#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

„A rajz iránti szeretet mentőöv az önkifejezésben” – Mészáros Lúcia illusztrátor

„A rajz iránti szeretet mentőöv az önkifejezésben” – Mészáros Lúcia illusztrátor
Forrás: @illuxtratgirl

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal divatillusztrátor, Mészáros Lúcia képes volt előnyére fordítania a hibáját, amellyel szemben még mindig sokan előítéletesek 2021-ben. Ma az ő üzenetét közvetítjük nektek.

Sokan vagyunk sokfélék, mi, emberek, sokféle hibával és tökéletlenséggel, amelyeket el kell fogadnunk ahhoz, hogy rátaláljunk az utunkra és akár nyomot hagyjunk a világban. Mészáros Lúcia divatillusztrátornak, akinek mesés munkáival már többször találkozhattatok az InStyle magazinban, többször fut neki a mondatnak, gyerekkora óta beszédhibával küzd.

Azt mondják, hogy a tökéletlenségeink és a kudarcaink idővel a legjobb tanítómestereinkké válnak, amit mi sem bizonyít jobban, mint Lúcia története, aki képes volt előnyére fordítania a dadogást, amellyel szemben meglepő módon még mindig sokan előítéletesek 2021-ben. Pedig a dadogó emberek ugyanolyan intelligensek, éppolyan értékesek, mint bárki más.

(...) gyerekkorom óta beszédhibával élek együtt: dadogok. Remélem, sokaknak lesz ez meglepetés, igaz, sosem titkoltam és mindig is szívesen beszéltem róla, de részben azért örülök is, mert akkor sikeres volt a sok munka, amit az elmúlt hosszú években önmagamba fektettem. A kulcsszó mindig is a tudatosság és az elfogadás volt: tudatosan építeni és teljes szívből elfogadni önmagamat

- Mészáros Lúcia.

Kattints a galériába, és tekintsd meg divatillusztrációit!

Galéria / 6 kép

Mészáros Lúcia illusztrációi

Megnézem a galériát

#Képesvagyok...

Fejezd be te is a mondatot!

.

Csatlakozz te is egymást támogató kampányunkhoz, oszd meg a saját történetedet, használd a #képesvagyok hashtaget, hogy eljuttathassuk másokhoz, akiknek lehet, hogy pont a te sztorid fogja megadni a kezdőlökést! Háromgyerekes édesanya vagy, és képes vagy egyedül nevelni őket? Nőként állsz helyt egy erősen férfiak uralta munkakörben, és képes vagy túllendülni a sztereotípiákon? Meséld el, te mire vagy képes, mert lehet, hogy pont a te történeted lesz az, ami mást átlendít egy nehéz időszakon, hullámvölgyön.

Kép

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.