Mindenki előtt titokban tartotta: 5 év alatt kétszer küzdött meg a mellrákkal a 90-es évek szexszimbóluma, Linda Evangelista

Mindenki előtt titokban tartotta: 5 év alatt kétszer küzdött meg a mellrákkal a 90-es évek szexszimbóluma, Linda Evangelista
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Linda Evangelista először beszélt a mellrákkal vívott harcáról!

A 90-es évek legnagyobb modelljei között tartották számon Linda Evangelistát. Míg azonban számos más, hasonlóan híres modell mai napig ismert és aktívan dolgozik, Linda teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Hosszú évekre bezárkózott, és csak 2021-ben mondta el, hogy miért. Mint kiderült, Linda Evangelista a CoolSculpting elnevezésű kezelést próbálta ki magán, aminek sokkoló következményei lettek. A testét elcsúfította a beavatkozás, paradox zsír-hiperplázia alakult ki nála, ezt pedig mély depresszió követte.

Linda akkor:

A világot akkor bejárta története, két évvel később pedig a modell újabb megrázó vallomást tett. Mint egy vele készült friss intrejúból kiderült, Lina az elmúlt 5 évben kétszer is szembenézett a mellrákkal. Először 2018-ban, majd 2022-ben ismét diagnosztizálták nála a betegséget, ő pedig ezt a harcot teljesen titokban vívta.

És most, a WSJ címlapján:

Az éves mammográfián derült ki. A markereim nem voltak jók, és egyéb egészségi tényezők miatt is habozás nélkül a masztektómia mellett döntöttem. Mindent magam mögött akartam hagyni, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznom. Azt hittem, készen állok az életre, a mellrák nem fog megölni.

Linda ezután hozzátette, hogy minden erőfeszítése ellenére megtudta, hogy a mellrák visszatért, amikor 2022 júliusában egy csomót fedezett fel a mellén, ekkor konkrétan azt kérte az orvosától, hogy ásson egy lyukat a mellkasába, ha kell:

Nem akarom, hogy szép legyen. Azt akarom, hogy áss. Látni akarok egy lyukat a mellkasomon, ha végeztél. Értesz engem? Nem halok bele ebbe.

Ami pedig azt illeti, hogy a modell miért döntött úgy, hogy mindeddig titokban tartja a harcát, Linda elmagyarázta, hogy egyszerűen nem volt hajlandó megosztani életének ezen részét a világgal addig, amíg aktívan részt vett a kezeléseken.

Elhallgattam. Csak néhány ember tudta. Egyszerűen nem tartozom azok közé, akik azt érzik, mindent meg kell osztaniuk. Azt gondoltam magamban: „Egy nap meg fogom osztani, de amíg épp átélem mindezt, egyáltalán nem. Nem akartam, hogy a Daily Mail az ajtóm előtt várjon, mint minden alkalommal, amikor valami történik. "Lindát először látták a bla-bla-bla óta címszóval.

Most viszont megtette. A modell orvosa szerint a prognózisa bíztató, minden esélye megvan annak, hogy háta mögött hagyhatja élete ezen küzdelmeit, ugyanakkor nincs biztosíték arra, hogy mindez nem ismétlődhet meg. Lina viszont harcol, élni szeretne, és nem adja a bodlogságot.

Tudom, hogy az egyik lábam a sírban van, de teljesen boldog vagyok. Szörnyű egészségügyi problémákon mentem keresztül, de örülök, hogy élek. Bármi, ami most jön, bónusz.

Most pedig íme még több erős nő, aki nyíltan beszélt a mellrákkal vívott harcáról!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik nyíltan beszéltek a mellrák elleni küzdelemről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!