Nyolc oktáv: Toplistás énekesnők az InStyle-ban

Nyolc oktáv: Toplistás énekesnők az InStyle-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Szólóban vagy bandában, frontemberként, énekesnőként, dalszerzőként, évek óta, új felfedezettként vagy épp visszatérőként meghatározó szereplői a hazai zenei életnek. Nők, énekesnők, tele frissességgel, energiával, tehetséggel. Most a tavasz iránymutató ruhadarabjait viselik.


Stahl Barbi, Horányi Juli (Youli), Széles Iza, Batta Zsuzsanna (Marge), Korbucz Sonya, Szécsi Böbe, Katona Zsombori Éva (Ív) és Bocskor Bíborka (Magashegyi Undergound) most a tavasz iránymutató darabjait viselik az új InStyle-ban.

A teljes divatanyagot az áprilisi InStyle-ban keressétek!


Kép


Stahl Barbi


Kislány kora óta énekel, de nem zenét, hanem szociológiát tanult. A Brody Studiosban dolgozott, amikor 2015 nyarán eljött a fordulópont az életében. Első dala, az A Bit ugyanis, amit a dalszerző és producer Antilope Kiddel írt közösen – egyből a Szentkirályi ásványvíz reklámzenéje lett. Most is nagy összhangban dolgoznak a stúdióban, hiszen hamarosan megjelenik a 10 számos album, domináns énekléssel, ütős bitekkel, elektronikus hangzással. Az új projektnek High Love a producere. Barbit vonzza a keleti vonal, Angel Haze, az Abra és Sevdaliza zenéje és imádja Londont, Berlint és New Yorkot. „New York rengeteget ad, bármikor visszamennék. Remélem, nyár elején, még a fesztivál szezon előtt lesz alkalmam ismét odautazni” - mondja.
Kép


Katona-Zsombori Éva/ Ív


A MOMÉ-n diplomázott, grafikus szakon. Egy másfél éves kisgyermek édesanyja. Azt mondja, a férje támogatása nélkül nem lenne ilyen balanszban az élete. Hálás, hogy az anyasággal meg tudja élni a nőies énjét, ugyanakkor az önmegvalósításról sem kell lemondania. Ívként a Sztárban Sztár műsorában debütált ByeAlex oldalán, a Bocs, hogy című dallal. A Dal 2015-ös évadában Fire című dalával pedig egészen a döntőig jutott. Idén a Love Kills Me című versenydallal indult, melyet ismét Tóth Lóránt írt. Lóránttal továbbra is együtt dolgoznak, most épp azon, hogy frissüljön az élőzenés repertoárja. A magyar nyelvű dalok szövegébe gyakran besegít, azt mondja most leginkább a 80-as évek fílingje és a Drive című film inspirálja. „Tiszta és sallangmentes a film zenéje. Ez hihetetlenül nagy hatással van rám.”
Kép


Bocskor Bíborka/ Magashegyi Underground


Bíborka Marosvásárhelyen járt a Színművészetire, de túl idealista volt a világszemlélete ahhoz, hogy folytassa. Az a rövid idő mégis elegendő volt ahhoz, hogy befészkelje magát a színészek életébe, közösségébe, aminek ma is tagja. Később elindult egy tehetségkutató versenyben és 2006 óta a Magashegyi Underground tagja. Most az együttes fennállásának 10. évfordulóját a harmadik nagylemezük bemutatkozó koncertturnéjával és számos más meglepetéssel ünneplik. Amikor a színpadi és a hétköznapi megjelenésre terelődik a beszélgetés, Bíborka ennyit mond: „Régen nem tartottam annyira fontosnak, de mostanában megszerettem ezt az öltözködős játékot főleg színpadon. Nagyon inspirál, annyi mindent ki lehet fejezni vele.”
Kép


Széles Iza


Ő a nagy visszatérő. Amíg alkotói szabadságra ment, Londonban a Harrods áruházban dolgozott. „Ugyan a zene kicsit háttérbe szorult ezalatt a két év alatt, de lelkileg nagyon sokat kaptam.” Iza most Geszti Péter nem rég az Akváriumban bemutatott duettlemezén, a Létvágy című albumon dolgozott. Geszti és Rácz Gergő szerzeményét énekli. „Örültem a felkérésnek. A Vigyél a nyárba című szám vidám, napsütéses hangulatot zene.” Iza nyolc évig csellózott és most újra elővette a hangszerét, ugyanis nem csak a próbateremben, de a színpadon is szerepet szán neki. A popzene könnyedségével jól párosul a cselló komolysága, főképp, hogy Iza magyarul, angolul és spanyolul is énekel az aláfestéshez.
Kép


Horányi Juli


Eredetileg jelmeztervezőnek készült, de ma már nem tud nagyobb projekteket elvállalni. Most csak a zene van. Zenekarával egy három állomásos koncertturnén vettek részt a Magashegyi Undergrounddal. Nyár elején pedig a Hold utazás című új dalával jelentkezik. Minden dalszövegét maga írja, egy erős anyagot szeretne összehozni, az év vége felé megjelenő saját lemezhez. „Sokat olvasok verset. József Attilát, Weöres Sándort, ha magyarul írok. Az angol nyelvű dalaim legnagyobb inspirációs forrása pedig a Beatles Yesterday című könyve. Zseniális dalszövegeik vannak” - mondja. Juli egyébként nagyon fontosnak tartja azt is, hogy koncertjeinek egyedülálló helyszínei és megszerkesztett látvány-dramaturgiája legyen. Vele és zenekarával legközelebb június 1-jén, az A38 hajón találkozhatsz.
Kép


Szécsi Böbe


Zongora szakra jár, a Kőbányai Zeneiskolába. Indult a Voice-ban és a A dal 2016-ban is. Ez utóbbiban a Karmapolis formációval a középdöntőig jutottak. Sikerük nyomán úgy döntöttek, hogy a nyári fesztiválszezonban is közösen lépnek fel. Hamarosan megjelenik a Belau zenekarral közös, új daluk, akikkel Böbe sokat fog koncertezni a nyáron. Most azon dolgozik, hogy minél több saját dala legyen. Nemcsak a dallamot írja meg zongorán, de a szövegek is őt dicsérik. Azt is a fejébe vette, hogy a hangszerelést is megtanulja. Lírikus dalokat készít, elektronikus aláfestéssel. „A letisztult dolgokat szeretem, a színpadon és az öltözködésemben is. Lehet, hogy néha feltűnőbbnek kellene lennem, de ha nem érzem magam jól valamiben, akkor az egyszerűen nem passzol hozzám, nem én vagyok.”


Korbucz Sonya/ Sonya


Hamarosan megjelenik online az az Intimissimi reklám, amiben Sonya is szerepel. A koncepció szerint nem modelleket, hanem olyan hétköznapi nőket mutatnak be a kisfilmekben, akiknek inspiráló a története. Sonya a róla elnevezett zenekarban is vezéregyéniség: énekes, gitáros, dalszerző. A darkos, Krypta című videoklip után, a hamarosan megjelenő új EP-re és a májustól kezdődő szabadtéri koncertekre készülnek. Mivel nemrégiben átalakult a zenekar, most gőzerővel dolgoznak az új dalokon. Az élőben zenélés és a koncertezés az, amit igazán szeretnek csinálni. „Úgy érzem sokkal kiforrottabb a hangzásunk, a dallamvilágunk, mert tudjuk, mit akarunk. Ez a második EP igazi Sonya lesz - mondta az énekesnő.
Kép


Batta Zsuzsanna/ Marge


Felpörgött az élet az énekesnő körül. Van egy kétéves kisfia, Bécsben tanult zenetárpiát, amit egyedül ő képvisel Magyarországon, rendszeresen fellép együttesével, április végén pedig megjelenik az új albumuk. Részt vesznek a Nagy-Szín-Pad című tehetségkutató versenyben, amelynek végén kiderül, ki az a 12 friss, magyar együttes, aki felléphet a nyári fesztiválokon és fődíjként a Sziget fesztivál sztárjának előzenekara lehet. Az április 29-i Nagy-Szín-Pados fellépésük egyben a lemezbemutató koncertjük is lesz az Akváriumban. Zsuzsi kortárs költőkkel együtt írja a Marge dalszövegeit, amelyhez a 80-as évek hangulatát idéző, szintipop zene társul, persze nagyon mai hangzással. Rendszeresen együtt turnéznak a Magashegyi Undergrounddal, a Halott Pénzzel, Bye Alex-szel. „Nagyon sokat tanulok a kisfiamtól, Alfonztól és örülök, hogy olyan barátaim, kritikusaim vannak a szakmából, mint Lábas Viki a Margaret Island-ből” - mondja.
Kép
 Kattints a tartalomért!
Kattints a tartalomért!


Szöveg: Visnyei Kata, Fotó: Éder Krisztián, Styling: Gönczy Andrea

VITÁRIS IVÁN: “EZ A ZENE MEGTALÁLT MINKET” – VIDEÓ.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.