Mi a Kapcsolatteremtő Gyógyítás?

Mi a Kapcsolatteremtő Gyógyítás?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Földön minden energia. A növényeknek, az állatoknak, az embereknek, de még a tárgyaknak is megvan a maga energetikája.

Gondoljon csak arra az esetre, amikor belépett egy házba, és nem érezte jól magát. Vagy amikor ön mellé állt egy ember a metrón, és legszívesebben az első kocsiig szaladt volna. De említhetném a férfiak és a nők közötti különbséget is: teljesen más energia, teljesen más minőség jellemzi mindkét nemet.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás valójában érintés nélkül történik. Az energiamezőhöz való hozzáférés segítségével hoz fizikai változást az emberi testben.

Miben segíthet a kapcsolatteremtő gyógyítás?

Az emberben lévő erők és energiák elképesztő méreteket képesek ölteni. Mindez azonban túlmutat a spiritualitás és a misztikum szintjén, hiszen már Albert Einstein is felismerte, hogy minden energia.

Gyakorlatilag az egész világ.

Maga a létezés is!

Érezhetjük, elvehetjük, adhatunk belőle kedvünk szerint, ha megtanuljuk uralni. Hatással van a jólétre, a boldogságra, de akár mérgezhet és betegséggé is alakulhat – attól függően, hogy pozitív vagy negatív energiáról beszélünk.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás azonban teljesen pozitív. Így a Dr. Eric Pearl által megálmodott, a hagyományos energiagyógyászaton túlmutató technika segíthet enyhíteni a krónikus fájdalmakat, a különböző gyulladásokat, a depressziót, a migrénes fejfájást és számos más problémát. Akik átérezték már az erejét, a gyógyuláson túl lelki békéről és könnyed jókedvről számoltak be.

Hogyan gyógyíthat érintés nélkül?

Eric Pearl hiszi és vallja, hogy ezzel az emberiség egy újabb szintre léphet. Megtapasztalhatja az energia áramlását és az azzal való gyógyításban rejlő csodát – azzal, hogy a gyógyító hozzáfér az energiamezőhöz és az ott lévő frekvenciákhoz. Olyan rezgésekkel teremthet így kapcsolatot, amelyek sejtszinten is hatnak – így idézve elő a gyógyulást.

A probléma leginkább abban keresendő, hogy az ember nem foglalkozik az energiákkal. Elvesztette a kapcsolatot a sajátjával és a környezetével egyaránt. Ennek újrarendezésében is segíthet a Kapcsolatteremtő Gyógyítás.

Már azzal, hogy képes újra kapcsolódni, sok betegségtől és rendellenességtől kímélheti meg önmagát. Arról nem beszélve, hogy az élete is teljesen megváltozik.

Ha kíváncsi, milyen hatással van az ember életére a Kapcsolatteremtő Gyógyítás, próbálja ki!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.