Merj előre lépni

Merj előre lépni
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Johnnie Walker a világ legszélesebb körben forgalmazott skót whisky márkája, amely a híres KEEP WALKING szlogent használva hívja fel a figyelmet a jövőnk iránti közös felelősségünkre, illetve annak a meggyőződésnek ad hangot, hogy a világnak most nagyobb szüksége van a továbblépésre, mint valaha.

A kampánnyal a Johnnie Walker célja, hogy reményt és bátorságot adjon az embereknek: lépjenek ki a hétköznapok mókuskerekéből. „Úgy tudunk fejlődni, ha kilépünk a komfortzónánkból, merünk kockáztatni és akár túllépünk saját határainkon" - véli Fejes Dóra, a Diageo Johnnie Walker Senior Brand Managere.

Nézd meg a Johnnie Walker kampányvideóját Milla Jovovich szereplésével!

A kampány főszereplője az ukrán származású Milla Jovovich. A reklámfilm arra ösztönzi a nézőket, hogy legyenek bátrak, magabiztosak és ne féljenek kilépni a komfortzónájukból.

„A mai, soha nem tapasztalt módon változó világunkban fontos, hogy pozitívak tudjunk maradni és bátran haladjunk tovább a saját utunkon” – foglalta össze a sztár a kampány fő üzenetét.

"A kihívásokat sikeresen legyőzhetjük, ha bátran továbblépünk, haladunk előre, és ezzel a példamutatással másokat is arra ösztönzünk, hogy ne adják fel. Együtt erősebbek vagyunk.” – fogalmazott a színésznő.

Mivel a márka fontosnak tartotta, hogy hazai példaképek történetével is erősítsék a magyar fogyasztók körében ezt az üzenetet, így született két hazai együttműködés Péterfy Bori és az Ivan & the Parazol zenekar főszereplésével.

Rengeteg híresség van, akire felnézhetünk, de nem szabad megfeledkeznünk azokról sem, akik a hétköznapokban hajtanak végre lenyűgöző tetteket. Így a Johnnie Walker elindította a Hétköznapi Hősök című videósorozatát a KEEP WALKING kampány keretében. Az epizódokban Péterfy Bori; Vitáris Iván és Simon Bálint beszélgetnek hétköznapi emberekkel, akiknek rendkívüli történetei mindenki számára inspirálók és motiválók lehetnek. Mindezt megtaláljátok a Johnnie Walker hivatalos YouTube csatornáján, nézd meg Te is az összeset.

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.