Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Erős Tamás interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Erős Tamás interjúja
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának hetedik része, Erős Tamással, aki a Opinion Builders Kft. BIM szolgáltatások vezetője!

Milyen benyomásokkal távoztál az első találkozóról? Könnyen megtaláltátok a közös hangot?

Az első alkalom után már éreztem, hogy jó döntés volt a jelentkezés, és hihetetlen szerencsével sikerült mentort választanom. Nem csak a keresztnevünk azonos, hanem iparágaink között is van kapcsolódás. Részben az utóbbinak, részben pedig Tamás személyiségének köszönhetően a közös hangot - és közös hobbit is - hamar megtaláltuk. Így nyilvánvalóvá vált számomra, hogy inspiráló hozzáállása és tudása által a vezetés mellett az egész iparág működéséről tanulhatok.

Hogyan jellemeznétek a mentorod és közted kialakult kapcsolatot? Milyen területeket és témákat érintettetek?

Szerintem nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk, ami remélem megmarad a program után is. A találkozók jó hangulatban teltek, illetve azok között is többször beszéltünk telefonon, vagy futottunk össze konferencián, ahol tudtunk pár szót váltani.
Irodánk egy bővülés, léptékváltás közepén van - én is ezért jöttem ide - így központi téma volt a szervezeti felépítés, különböző vezetői szintek, tulajdonosok szerepe és feladata, a megnövekedett szervezetet támogató szereplők. Ezek mind olyan témák, ahol mentoromnak első kézből volt tapasztalata, amiket megnyugtató volt hallani és adott esetben saját célként kitűzni. Emellett átbeszéltük a csapatvezetést, hatékony időmenedzsmentet - ezeket gyakorlatilag másnaptól megpróbálom beépíteni a mindennapjaimba.
Sellyey Tamás hihetetlen széles rálátással bír a magyar ingatlanpiacra, így sokat mesélt az iparág felépítéséről, az építőipar működéséről is, illetve irányt mutat a saját kutatásaimhoz. Ezek által pedig szintén gyakorlatilag azonnal hasznosítható ismereteket kapok.

Mitől lehet inspiráló, motiváló ez a program? Mi az a kulcsüzenet, amit tovább viszel? Kinek ajánlanád a programot és miért?

Nagyon értékesnek tartom, hogy sikeres és elfoglalt emberek arra áldoznak az idejükből, hogy a következő generáció vezetőit képezzék. Ezáltal nem csak a vezetői tudást próbálják átadni, hanem követendő példát is állítanak elénk.
Szerintem a jó vezető elsősorban magát menedzseli jól, és ezt a lehető legpozitívabban értem: hogyan kezeli a saját idejét, prioritásait, hogy azok mind a magánéleti, mind az üzleti stratégiai célokat szolgálják.
A programba úgy gondolom kezdő vezetőknek és már valamennyi tapasztalattal rendelkezőknek is érdemes jelentkezni, függetlenül a cégük méretétől, hogy alkalmazottként dolgoznak-e vagy saját céget építenek, amennyiben nyitottak a fejlődésre, mások tapasztalataiból tanulásra és új látásmódokra.

Erős Tamás mentora Sellyey Tamás, a Forestay Group stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi Vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.