Vanity Fair

Kép
Sztárok

56 évesen és meztelenül a címlapon

Kevés olyan A-listás celeb van Hollywoodban, aki engedi, hogy meztelenül fotózzak, olyan pedig tényleg alig akad, aki ezt 56 évesen teszi. Demi megint nagyot robbant!

Kép
Stílus

Ahogy még sosem láthattad őket: Fantasztikus képeken az Oscar-gála kedvencei

Fantasztikus fotókon pózolnak a legnagyobb filmcsillagok!

Kép
Sztárok

Ez Emma Watson tökéletes válasza arra, hogy képmutatónak nevezték

A színésznőt a közösségi médián támadták legújabb merész fotóiért.

Kép
Sztárok

Lélegzetelállító! Demi Moore után Natalie Portman is bevállalt egy meztelen kismamafotót

A fotó, amiről most mindenki beszél.

Kép
Sztárok

Sztárok, akik Photoshop baki áldozatai lettek

Kiket is csodálunk, kikre is szeretnénk hasonlítani? Állandó téma a sztárok és a photoshop kicsit sem romantikusnak nevezhető kapcsolata. Vékony, nem vékony, szép, nem szép, természetes, nem természetes - és ha természetes, mitől olyan? Bár ritkán, de a hírességek is megszólalnak a digitális tuninggal kapcsolatban. Például most!

Kép
Sztárok

Így partizott Palvin Barbi Cannes-ban - FOTÓK

Palvin Barbi tegnapi álomszép vörös szőnyeges szettje után újabb csodával káprázatta el a rajongókat a Chanel és a Vanity Fair partiján.

Kép
Sztárok

Szebbnél szebb nők a Vanity Fair partiján

A Tribeca filmfesztivál keretében rendezett Vanity Fair partin annyi gyönyörű modell és híresség gyűlt össze, hogy a fotósok nem tudták hirtelen, kit kapjanak lencsevégre. Szerencsére végül mindenkiről készült kép, így kiválaszthattuk a mi kedvenceinket, íme!

Kép
Sztárok

Sztárok az Oscar-after partin

Az Oscar nem lehet teljes a díjátadót követő partik nélkül, ahová a sztárok többsége átöltözik, hogy újabb fantasztikus szettben pompázhassanak. Ide gyakran még olyan hírességek is ellátogatnak, akik egyébként nem vesznek részt a díjátadón. Szerintük ők voltak a Vanity Fair after parti sztárjai!

Kép
Sztárok

Jennifer Lawrence gyönyörű fotón pózol ruha nélkül

Alig pár éve tűnt fel a filmvásznon, de máris nagyon sok minden van, amiért Jennifer Lawrence-et a szívünkbe zárhattuk. Szókimondó és vicces lány, aki ősszel egy óriási fricskával oldotta meg a meztelen fotói körüli botrányt: meztelenül üzent a tolvajoknak a Vanity Fair címlapján.