Női és férfi parfüm illatminták

Női és férfi parfüm illatminták
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A parfüm gyártó cégek többsége a legnépszerűbb, legkedveltebb termékeiből rendszerint illatmintákat is piacra dob. Ez ugyanis egy remek (marketing) lehetőség arra, hogy a lehető legszélesebb körben megismertesse az adott illatot. De nem csak a parfümgyártók számára vannak előnyei, hanem a vásárlók felé is, hiszen egy illatminta kiváló lehetőséget nyújt különféle illatok tesztelésére.

Az illatminták előnyei

Az illatminták többnyire kis kiszerelésűek, kb 1.5 - 2 milliliter mennyiséget tartalmaznak. Éppen ezért a vásárlók könnyebben csábulnak el online vásárlás esetén, hogy előzetes szagolgatás nélkül teszteljenek mindössze a név, leírás és a design alapján új illatokat. Hiszen a kis kiszerelés nem olyan drága, így ha esetleg az illat mégsem tetszik majd magunkon annyira, nem akkora az anyagi veszteség, mintha rögtön egy 50 vagy 100 milliliteres parfümöt kellett volna megvenni. Fontos ugyanis, hogy egyes új illatokat a saját bőrünkön is kipróbáljuk, hogy megfigyelhessük az esetleges reakciókat, valamint azt, hogy mennyire is tartós az adott illat rajtunk.

Végül, de nem utolsósorban nagy előnyük a kis méretük, hiszen nagyon praktikus, hogy szinte a legkisebb női táskában is elfér, de még a férfiak zakójának zsebébe is becsúsztatható, így bármikor kéznél van, ha szükség lenne rá.

A Myparfüm.hu weboldalán lehetőség van női és férfi illatminták vásárlására. Az oldal egyetlen kitétele mindössze az, hogy önmagában egy illatminta nem vásárolható, hanem legalább egy másik termék megrendelése esetén tehető be a kosárba.

A cég a Chanel különféle népszerű és közkedvelt illatait értékesíti illatminta formájában, amely a Chanel márkát kedvelők számára különösen jó hír, hisz így a kedvenc illatukat mindig maguknál tudják hordani. De azoknak is kiváló lehetőséget biztosít ez, akik még nem ismerik igazán a Chanel illatokat, hiszen így nagy anyagi ráfordítás nélkül tudják kipróbálni az eddig még általuk fel nem fedezett illatokat.

Férfi illatminták

Férfiak számára a Chanel 4 különböző illata vásárolható meg illatminta formájában. Mindegyiknek az űrtartalma 2 ml. Az uraknak lehetőségük van tesztelni magukon a Chanel Allure Homme, Allure Homme Sport, Bleu de Chanel, valamint a Platinum Egoiste nevű parfümöket.

Női illatminták

Hölgyek számára 5 kiváló Chanel parfüm érhető el illatminta formájában. Akárcsak a férfiak esetében, a minták itt is mind 2 milliliter nagyságúak. A hölgyek olyan remek parfümökből válogathatnak, mint a Chanel Chance EAU Fraiche, Chance EAU Vive, Chance, Coco Mademoiselle vagy a Gabrielle.

Egy parfüm minden bőrön másként viselkedik, így ami a legjobb barátnak vagy egy kollégának bevált, nem biztos, hogy neked is ugyanolyan jól fog állni. Ennek tesztelésére nyújtanak kiváló lehetőséget a kis kiszerelésű illatminták.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!