, példamutató nőkről mesélünk, akik nap mint nap legyőzik a korlátaikat, legyen szó szellemi, fizikai vagy társadalmi korlátról, és küzdenek az álmaikért, nem ismernek lehetetlent. Ebben a lapszámban Szalay Anna Lilla Down-szindróma aktivista, Illés Fanni paralimpikon úszó és Széles Adrienn vitiligo nagykövet történetét ismerheted meg. Reméljük, rád is olyan inspirálóan hatnak majd, mint ránk, akik az anyagot és a kampányt készítettük.

Anna Lilla elmesélte, hogy ő úgy érzi, bármire képes, és ahogy a vele készült interjúban megismerheted, ez tényleg így is van. Ráadásul címlapsztár is lett, egy igazi mérföldkő ez neki és nekünk is! Reméljük, hogy a bemutatott történetek téged is arra bátorítanak majd, hogy elfogadó és támogató legyél másokkal és önmagaddal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban. Ne hagyd, hogy a körülmények vagy mások véleménye az álmaid útjába álljon.

„Igyekszem nem a negatívumokra gondolni, és a jó dolgokat megjegyezni” – mondja címlaplányunk, Anna Lilla, és ezt a tanácsot mind megfogadhatnánk tőle! Van olyan, akit csodálsz? Mondd el neki! Te mire vagy képes? Meséld el!

Kép

Illés Fanni, paralimpikon úszó

Kép

Gáz, hogy még mindig el kell mondanom: igen, képes vagyok rá!

Széles Adrienn, vitiligo nagykövet

Kép

Én a foltjaimmal látom teljesnek magam.

#Képesvagyok...Fejezd be te is a mondatot!


A tavaszi InStyle-ban három olyan nőt mutatunk be, akik szellemi vagy fizikai korlátokkal élnek, vagy egyszerűen »mások«, mint az átlag szemében megszokottnak vélt, mégis nap mint nap küzdenek az álmaikért, nehezített pályán is. Különlegesek, gyönyörűek, példamutatók. Címlaplányunk, Anna Lilla Down-szindrómás, de elmondása szerint őt ez semmiben nem korlátozza, bármire képes, amit csak elhatároz. Amikor azon bánkódsz, hogy úgysem fog sikerülni, hogy te ehhez kevés vagy, gondolj arra, hogy őket sem tántorította el semmilyen eléjük gördülő akadály, amit az élet adott, legyenek ők a követendő példa. Mindenkinek megvannak a maga korlátai, nehezítő tényezői, ám ezeken az »akadálypályákon« nem egymás ellen versenyezve vagy egymáshoz hasonlítgatva kell túljutni, hanem egymást segítve, támogatva, akár egy lelkesítő történettel. Az instyle.hu/kepesvagyok oldalon további inspiráló nők történeteit ismerheted meg, és erőt meríthetszbelőlük.

Csatlakozz te is egymást támogató, érzékenyítést segítő kampányunkhoz, oszd meg te is a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

Gillian Anderson a csúcson

A korona sorozatban nyújtott zseniális alakítása után, ahol Margaret Tatchert játszotta, Golden Globe-bal jutalmazták, illetve több toplistás Netflix sikerprojektben is láthatjuk. Sziporkázóan őszinte interjú az egykori Scully ügynökkel.

Kép

Stork Natasa - Felkészülés a világsikerre

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre színésznője sorra kapja a nemzetközi díjakat, és Európa tíz legígéretesebb színésze között tartják hivatalosan is számon. Natasa sikere bár nem jött gyorsan, de úgy tűnik, annál világraszólóbb. A vele készült interjút és fotósorozatot a 144. oldalon találod.

Kép

Legyen Divat A Női Vezető!

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának részeként 37 sikeres és inspiráló női vezető osztja meg tapasztalatait, tanácsait, fiatal nők és a jövő vezetői, nézzétek meg a magazinban velük készült anyagot, és a további interjúkért kövessétek az instyle.hu/karrier rovatot.

Kép

2021-es tavaszi trendelőrejelzés

Nagyon vártuk már ezt az évet, és a tavaszt, és vele együtt az új trendeket is, mutatjuk, mit ígér nekünk 2021, melyek lesznek a must have kiegészítők, sminkek és frizurák - amelyeket remélhetőleg lesz is alkalmunk viselni valahová!

Kép

Budapest Wamp - Lakatos Márk divatanyaga

"Az újhullámos vámpír look drámai fekete textúrák keveredése vibráló neonszínekkel és nude árnyalatokkal, valamint a prêt-à-porter darabok keveredése a streetwear és magyar couture elemekkel." - foglalta össze Márk, de az anyagot érdemes megnézni tüzetesebben, a ruhák és a modellek is nagyon szemrevalóak!

Kép

Lenny Kravitz exkluzív interjú

A soha nem öregedő rocklegenda számára a zene jelenti a biztonságot és a aszabadságot. A vele készült interjúban új életformájáról is mesél.

Kép

Számomra a siker ezen a ponton már inkább a szeretetről szól.

Utazd körbe a világot - a konyhádban és az otthonodban!

Elhoztuk a nemzetek kedvenc lakberendezési és gasztrósajátosságait, és az év meghatározó lakberendezési trendszíneit is.

Kép

A magazint keresd az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formában ITT!

Videók

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Életmód

A szakértők szerint ennyi pénzt kellett volna megtakarítanod 30 éves korodig: Neked összejött ez az összeg?

Promóciók

Fedezd fel a Kazar Party Edit Kollekciót és legyél az est királynője!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Megújulással és bővítéssel zárja az évet a Dr. Rose Magánkórház

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Cuki kisfiúból csini kamaszlány: Így változott meg Shiloh Jolie-Pitt az évek alatt

Nézd meg, hogyan változott Shiloh Jolie-Pitt az évek során!

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így néznek ki most az Addams Family filmek sztárjai

A '90-es évek ikonikus filmjeinek listájáról bizony az Addams Family sem hiányozhat!

Kép
Sztárok

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.