Micsoda edzésterv! Natalie Portman így került bomba formába pár hónap alatt a Thor film kedvéért

Micsoda edzésterv! Natalie Portman így került bomba formába pár hónap alatt a Thor film kedvéért
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Natalie Portman hihetetlen izommennyiséget pakolt magára.

Meg kell hagyni, hogy Natalie Portman a különféle filmszerepekhez köthető átalakulásos sztorikban mindig is vérprofi volt. Elég csak a V mint vérbosszúra gondolnod, ahol a karakter kedvéért kopaszra nyírta a fejét, vagy a Fekete hattyúra, melyre úgy készült fel, hogy a mindig is vékony színésznő közel 9 kilót fogyott, hogy tökéletesen hozza a balerina formát.

Éppen ezért nem meglepő az sem, hogy a Marvel legújabb filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés képkockáin is szerette volna a maximumot nyújtani, nemcsak a játékában, hanem a fizika erőnlét szintjén is, hogy a lehető leghitelesebben hozhassa Mighty Thor figuráját. Natalie Portman ugyanis már nemcsak Jane Foster szerepében látható az új részben, hiszen a Mjölnir segítségével ő is szuperhőssé válik. Így pedig a mindössze 160 cm magas színésznő kénytelen volt kigyúrni magát, hogy ne vesszen el teljesen a főszerepet játszó, 190 cm magas Chris Hemsworth mellett. És ami azt illeti, mindez nagyon jól sikerült neki!

Natalie edzője, Naomi Pendergast nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy a magas protein tartalmú étkezés mellett milyen edzéstervet követett a 41 éves színésznő.

Natalie-nak 5 edzése volt egy héten és a 10 hónap alatt egyetlen egy edzést sem hagyott ki. Kezdetben a cél a has és a karok megerősítése volt. A sérülések megelőzése érdekében a stabilitáson és a gyorsaságon dolgoztunk, mivel volt néhány lendületes kaszkadőrjelenete, amelyekhez különféle pozíciókban kellett mozognia, pörögnie és leszállnia. Nagyon örültem annak, hogy sérülések nélkül vészelte át a kihívásokkal teli kaszkadőr folyamatot

- kezdte az edző.
Kép
forrás: Fórum Hungary

Natalie Portman edzése bokszból, kör- és core edzésből, illetve súlyemelésből állt. A tökéletes eredmény érdekekében a sztárnak változtatnia kellett vegán étrendjén is, hogy elegendő fehérjebevitelt biztosítson az izomtömeg növeléséhez. Így reggelire általában vegán alapú reggelit fogyasztott, ami zabból és bogyós gyümölcsökből, valamint fehérjeturmixból állt, ebédre vegán falafelt evett protein shake-el, vacsorára pedig vegán curry és szintúgy egy protein ital került az asztalra, amíg a nasikat a különféle gyümölcsök, dió és saláták jelentették.

Ez nyilvánvalóan jóval több volt, mint amennyit Natalie általában enni szokott, ám elkerülhetetlen volt ez a mennyiség, hiszen a forgatások során is meg kellett tartania a hónapokon át felépített izomzatát

- folytatta.

És hogy miként bírta a színésznő mindezt?

Koncentrált, elszánt és alázatos. Natalie mind a 10 hónapra betervezett edzésen megjelent és 100 százalékot nyújtott, még azokon a napokon is, amikor fáradt volt

- zárta a beszélgetést Naomi.
Kép
forrás: Fórum Hungary

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Marvel-hősök mielőtt még kigyúrták magukat

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.