„Teljesen elcsúfították a testem” - Így tette tönkre egy ártalmatlannak tűnő kozmetikai kezelés Linda Evangelista életét

„Teljesen elcsúfították a testem” - Így tette tönkre egy ártalmatlannak tűnő kozmetikai kezelés Linda Evangelista életét
Forrás: GettyImages

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Linda Evangelista elmondta, miért tűnt el a nyilvánosság elől!

Linda Evangelista egyike a 90-es évek azon nagyágyúinak, akik meghatározták a modellvilágot. Ám míg Claudia Schifferrel, Cindy Crawforddal és Naomi Campbell még mindig aktív részesei a divatvilágnak, Linda jó ideje eltűnt a világ szeme elől, utoljára 2015-ben vállalt nyilvános megjelenést.

Linda 1996-ban a kifutón.
Linda 1996-ban a kifutón.

A most 56 éves sztár a minap egy őszinte posztban árulta el ennek okát, indoka pedig mindamellett, hogy finoman szólva is sokkoló, igen tanulságos is.

Követőim számára, akik azon tűnődtek, miért nem dolgoztam, miközben pályatársaim karrierje virágzott. Az ok az, hogy brutálisan elcsúfította a testem a CoolSculpting néven ismert kezelés, ami rám épp ellenkezőleg hatott, mint amit ígértek.

Kezdte bejegyzését Linda Evangelista, majd így folytatta:

Nőtt, nem csökkent a zsírsejtjeim száma, és maradandóan deformálódott a testem, aminek még két fájdalmas korrekciós műtét után is viselem a nyomait. Paradox zsír-hiperplázia, azaz PAH alakult ki nálam, ennek kockázatáról mit sem sejtettem a kezelés megkezdése előtt. A PAH nem csak a megélhetésem vette el tőle, de mély depresszióba, a mély szomorúságba és az önutálat legmélyebb mocsarába sodort.

Az egykori szupermodell azt is elárulta, jelenleg is perben áll az eljárást szabadalmaztató céggel, és az üggyel kapcsolatban azért szólalt meg, mert úgy érezte, az ilyen eseteket igenis a nyilvánosság elé kell kerülnie.

Szeretnék emelt fővel kilépni a házam ajtaján, annak ellenére, hogy már nem hasonlítok régi önmagamra.

A CoolSculpting egyébként egy zsírfagyasztásos kezelés, ami azt ígéri, hogy szó szerint lefagyasztja és elpusztítja a zsírsejteket, és akár 20-25 százalékkal is csökkentheti a makacs zsírt a kezelt területeken. Bár a módszer sokak szerint hatásos, az interneten is számos pozitív beszámolót lehet találni, Linda példája remekül mutatja, hogy készülj bármilyen szépészeti beavatkozásra vagy kozmetikai kezelésre, először mindig alaposan tájékozódj a lehetséges hatásokról és következményekről.

És ezt láttad már? Galériánkban számos sztár, aki a plasztikai sebésznél járt pórul!

Galéria / 10 kép

Óvatosan a plasztikával! Intő példák a sztárvilágból

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.