Spórolnál az esztétikai kezeléseken? 5+1 dolog miatt jól gondold meg!

Spórolnál az esztétikai kezeléseken? 5+1 dolog miatt jól gondold meg!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Szakértőnk segítségével kiderítettük, miért fontos, hogy bőrgyógyász - kozmetológus vagy plasztikai sebész végezze el rajtad az orvos-esztétikai beavatkozásokat.

Alapvetően nincs abban semmi rossz, ha valamit szeretnél olcsóbban megszerezni, de ne ezen múljon az egészséged! Az orvos-esztétikai kezelések nem azok körébe tartoznak, amelyeket diszkont áron kellene megkapnod!

Manapság nagy szerepet játszik az életünkben a szépség és a fiatalság megtartása, az azonban cseppet sem mindegy, milyen módon érjük el, hogy mindig jó formában legyünk. A kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás fizikálisan fiatalon tart, de az arc árulkodik az életkorról. A plasztikai műtétekkel szemben az orvos-esztétikai kezelések nem olyan nagy beavatkozások, de annál hatékonyabban veszik fel az öregedés jeleivel a harcot, a kezelések segítségével sokáig frissek és fiatalosak maradnak az arcvonások. Ennek azonban ára van és mivel rendszeresen meg kell ismételni a kezeléseket, idővel akár komoly összeget is kitehet a finanszírozásuk. Sokan épp ezért keresnek olcsóbb lehetőséget például a botox, az ajakfeltöltés, vagy az arcfeltöltés, esetleg a szálbehúzással végzett lifting esetében. Az igényeket felismerve pedig több kozmetikus is ajánl már ilyen szolgáltatást. Szakértőnkkel, Dr. Ph. D Hatvani Zsófiával, a Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyász szakorvosával jártuk körbe a témát.

Dr. Hatvani Zsófia, a Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyásza
Dr. Hatvani Zsófia, a Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyásza

Ezért válassz mindig bőrgyógyászt vagy plasztikai sebészt az orvos-esztétikai kezelések elvégzésére!

Ahhoz, hogy egy orvos-esztétikai kezelés tökéletes eredményt hozzon, több dolog szükséges. A megfelelő minőségű töltőanyagok, hatóanyagok és eszközök használata nélkülözhetetlen, de az alábbiakról sem szabad elfeledkezni:

#1 Az igazi szaktudást állítják szépséged szolgálatába

A bőrgyógyász - kozmetológusok, illetve a plasztikai sebészek speciális képzésben részesülnek az arc anatómiáját illetően. Ennek köszönhetően pontosan tisztában vannak az ok - okozati hatásokkal, az erek elhelyezkedésével és az arc izmainak működésével. Ez a tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy a különböző orvos-esztétikai kezelések egyszerre legyenek hatékonyak és biztonságosak, hiszen ezeket a beavatkozásokat gyakran a bőr mélyebb rétegeiben végzik el invazív módon, például tűszúrások segítségével! – tudtuk meg, Dr. Ph. D Hatvani Zsófia bőrgyógyásztól. - Sajnos az igazság az, hogy egy kozmetikus ezzel a komplex tudással nem rendelkezik, mert más képzésben részesül.

#2 A legnagyobb biztonságban tudhatod magad

Ahhoz, hogy egy orvos-esztétikai beavatkozás sikeres legyen, fontos, hogy a bőr egészséges legyen, e nélkül az eredmény sem lesz megfelelő. Ha a bőrgyógyász bőrbetegséget, legrosszabb esetben daganatot megelőző állapotot tapasztal a bőrön azonnal meg tudja kezdeni a megfelelő kezelést, míg egy szakmailag nem eléggé képzett ember számára ezek a jelek gyakran semmit sem mondanak. – mondta a Dr. Rose Magánkórház szakorvosa.

#3 Kisebb esély az esetleges szövődményekre

Mint minden kezelés esetén, még egy kozmetikai arckezelésnél is kialakulhatnak akár szövődmények. Ha nem szakorvos végzi el ezeket, ennek veszélye még nagyobb lehet, hiszen a rossz anatómiai rétegbe beadott ajak-, vagy arctöltés, vagy behúzott szál károsíthatja a szöveteket, sőt ez utóbbi különböző immunreakciókat is képes kiváltani. Ha a hialuronsav az arci verőérbe kerül, akár fekélyesedést, szövetelhalást és életre szóló torzulást is okozhat. Tény, hogy szövődmények akkor is kialakulhatnak, ha szakorvos végzi el az orvos-esztétikai kezelést, de ezek száma elenyésző. Ráadásul, ha probléma merül fel, a bőrgyógyász vagy a plasztikai sebész azonnal elkezdi a megfelelő ellátást annak érdekében, hogy ne történjen nagyobb baj. Ezáltal garanciát vállalnak az általuk végzett beavatkozásokra. – tájékoztatott minket Dr. Ph. D Hatvani Zsófia bőrgyógyász szakorvos.

#4 Teljes figyelmet élvezhetsz az orvosod részéről

Egy jó bőrgyógyász - kozmetológus vagy plasztikai sebész felelősséget érez a páciensei iránt és ennek hangot is ad. Megesik ugyanis, hogy az, amire vágyunk, köszönő viszonyban sincs a valós lehetőségekkel vagy éppen kicsit túlzás lenne. – A konzultáció során nemcsak a kezelést tervezzük meg, de meg is hallgatjuk a pácienst, hogy kiderüljön, mi zavarja a legjobban, illetve, hogy milyen eredményt szeretne elérni. A Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyászai és plasztikai sebészei nevében mondhatom, hogy a mottónk: Nálunk a mérték a legfontosabb szempont! Ez azt jelenti, hogy fontos számunkra a páciens elégedettsége, de azt sem rejtjük véka alá, ha az, amit kér, szakmai szempontból nem helyes, hiszen az arc arányainak és az arcvonások természetességének megőrzése a helyes út. – vallja Hatvani doktornő.

#5 A legújabb orvos-esztétikai módszerekkel szépülhetsz

Azért is jó, ha szakképzett bőrgyógyász - kozmetológus vagy plasztikai sebész gondjaira bízod magad, mert ezekben a rendelőkben, illetve magánkórházakban a legmodernebb orvos-esztétikai kezeléseket is kipróbálhatod szépséged és fiatalos arcvonásaid megőrzése érdekében. Ilyen például a PRF terápia! – Ez tulajdonképpen a már ismert Drakula terápia továbbfejlesztett változata, melynek során a páciens saját véréből egy vérlemezkékben és őssejtekben gazdag, jótékony összetételű plazmát készítünk. Ezt utána a többféle módon injektálhatjuk vissza a bőrbe az adott problémától függően. Az PRF terápia azoknak ideális választás, akik semmiféle idegen anyagot sem szeretnének a bőrükben tudni, ráadásul a módszer kombinálható több orvos-esztétikai kezeléssel, illetve plasztikai műtét utána a bőr regenerációját is támogatja. – árulta el a Dr. Rose Magánkórház szakorvosa.

#+1 Az árak miatt sem kell aggódnod

Az, hogy drága vagy olcsó egy esztétikai beavatkozás, sok mindentől függ. Ha egy elrontott orvos-esztétikai kezelést kell helyrehozni, vagy a szövődményeit kezelni, mindenképpen szakorvoshoz megy az ember, ez pedig máris duplájára növelheti a korábbi „alacsony” költségeket. - Ráadásul, ha a szövődményeket nem kezdik idejében kezelni, akár maradandó károsodás is kialakulhat. – tudtuk meg a bőrgyógyász szakorvostól, aki azt is elmondta, hogy függetlenül attól, hogy a Dr. Rose Magánkórház exkluzív környezettel várja vendégeit, normál piaci áron végzik az orvos-esztétikai kezeléseket. – A szakorvosok, plasztikai sebészek nemcsak a már megszerzett képzettségükkel, hanem folyamatos továbbképzéseken szerzett tudásukkal is azon vannak, hogy a hozzájuk forduló páciensek igényeit biztonságosan kielégítsék. Ebbe nemcsak ők tartoznak bele, de a rendelők kiemelkedő felszereltsége, a legújabb módszerek alkalmazása és a makulátlan körülmények is. – tette hozzá a doktornő.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!