#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Megjelent az Instyle tavaszi lapszáma, címlapon Szalay Anna Lilla Down-szindróma aktivistával - ezzel a mérföldkővel indul a #képesvagyok kampány

Megjelent az Instyle tavaszi lapszáma, címlapon Szalay Anna Lilla Down-szindróma aktivistával - ezzel a mérföldkővel indul a #képesvagyok kampány
Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját!

Képes vagyok...te hogyan fejeznéd be a mondatot? Ennek a lapszámnak a megjelenésével egyidőben indul az InStyle #képesvagyok kampánya, amelyben olyan vagány, belevaló, példamutató nőkről mesélünk, akik nap mint nap legyőzik a korlátaikat, legyen szó szellemi, fizikai vagy társadalmi korlátról, és küzdenek az álmaikért, nem ismernek lehetetlent. Ebben a lapszámban Szalay Anna Lilla Down-szindróma aktivista, Illés Fanni paralimpikon úszó és Széles Adrienn vitiligo nagykövet történetét ismerheted meg. Reméljük, rád is olyan inspirálóan hatnak majd, mint ránk, akik az anyagot és a kampányt készítettük.

Anna Lilla elmesélte, hogy ő úgy érzi, bármire képes, és ahogy a vele készült interjúban megismerheted, ez tényleg így is van. Ráadásul címlapsztár is lett, egy igazi mérföldkő ez neki és nekünk is! Reméljük, hogy a bemutatott történetek téged is arra bátorítanak majd, hogy elfogadó és támogató legyél másokkal és önmagaddal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban. Ne hagyd, hogy a körülmények vagy mások véleménye az álmaid útjába álljon.

„Igyekszem nem a negatívumokra gondolni, és a jó dolgokat megjegyezni” – mondja címlaplányunk, Anna Lilla, és ezt a tanácsot mind megfogadhatnánk tőle! Van olyan, akit csodálsz? Mondd el neki! Te mire vagy képes? Meséld el!

Kép

Illés Fanni, paralimpikon úszó

Kép

Gáz, hogy még mindig el kell mondanom: igen, képes vagyok rá!

Széles Adrienn, vitiligo nagykövet

Kép

Én a foltjaimmal látom teljesnek magam.

#Képesvagyok...Fejezd be te is a mondatot!


A tavaszi InStyle-ban három olyan nőt mutatunk be, akik szellemi vagy fizikai korlátokkal élnek, vagy egyszerűen »mások«, mint az átlag szemében megszokottnak vélt, mégis nap mint nap küzdenek az álmaikért, nehezített pályán is. Különlegesek, gyönyörűek, példamutatók. Címlaplányunk, Anna Lilla Down-szindrómás, de elmondása szerint őt ez semmiben nem korlátozza, bármire képes, amit csak elhatároz. Amikor azon bánkódsz, hogy úgysem fog sikerülni, hogy te ehhez kevés vagy, gondolj arra, hogy őket sem tántorította el semmilyen eléjük gördülő akadály, amit az élet adott, legyenek ők a követendő példa. Mindenkinek megvannak a maga korlátai, nehezítő tényezői, ám ezeken az »akadálypályákon« nem egymás ellen versenyezve vagy egymáshoz hasonlítgatva kell túljutni, hanem egymást segítve, támogatva, akár egy lelkesítő történettel. Az instyle.hu/kepesvagyok oldalon további inspiráló nők történeteit ismerheted meg, és erőt meríthetszbelőlük.

Csatlakozz te is egymást támogató, érzékenyítést segítő kampányunkhoz, oszd meg te is a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

Gillian Anderson a csúcson

A korona sorozatban nyújtott zseniális alakítása után, ahol Margaret Tatchert játszotta, Golden Globe-bal jutalmazták, illetve több toplistás Netflix sikerprojektben is láthatjuk. Sziporkázóan őszinte interjú az egykori Scully ügynökkel.

Kép

Stork Natasa - Felkészülés a világsikerre

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre színésznője sorra kapja a nemzetközi díjakat, és Európa tíz legígéretesebb színésze között tartják hivatalosan is számon. Natasa sikere bár nem jött gyorsan, de úgy tűnik, annál világraszólóbb. A vele készült interjút és fotósorozatot a 144. oldalon találod.

Kép

Legyen Divat A Női Vezető!

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának részeként 37 sikeres és inspiráló női vezető osztja meg tapasztalatait, tanácsait, fiatal nők és a jövő vezetői, nézzétek meg a magazinban velük készült anyagot, és a további interjúkért kövessétek az instyle.hu/karrier rovatot.

Kép

2021-es tavaszi trendelőrejelzés

Nagyon vártuk már ezt az évet, és a tavaszt, és vele együtt az új trendeket is, mutatjuk, mit ígér nekünk 2021, melyek lesznek a must have kiegészítők, sminkek és frizurák - amelyeket remélhetőleg lesz is alkalmunk viselni valahová!

Kép

Budapest Wamp - Lakatos Márk divatanyaga

"Az újhullámos vámpír look drámai fekete textúrák keveredése vibráló neonszínekkel és nude árnyalatokkal, valamint a prêt-à-porter darabok keveredése a streetwear és magyar couture elemekkel." - foglalta össze Márk, de az anyagot érdemes megnézni tüzetesebben, a ruhák és a modellek is nagyon szemrevalóak!

Kép

Lenny Kravitz exkluzív interjú

A soha nem öregedő rocklegenda számára a zene jelenti a biztonságot és a aszabadságot. A vele készült interjúban új életformájáról is mesél.

Kép

Számomra a siker ezen a ponton már inkább a szeretetről szól.

Utazd körbe a világot - a konyhádban és az otthonodban!

Elhoztuk a nemzetek kedvenc lakberendezési és gasztrósajátosságait, és az év meghatározó lakberendezési trendszíneit is.

Kép

A magazint keresd az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formában ITT!

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.