Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Berczeli András interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Berczeli András interjúja
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának harmadik része, Berczeli Andrással, aki a Sprintform Europe Kft. ügyvezető partnere!

Az általa alapított digitális tanácsadással és szoftverfejlesztéssel foglalkozó Sprintform kevesebb mint 3 év alatt több mint 20 fősre nőtt. Ügyfeleik között egyszerre vannak a legnagyobb bankok és biztosítók a régióban, nemzetközi fintech cégek és technológiai nagyvállalatok.

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Megfelelt a várakozásaidnak?

A Mentorprogramra elsődlegesen azért jelentkeztem, mert vállalkozóként rengeteg kihívást kell leküzdenem és keresem azokat a lehetőségeket, amikor ezeket egy nálam tapasztaltabb hátterű menedzserrel, vállalkozóval megoszthatom. Sokat számított, hogy az előző Mentorprogramban is rengeteget tanultam és új inspirációkat kaptam Tálos Pétertől. Azt vártam, hogy őszinte visszajelzéseket fogok kapni azzal kapcsolatban, hogyan építem a cégemet. Egyúttal azt is, hogy egy tapasztalt szakember segítségével finom hangolni tudom a stratégiámat. A várthoz képest sokkal többet kaptam.

A jövőben mire számítotok, hosszú távon is megmaradhat a szakmai és személyes kapcsolat?

Minden bizonnyal. Én már két mentor programban vettem részt és jelentkeztem a következő programra Buday Kollárik Tímeához, a Menedzserszövetség ügyvezetőjéhez, aki egyben a saját vállalkozását is építi 20 éves korától. Tálos Pétert, a Foxconn csoport alelnökét követően második mentorom Kürti Sándor, a Kürt alapítója volt, akivel azóta is minden szerdán együtt teniszezünk. Őszintén remélem, hogy sokáig lesz még lehetőségünk megtartani ezt a szoros kapcsolatot, mert több hónap után is értékes visszajelzéseket kapok tőle.

Mitől lehet inspiráló, motiváló ez a program? Mi az a kulcsüzenet, amit tovább viszel? Kinek ajánlanád a programot és miért?

Első kézből volt lehetőségem megismerni egy vállalkozó zseni gondolkodását és közvetlenül betekintést nyerni az életművébe, ami egy igazán kiváltságos élmény volt. Emellett bevált Sándor ötlete, hogy csoportosan foglalkozott velünk és több mentorálttal közösen vitattuk meg az előttünk álló nehézségeket, mindezek mellett a sikereinket is megosztottuk egymással. A kulcsüzenet az, hogy egy céget egyszerűen lehet támogató keretek között értékelvűen építeni. Ehhez kaptunk egy komplett eszköztárat Sándortól, amit már egyedülálló sikerekkel kipróbált a piacon.
Személyesen is ajánlottam a programot hozzám hasonló helyzetben lévő fiatal vállalkozó barátaimnak, illetve multinacionális cégeknél dolgozó aspiráns fiatal menedzsereknek. Jó szívvel ajánlom a Menedzserszövetség Jövő Menedzsere Mentor programját, az interjút olvasó minden fejlődni vágyó fiatal vezetőnek.

Berczeli András mentorai dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, dr. Tálos Péter, a Foxconn csoport alelnöke, illetve Buday Kollárik Tímea, a Menedzserszövetség ügyvezetője volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi Vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenkként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.