Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Angyal Ivett interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Angyal Ivett interjúja

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonhetedik része, Angyal Ivettel, aki a LiveRobe Kft. ügyvezetője.

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programba és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Megfelelt a várakozásaidnak?

A mentorprogramba azért jelentkeztem, mert a vállalkozásom egy PIVOT folyamatban volt, mely során több nehézséggel is szembesültem. A problémák kapcsolódtak nagyjából minden területhez, így érintették a termékfejlesztést, csapatépítést, marketinget, pénzügyeket és jogi kérdéseket is. Úgy gondoltam, hogy egy ennyire komplex helyzetben szükségem van olyan külső nézőpontokra és segítségre, ami túlmutat a baráti vagy befektetői kapcsolatokon, tanácsokon. Ez azért is fontos számomra, mert a vállalkozás életben maradását és növekedését is nagyban befolyásolják a most hozott döntések. Mivel felmértem, hogy az én tudásom sok szempontból hiányos, úgy gondoltam, hogy egy ilyen program sokat segíthet és felgyorsíthatja a szükséges tudás megszerzését. A programtól megkaptam azt a támogatást, amit vártam, hiszen szakmailag és emberileg is olyan vezetőket kaptam a mentorok személyében, akik releváns tudással, tapasztalattal rendelkeznek az iparágat illetően. Rendkívül értékes szakmai tanácsokkal lettem gazdagabb, ami sokat lendített a LiveRobe márkán, a termékfejlesztésen és az egyéb, céggel kapcsolatos ügyeken. A Menedzserszövetség eseményén új barátságokra is szert tettem, hozzám hasonló nézőpontokat valló fiatalokkal.

Hogyan jellemeznétek a mentorod és közted kialakult kapcsolatot? Milyen területeket és témákat érintettetek?

A mentorommal, Óhidi Zsuzsannával úgy gondolom, sikerült szoros és jó kapcsolatot kialakítani, melynek köszönhetően olyan bizalmi kérdésekbe is be tudtam avatni, amik nagyon fontosak, de mégis személyes érintettségük miatt nem szívesen osztottam volna meg akárkivel. A körforgásos divat, digitális termékfejlesztés, startupok és befektetések világa nem könnyű terep egy fiatal, kezdő vállalkozónak, így nekem sem, de úgy érzem olyan támogatást kaptam, ami adott egy biztonságérzetet a folyamat során, hogy szintet léphessek karrieremben. Ezt tovább segítette az, hogy mentorom egy külsős segítséget vont be a mentorprogram során. Alberti Petrával főleg a marketing és kommunikáció területeit érintettük, Zsuzsival leginkább ügyvezetésről és tárgyalástechnikáról beszélgettünk. Zsuzsi még a LiveRobe pop up üzletbe is eljött személyesen segíteni berendezkedni.

Mitől lehet inspiráló, motiváló ez a program? Mi az a kulcsüzenet, amit tovább viszel? Kinek ajánlanád a programot és miért?

Fiatal vállalkozóknak mindenképpen javaslom a programot, hiszen olyan szakmai kapcsolatokra lehet szert tenni, amik sokat tudnak segíteni az előrelépésben, főleg ha az embernek alapvetően kevés ideje van szakmai rendezvényekre eljárni. Szakmailag, emberileg és vezetői oldalról is hatékonynak éreztem a programot, úgy gondolom, itt is igaz, hogy amennyit az ember beletesz, legalább annyit ki is tud venni belőle. Már rögtön az első találkozón bizalmamba tudtam fogadni mentoromat és ő is olyan történeteket osztott meg velem, amik segítettek előre nézni és elfogadni, hogy az ügyvezetéssel járó kihívások teljesen normálisak -beleértve a nyomást is -, amik a vezetéshez kapcsolódó konfliktusok felvállalásával jönnek. Én csak bátorítani tudok mindenkit, hogy jelentkezzen a programra, hiszen a hiteles szakmai tudáson felül értékes emberi kapcsolatokkal is gazdagabbá válhat a végére.

Angyal Ivett mentora Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi Vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.