Nyolc oktáv: Toplistás énekesnők az InStyle-ban

Nyolc oktáv: Toplistás énekesnők az InStyle-ban

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Facebook
Twitter
Pinterest

Szólóban vagy bandában, frontemberként, énekesnőként, dalszerzőként, évek óta, új felfedezettként vagy épp visszatérőként meghatározó szereplői a hazai zenei életnek. Nők, énekesnők, tele frissességgel, energiával, tehetséggel. Most a tavasz iránymutató ruhadarabjait viselik.


Stahl Barbi, Horányi Juli (Youli), Széles Iza, Batta Zsuzsanna (Marge), Korbucz Sonya, Szécsi Böbe, Katona Zsombori Éva (Ív) és Bocskor Bíborka (Magashegyi Undergound) most a tavasz iránymutató darabjait viselik az új InStyle-ban.

A teljes divatanyagot az áprilisi InStyle-ban keressétek!


Kép


Stahl Barbi


Kislány kora óta énekel, de nem zenét, hanem szociológiát tanult. A Brody Studiosban dolgozott, amikor 2015 nyarán eljött a fordulópont az életében. Első dala, az A Bit ugyanis, amit a dalszerző és producer Antilope Kiddel írt közösen – egyből a Szentkirályi ásványvíz reklámzenéje lett. Most is nagy összhangban dolgoznak a stúdióban, hiszen hamarosan megjelenik a 10 számos album, domináns énekléssel, ütős bitekkel, elektronikus hangzással. Az új projektnek High Love a producere. Barbit vonzza a keleti vonal, Angel Haze, az Abra és Sevdaliza zenéje és imádja Londont, Berlint és New Yorkot. „New York rengeteget ad, bármikor visszamennék. Remélem, nyár elején, még a fesztivál szezon előtt lesz alkalmam ismét odautazni” - mondja.
Kép


Katona-Zsombori Éva/ Ív


A MOMÉ-n diplomázott, grafikus szakon. Egy másfél éves kisgyermek édesanyja. Azt mondja, a férje támogatása nélkül nem lenne ilyen balanszban az élete. Hálás, hogy az anyasággal meg tudja élni a nőies énjét, ugyanakkor az önmegvalósításról sem kell lemondania. Ívként a Sztárban Sztár műsorában debütált ByeAlex oldalán, a Bocs, hogy című dallal. A Dal 2015-ös évadában Fire című dalával pedig egészen a döntőig jutott. Idén a Love Kills Me című versenydallal indult, melyet ismét Tóth Lóránt írt. Lóránttal továbbra is együtt dolgoznak, most épp azon, hogy frissüljön az élőzenés repertoárja. A magyar nyelvű dalok szövegébe gyakran besegít, azt mondja most leginkább a 80-as évek fílingje és a Drive című film inspirálja. „Tiszta és sallangmentes a film zenéje. Ez hihetetlenül nagy hatással van rám.”
Kép


Bocskor Bíborka/ Magashegyi Underground


Bíborka Marosvásárhelyen járt a Színművészetire, de túl idealista volt a világszemlélete ahhoz, hogy folytassa. Az a rövid idő mégis elegendő volt ahhoz, hogy befészkelje magát a színészek életébe, közösségébe, aminek ma is tagja. Később elindult egy tehetségkutató versenyben és 2006 óta a Magashegyi Underground tagja. Most az együttes fennállásának 10. évfordulóját a harmadik nagylemezük bemutatkozó koncertturnéjával és számos más meglepetéssel ünneplik. Amikor a színpadi és a hétköznapi megjelenésre terelődik a beszélgetés, Bíborka ennyit mond: „Régen nem tartottam annyira fontosnak, de mostanában megszerettem ezt az öltözködős játékot főleg színpadon. Nagyon inspirál, annyi mindent ki lehet fejezni vele.”
Kép


Széles Iza


Ő a nagy visszatérő. Amíg alkotói szabadságra ment, Londonban a Harrods áruházban dolgozott. „Ugyan a zene kicsit háttérbe szorult ezalatt a két év alatt, de lelkileg nagyon sokat kaptam.” Iza most Geszti Péter nem rég az Akváriumban bemutatott duettlemezén, a Létvágy című albumon dolgozott. Geszti és Rácz Gergő szerzeményét énekli. „Örültem a felkérésnek. A Vigyél a nyárba című szám vidám, napsütéses hangulatot zene.” Iza nyolc évig csellózott és most újra elővette a hangszerét, ugyanis nem csak a próbateremben, de a színpadon is szerepet szán neki. A popzene könnyedségével jól párosul a cselló komolysága, főképp, hogy Iza magyarul, angolul és spanyolul is énekel az aláfestéshez.
Kép


Horányi Juli


Eredetileg jelmeztervezőnek készült, de ma már nem tud nagyobb projekteket elvállalni. Most csak a zene van. Zenekarával egy három állomásos koncertturnén vettek részt a Magashegyi Undergrounddal. Nyár elején pedig a Hold utazás című új dalával jelentkezik. Minden dalszövegét maga írja, egy erős anyagot szeretne összehozni, az év vége felé megjelenő saját lemezhez. „Sokat olvasok verset. József Attilát, Weöres Sándort, ha magyarul írok. Az angol nyelvű dalaim legnagyobb inspirációs forrása pedig a Beatles Yesterday című könyve. Zseniális dalszövegeik vannak” - mondja. Juli egyébként nagyon fontosnak tartja azt is, hogy koncertjeinek egyedülálló helyszínei és megszerkesztett látvány-dramaturgiája legyen. Vele és zenekarával legközelebb június 1-jén, az A38 hajón találkozhatsz.
Kép


Szécsi Böbe


Zongora szakra jár, a Kőbányai Zeneiskolába. Indult a Voice-ban és a A dal 2016-ban is. Ez utóbbiban a Karmapolis formációval a középdöntőig jutottak. Sikerük nyomán úgy döntöttek, hogy a nyári fesztiválszezonban is közösen lépnek fel. Hamarosan megjelenik a Belau zenekarral közös, új daluk, akikkel Böbe sokat fog koncertezni a nyáron. Most azon dolgozik, hogy minél több saját dala legyen. Nemcsak a dallamot írja meg zongorán, de a szövegek is őt dicsérik. Azt is a fejébe vette, hogy a hangszerelést is megtanulja. Lírikus dalokat készít, elektronikus aláfestéssel. „A letisztult dolgokat szeretem, a színpadon és az öltözködésemben is. Lehet, hogy néha feltűnőbbnek kellene lennem, de ha nem érzem magam jól valamiben, akkor az egyszerűen nem passzol hozzám, nem én vagyok.”


Korbucz Sonya/ Sonya


Hamarosan megjelenik online az az Intimissimi reklám, amiben Sonya is szerepel. A koncepció szerint nem modelleket, hanem olyan hétköznapi nőket mutatnak be a kisfilmekben, akiknek inspiráló a története. Sonya a róla elnevezett zenekarban is vezéregyéniség: énekes, gitáros, dalszerző. A darkos, Krypta című videoklip után, a hamarosan megjelenő új EP-re és a májustól kezdődő szabadtéri koncertekre készülnek. Mivel nemrégiben átalakult a zenekar, most gőzerővel dolgoznak az új dalokon. Az élőben zenélés és a koncertezés az, amit igazán szeretnek csinálni. „Úgy érzem sokkal kiforrottabb a hangzásunk, a dallamvilágunk, mert tudjuk, mit akarunk. Ez a második EP igazi Sonya lesz - mondta az énekesnő.
Kép


Batta Zsuzsanna/ Marge


Felpörgött az élet az énekesnő körül. Van egy kétéves kisfia, Bécsben tanult zenetárpiát, amit egyedül ő képvisel Magyarországon, rendszeresen fellép együttesével, április végén pedig megjelenik az új albumuk. Részt vesznek a Nagy-Szín-Pad című tehetségkutató versenyben, amelynek végén kiderül, ki az a 12 friss, magyar együttes, aki felléphet a nyári fesztiválokon és fődíjként a Sziget fesztivál sztárjának előzenekara lehet. Az április 29-i Nagy-Szín-Pados fellépésük egyben a lemezbemutató koncertjük is lesz az Akváriumban. Zsuzsi kortárs költőkkel együtt írja a Marge dalszövegeit, amelyhez a 80-as évek hangulatát idéző, szintipop zene társul, persze nagyon mai hangzással. Rendszeresen együtt turnéznak a Magashegyi Undergrounddal, a Halott Pénzzel, Bye Alex-szel. „Nagyon sokat tanulok a kisfiamtól, Alfonztól és örülök, hogy olyan barátaim, kritikusaim vannak a szakmából, mint Lábas Viki a Margaret Island-ből” - mondja.
Kép
 Kattints a tartalomért!
Kattints a tartalomért!


Szöveg: Visnyei Kata, Fotó: Éder Krisztián, Styling: Gönczy Andrea

VITÁRIS IVÁN: “EZ A ZENE MEGTALÁLT MINKET” – VIDEÓ.

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Kép
Stílus

3 kardigánfazon, ami már nem lesz divatos 2023 telén - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Eljött a kardigán szezon! Így segítünk egy kicsit eligazodni a kínálat között.

Kép
Életmód

Az egészségügyi szakértő szerint azok, akik ezt eszik edzés után, bizonyítottan több kalóriát égetnek el, mint mások

Nagyon nem mindegy, milyen ételt fogyasztasz egy-egy komolyabb edzés után. Íme a szakértő véleménye!

Kép
Szépség
Kép
Sztárok

Nem Diana és Károly az egyetlen! Minden idők 10 legszomorúbb királyi házassága

A történelem során sajnos nem egy rémesen rossz és szomorúan végződő királyi házasság köttetett.

Kép
Sztárok

7 bombasztikus 60 feletti nő, aki élő bizonyítéka annak, hogy az életkor tényleg csak egy szám

Ezek a szépséges nők bebizonyították, a nőiesség a vonzerő nem a kor függvénye. Nézd meg, kik ők!

Kép
Sztárok

6 sztárpár, akik hosszú évek óta boldog házasságban élnek: náluk tényleg működik!

A romantikus filmek végén a két főhős egymásra talál, összeházasodnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Persze tudjuk, hogy ez az életben nem ennyire egyszerű. Vagy mégis? Most olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik többszörösen is rácáfolnak arra az elméletre, hogy a sztárok házassága csak a látszatra épít és hamar véget ér. Mert sokaknál tényleg működik a boldog és hosszan tartó házasság!