Spórolnál az esztétikai kezeléseken? 5+1 dolog miatt jól gondold meg!

Spórolnál az esztétikai kezeléseken? 5+1 dolog miatt jól gondold meg!

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Facebook
Twitter
Pinterest

Szakértőnk segítségével kiderítettük, miért fontos, hogy bőrgyógyász - kozmetológus vagy plasztikai sebész végezze el rajtad az orvos-esztétikai beavatkozásokat.

Alapvetően nincs abban semmi rossz, ha valamit szeretnél olcsóbban megszerezni, de ne ezen múljon az egészséged! Az orvos-esztétikai kezelések nem azok körébe tartoznak, amelyeket diszkont áron kellene megkapnod!

Manapság nagy szerepet játszik az életünkben a szépség és a fiatalság megtartása, az azonban cseppet sem mindegy, milyen módon érjük el, hogy mindig jó formában legyünk. A kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás fizikálisan fiatalon tart, de az arc árulkodik az életkorról. A plasztikai műtétekkel szemben az orvos-esztétikai kezelések nem olyan nagy beavatkozások, de annál hatékonyabban veszik fel az öregedés jeleivel a harcot, a kezelések segítségével sokáig frissek és fiatalosak maradnak az arcvonások. Ennek azonban ára van és mivel rendszeresen meg kell ismételni a kezeléseket, idővel akár komoly összeget is kitehet a finanszírozásuk. Sokan épp ezért keresnek olcsóbb lehetőséget például a botox, az ajakfeltöltés, vagy az arcfeltöltés, esetleg a szálbehúzással végzett lifting esetében. Az igényeket felismerve pedig több kozmetikus is ajánl már ilyen szolgáltatást. Szakértőnkkel, Dr. Ph. D Hatvani Zsófiával, a Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyász szakorvosával jártuk körbe a témát.

Dr. Hatvani Zsófia, a Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyásza
Dr. Hatvani Zsófia, a Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyásza

Ezért válassz mindig bőrgyógyászt vagy plasztikai sebészt az orvos-esztétikai kezelések elvégzésére!

Ahhoz, hogy egy orvos-esztétikai kezelés tökéletes eredményt hozzon, több dolog szükséges. A megfelelő minőségű töltőanyagok, hatóanyagok és eszközök használata nélkülözhetetlen, de az alábbiakról sem szabad elfeledkezni:

#1 Az igazi szaktudást állítják szépséged szolgálatába

A bőrgyógyász - kozmetológusok, illetve a plasztikai sebészek speciális képzésben részesülnek az arc anatómiáját illetően. Ennek köszönhetően pontosan tisztában vannak az ok - okozati hatásokkal, az erek elhelyezkedésével és az arc izmainak működésével. Ez a tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy a különböző orvos-esztétikai kezelések egyszerre legyenek hatékonyak és biztonságosak, hiszen ezeket a beavatkozásokat gyakran a bőr mélyebb rétegeiben végzik el invazív módon, például tűszúrások segítségével! – tudtuk meg, Dr. Ph. D Hatvani Zsófia bőrgyógyásztól. - Sajnos az igazság az, hogy egy kozmetikus ezzel a komplex tudással nem rendelkezik, mert más képzésben részesül.

#2 A legnagyobb biztonságban tudhatod magad

Ahhoz, hogy egy orvos-esztétikai beavatkozás sikeres legyen, fontos, hogy a bőr egészséges legyen, e nélkül az eredmény sem lesz megfelelő. Ha a bőrgyógyász bőrbetegséget, legrosszabb esetben daganatot megelőző állapotot tapasztal a bőrön azonnal meg tudja kezdeni a megfelelő kezelést, míg egy szakmailag nem eléggé képzett ember számára ezek a jelek gyakran semmit sem mondanak. – mondta a Dr. Rose Magánkórház szakorvosa.

#3 Kisebb esély az esetleges szövődményekre

Mint minden kezelés esetén, még egy kozmetikai arckezelésnél is kialakulhatnak akár szövődmények. Ha nem szakorvos végzi el ezeket, ennek veszélye még nagyobb lehet, hiszen a rossz anatómiai rétegbe beadott ajak-, vagy arctöltés, vagy behúzott szál károsíthatja a szöveteket, sőt ez utóbbi különböző immunreakciókat is képes kiváltani. Ha a hialuronsav az arci verőérbe kerül, akár fekélyesedést, szövetelhalást és életre szóló torzulást is okozhat. Tény, hogy szövődmények akkor is kialakulhatnak, ha szakorvos végzi el az orvos-esztétikai kezelést, de ezek száma elenyésző. Ráadásul, ha probléma merül fel, a bőrgyógyász vagy a plasztikai sebész azonnal elkezdi a megfelelő ellátást annak érdekében, hogy ne történjen nagyobb baj. Ezáltal garanciát vállalnak az általuk végzett beavatkozásokra. – tájékoztatott minket Dr. Ph. D Hatvani Zsófia bőrgyógyász szakorvos.

#4 Teljes figyelmet élvezhetsz az orvosod részéről

Egy jó bőrgyógyász - kozmetológus vagy plasztikai sebész felelősséget érez a páciensei iránt és ennek hangot is ad. Megesik ugyanis, hogy az, amire vágyunk, köszönő viszonyban sincs a valós lehetőségekkel vagy éppen kicsit túlzás lenne. – A konzultáció során nemcsak a kezelést tervezzük meg, de meg is hallgatjuk a pácienst, hogy kiderüljön, mi zavarja a legjobban, illetve, hogy milyen eredményt szeretne elérni. A Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyászai és plasztikai sebészei nevében mondhatom, hogy a mottónk: Nálunk a mérték a legfontosabb szempont! Ez azt jelenti, hogy fontos számunkra a páciens elégedettsége, de azt sem rejtjük véka alá, ha az, amit kér, szakmai szempontból nem helyes, hiszen az arc arányainak és az arcvonások természetességének megőrzése a helyes út. – vallja Hatvani doktornő.

#5 A legújabb orvos-esztétikai módszerekkel szépülhetsz

Azért is jó, ha szakképzett bőrgyógyász - kozmetológus vagy plasztikai sebész gondjaira bízod magad, mert ezekben a rendelőkben, illetve magánkórházakban a legmodernebb orvos-esztétikai kezeléseket is kipróbálhatod szépséged és fiatalos arcvonásaid megőrzése érdekében. Ilyen például a PRF terápia! – Ez tulajdonképpen a már ismert Drakula terápia továbbfejlesztett változata, melynek során a páciens saját véréből egy vérlemezkékben és őssejtekben gazdag, jótékony összetételű plazmát készítünk. Ezt utána a többféle módon injektálhatjuk vissza a bőrbe az adott problémától függően. Az PRF terápia azoknak ideális választás, akik semmiféle idegen anyagot sem szeretnének a bőrükben tudni, ráadásul a módszer kombinálható több orvos-esztétikai kezeléssel, illetve plasztikai műtét utána a bőr regenerációját is támogatja. – árulta el a Dr. Rose Magánkórház szakorvosa.

#+1 Az árak miatt sem kell aggódnod

Az, hogy drága vagy olcsó egy esztétikai beavatkozás, sok mindentől függ. Ha egy elrontott orvos-esztétikai kezelést kell helyrehozni, vagy a szövődményeit kezelni, mindenképpen szakorvoshoz megy az ember, ez pedig máris duplájára növelheti a korábbi „alacsony” költségeket. - Ráadásul, ha a szövődményeket nem kezdik idejében kezelni, akár maradandó károsodás is kialakulhat. – tudtuk meg a bőrgyógyász szakorvostól, aki azt is elmondta, hogy függetlenül attól, hogy a Dr. Rose Magánkórház exkluzív környezettel várja vendégeit, normál piaci áron végzik az orvos-esztétikai kezeléseket. – A szakorvosok, plasztikai sebészek nemcsak a már megszerzett képzettségükkel, hanem folyamatos továbbképzéseken szerzett tudásukkal is azon vannak, hogy a hozzájuk forduló páciensek igényeit biztonságosan kielégítsék. Ebbe nemcsak ők tartoznak bele, de a rendelők kiemelkedő felszereltsége, a legújabb módszerek alkalmazása és a makulátlan körülmények is. – tette hozzá a doktornő.

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Kép
Szépség
Kép
Sztárok

Nem Diana és Károly az egyetlen! Minden idők 10 legszomorúbb királyi házassága

A történelem során sajnos nem egy rémesen rossz és szomorúan végződő királyi házasság köttetett.

Kép
Sztárok

7 bombasztikus 60 feletti nő, aki élő bizonyítéka annak, hogy az életkor tényleg csak egy szám

Ezek a szépséges nők bebizonyították, a nőiesség a vonzerő nem a kor függvénye. Nézd meg, kik ők!

Kép
Sztárok

6 sztárpár, akik hosszú évek óta boldog házasságban élnek: náluk tényleg működik!

A romantikus filmek végén a két főhős egymásra talál, összeházasodnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Persze tudjuk, hogy ez az életben nem ennyire egyszerű. Vagy mégis? Most olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik többszörösen is rácáfolnak arra az elméletre, hogy a sztárok házassága csak a látszatra épít és hamar véget ér. Mert sokaknál tényleg működik a boldog és hosszan tartó házasság!

Kép
Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Vészesen közelednek az ünnepek, ezért érdemes már most beszerezni az ajándékokat! Most a beauty rajongóknak mutatunk pár tippet!

Kép
Stílus

Hailey Bieber gyerekkorunk egyik megosztó farmerját hozta újra divatba - és működik!

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt!