Marge

Kép
Szépség

Egy 30 éves anyuka, akit a terhesség szoktatott rá az edzésre – Íme Marge legjobb női parktikái!

Nincs sok időd magadra? Akkor fogadd meg a folyton pörgő Marge praktikáit!

Kép
Sztárok

Így készülnek a sztárok a fesztiválra: Marge

A tavalyi év legnagyobb nyári slágerének énekesnőjét a VOLT fesztiválon kapta el egy rövid interjúra stylistunk, Tankó Tekla.

Kép
Sztárok

Nyolc oktáv: Toplistás énekesnők az InStyle-ban

Szólóban vagy bandában, frontemberként, énekesnőként, dalszerzőként, évek óta, új felfedezettként vagy épp visszatérőként meghatározó szereplői a hazai zenei életnek. Nők, énekesnők, tele frissességgel, energiával, tehetséggel. Most a tavasz iránymutató ruhadarabjait viselik.

Kép
InStyle TV

Nyolc oktáv: Toplistás magyar énekesnők az új InStyle-ban - VIDEÓ

Szólóban vagy bandában, frontemberként, énekesnőként, dalszerzőként, évek óta, új felfedezettként vagy épp visszatérőként meghatározó szereplői a hazai zenei életnek. Nők, énekesnők, tele frissességgel, energiával, tehetséggel.

Kép
Sztárok

Megjelent az új InStyle, a címlapon Shailene Woodley

Megjelent az új InStyle, a címlapon a hollywoodi nyüzsgést zen életmóddal ellensúlyozó színésznő, Shailene Woodley! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok.

Kép
Sztárok

A mi cool listánk - 2014

Kép
Életmód

Marge új kislemezzel jelentkezik

Átfogó vizuális és zenei megújulása, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai dalversenyére tett izgalmas kitérője és Stronger című videoklipjének megjelenése után az InStyle-ban is bemutatott Marge új kislemezzel jelentkezik és színes fellépésekre készül.

Kép
InStyle TV

A mi cool listánk: 12 ígéretes fiatal az InStyle-ban

Szorgalom. Ez az egy tagadhatatlanul közös abban a 12 fiatalban, akik majd' kicsattannak a tehetségtől. Alkotó emberek mindannyian, jó a közelükben lenni. A jövőben érdemes lesz rajtuk tartani a fél szemünket.