Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának kilencedik része, Czuczor Attilával, aki a Grape Solutions Zrt. HR csoportvezetője!

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Mit vártál tőle? Megfelelt a várakozásaidnak?

A Jövő Menedzsere Mentor Programról a vezérigazgatónktól hallottam, kifejezetten ő javasolta, hogy adjam be a pályázatomat, mert látott benne lehetőséget. Számomra az egyik legfontosabb tényező és elvárás az volt, hogy mind szakmailag, mind emberileg a lehető legtöbbet fejlődjek a program alatt.
Úgy érzem mentorom, Kamarás Zsuzsa segítségével sikerült kihoznunk a maximumot az alkalmakból. Természetesen az együttműködésünk eredményességének igazi mércéje az lesz, hogy hogyan tudom a hallottakat átültetni a hétköznapi gyakorlatba.

Milyen benyomásokkal távoztál az első találkozóról? Könnyen megtaláltátok a közös hangot?

Mentorommal nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Emlékszem, Zsuzsáról az első perctől kezdve az a pozitív benyomásom volt, hogy bár pozíciójából adódóan rengeteg teendője van, a meetingeken 100%-ban csak rám figyelt, ráadásul mindegyikre alaposan készült. Emellett fontos kiemelni, hogy sokéves HR igazgatói tapasztalata ellenére egy pillanatra sem érzékeltette, hogy Ő magasabb pozícióban lenne. Abszolút partnerként, egyenrangú félként kezelt, éreztem, hogy Ő is nyitott arra, hogy tőlem tanuljon.

A mentorok sokszor kiemelik nyilatkozataikban, hogy Ők talán még többet tanulnak a mentor program alatt, mint a mentoráltak. Nálatok hogyan alakult a mentor-mentee kapcsolat? Szerinted te mit tudtál adni a mentorodnak?

Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Egy mentor-mentee kapcsolat akkor jó, ha kölcsönösen tudunk tanulni egymástól. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk lévő praktikákból többet is megfontol a saját működésük terén (legyen az a home office, a rugalmas munkavégzés területe, eseményszervezés vagy a munkáltatói elköteleződés érdekében tett lépéseink) és vica-verza. Mindkettőnk cége számos elismert szakmai díjat nyert, mely mind-mind jó visszajelzés a munkánkra. Ezekről való értekezéseink során számos jó ötlet került terítékre. Reményeim szerint a jövőben is megmarad az együttműködés és a kapcsolat mind szakmai, mind személyes téren. Az első lépéseket már megtettük, így erre már nem sokat kell várni.

Czuczor Attila mentora Kamarás Zsuzsa, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?