Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Sztárok, akik Photoshop baki áldozatai lettek

Sztárok, akik Photoshop baki áldozatai lettek

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Kiket is csodálunk, kikre is szeretnénk hasonlítani? Állandó téma a sztárok és a photoshop kicsit sem romantikusnak nevezhető kapcsolata. Vékony, nem vékony, szép, nem szép, természetes, nem természetes - és ha természetes, mitől olyan? Bár ritkán, de a hírességek is megszólalnak a digitális tuninggal kapcsolatban. Például most!


A legutolsó ilyen nyilvános szájkaratéba Kerry Washington bocsátkozott, aki a múltheti Adweek magazin címlapján tündökölt. Ez persze nézőpont kérdése, hiszen Kerry kicsit sem volt boldog a végeredmény láttán. Kaptunk az alkalmon, és összeszedtük a tavalyi év photoshop botrányait, azokat a hírességeket, akiknek meg van a véleményük a manipulált képékről. Bár azt hinnénk, ezek a nők végtelenül boldogok attól, hogy önmaguk szebbik alteregóját látják viszont a magazinokban, az őszinte vallomások mást mutatnak!


1. Zendaya


"Ma jelent meg egy új fotósorozat rólam, és megdöbbenve láttam, hogy még az én 19 éves csípőmet és derekamat is manipulálták" - írta Zendaya az Instagramján. "Mindenki, aki ismer, tudja, hogy kiállok az őszinte és tiszta önszeretet mellett, így veszem a bátorságot, és megosztom az eredeti képet."


photoshopolt
photoshopolt2. Emma Roberts


Emma egy Aerie kampány kedvéért vállalta be a retusálás nélküli fotósorozatot, amivel fontos üzenetet szeretett volna közvetíteni a rajongóinak. "Úgy döntöttem, hogy betekintést engedek az embereknek az életembe, hogy láthassák, hogyan is festek igazából én, és nagyon remélem, hogy ezzel ösztönzöm őket. Nem kell valaki más szerepébe bújnos, csakis önmagad legyél. Számomra azok a legszebb emberek, akik elfogadják amilyük van" - nyilatkozta a színésznő, aki egyépként csodásan festett a képeken.


Kép3. Gigi Hadid


Gigi Hadid elébe ment a dolgoknak, és közvetlenül egy fürdőruha kampány fotózásról posztolta ki a nyers képeket, még mielőtt bármit is csinálhattak volna velük.


Kép4. Kate Winslet


Az Oscar-díjas Kate Winslet csak úgy vállalta el, hogy ő legyen a Lancôme arca, ha minden fotó érintetlenül marad, amit róla készítenek a kampány során.


„Ez kellene látnunk a magazinokban is. Azt gondolom, hogy felelősséggel tartozunk a fiatalabb generációi iránt, és mindannyiunk felelőssége, hogy erős fiatal nőket neveljünk, ezért is ilyen fontosak ezek a számomra. Ez lenne a feladata azoknak a nőknek, akik sikeresek, vagy az emberek példaképként tekintenek rájuk” - talán az ő kezdeményezése hozzájárul ahhoz, hogy végre egészséges mederbe tereljék a fiatal nők önképét?


Photoshop baki
Photoshop baki5. Demi Lovato


Demi hosszú éveken át gyűlölte teste minden négyzetcentiméterét, amire még egy lapáttal rátett, hogy a belegyezése nélkül retusálták ki minden megjelent képet róla. Talán ez az őszinte Vanity Fair fotózás szabadította meg minden démonjától! "Úgy érzem, végre megmutathatom minden nőnek, hogy bárki leküzdheti a testképzavart, és jól érezheti magát a bőrében." - nyilatkozta az énekesnő.


Kép6. Chrissy Teigen


Chrissy Teigen csak lazán posztolt egy képet a zúzódásairól és a striás combjáról, hogy megmutassa, ő is ugyan olyan átlagos nő, mint mi. "Ez a téma most különösen fontos. Úgy érzem meg kell mutatnom a nőknek a hibáimat, hogy tudják, én sem vagyok tökéletes és senki sem az" - kommentálta a képet.


Photoshop baki
Photoshop baki7. Amy Schumer


Amy sosem rejti véka alá a véleményét. A 2016-os Pirelli naptárba készült képeihez például csak ennyit fűzött: "Gyönyörű, durva, erős, vékony, kövér, szép, csúnya, szexis, undorító, hibátlan, nő. Köszönöm Annie Leibovitz!"
Photoshop baki
Photoshop baki


8 híresség, aki Photoshopolt képekkel bukott le az Instagramon - Kattints ide!

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek gazdagságot és szerencsét hoz a májusi telihold: rájuk nagyon pozitívan hat a virághold!

A májusi teliholdat az asztrológiában virágholdnak is nevezik. Tudd meg, miért!

Kép
Életmód

Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!

Nemcsak egy ritka égbolti jelenség lesz látható 2024. május 23-án az égbolton! A virághold csak a ráadás, ugyanis ekkor van az év egyik tízmilliószoros napja.

Kép
Szépség

A vásárlók szerint ez a 2000 forint alatti termék 15 évvel fiatalabbá teszi őket

A szem alatti sötét karikákkal te is jó ideje tehetetlen vagy? Könnyen lehet, hogy itt a tuti megoldás a problémára!

Kép
Sztárok

Többször próbált öngyilkos lenni - 7 sötét titok Diana hercegnéről, ami csak a halála után derült ki

Még 27 évvel tragikus halála után is újabb és újabb meglepő információk törnek a felszínre, melyek teljesebb képet adnak a szeretett Diana hercegnéről.

Kép
Életmód

10 film, ami még a legkeményebb férfiakat is megsiratja

Te vajon kibírod? A nézők szerint ez minden idők 10 legmeghatóbb filmje, amit még a legkeményebb férfiak sem bírnak ki sírás nélkül!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan szandál, amit imádni fogsz a nyáron

Ezekben a hetekben már kicsit sem korai szandálokról elmélkedni!