#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

„A rajz iránti szeretet mentőöv az önkifejezésben” – Mészáros Lúcia illusztrátor

„A rajz iránti szeretet mentőöv az önkifejezésben” – Mészáros Lúcia illusztrátor
Forrás: @illuxtratgirl
Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal divatillusztrátor, Mészáros Lúcia képes volt előnyére fordítania a hibáját, amellyel szemben még mindig sokan előítéletesek 2021-ben. Ma az ő üzenetét közvetítjük nektek.

Sokan vagyunk sokfélék, mi, emberek, sokféle hibával és tökéletlenséggel, amelyeket el kell fogadnunk ahhoz, hogy rátaláljunk az utunkra és akár nyomot hagyjunk a világban. Mészáros Lúcia divatillusztrátornak, akinek mesés munkáival már többször találkozhattatok az InStyle magazinban, többször fut neki a mondatnak, gyerekkora óta beszédhibával küzd.

Azt mondják, hogy a tökéletlenségeink és a kudarcaink idővel a legjobb tanítómestereinkké válnak, amit mi sem bizonyít jobban, mint Lúcia története, aki képes volt előnyére fordítania a dadogást, amellyel szemben meglepő módon még mindig sokan előítéletesek 2021-ben. Pedig a dadogó emberek ugyanolyan intelligensek, éppolyan értékesek, mint bárki más.

(...) gyerekkorom óta beszédhibával élek együtt: dadogok. Remélem, sokaknak lesz ez meglepetés, igaz, sosem titkoltam és mindig is szívesen beszéltem róla, de részben azért örülök is, mert akkor sikeres volt a sok munka, amit az elmúlt hosszú években önmagamba fektettem. A kulcsszó mindig is a tudatosság és az elfogadás volt: tudatosan építeni és teljes szívből elfogadni önmagamat

- Mészáros Lúcia.

Kattints a galériába, és tekintsd meg divatillusztrációit!

Galéria / 6 kép

Mészáros Lúcia illusztrációi

Megnézem a galériát

#Képesvagyok...

Fejezd be te is a mondatot!

.

Csatlakozz te is egymást támogató kampányunkhoz, oszd meg a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

Kép

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!