„Teljesen elcsúfították a testem” - Így tette tönkre egy ártalmatlannak tűnő kozmetikai kezelés Linda Evangelista életét

„Teljesen elcsúfították a testem” - Így tette tönkre egy ártalmatlannak tűnő kozmetikai kezelés Linda Evangelista életét
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Linda Evangelista elmondta, miért tűnt el a nyilvánosság elől!

Linda Evangelista egyike a 90-es évek azon nagyágyúinak, akik meghatározták a modellvilágot. Ám míg Claudia Schifferrel, Cindy Crawforddal és Naomi Campbell még mindig aktív részesei a divatvilágnak, Linda jó ideje eltűnt a világ szeme elől, utoljára 2015-ben vállalt nyilvános megjelenést.

Linda 1996-ban a kifutón.
Linda 1996-ban a kifutón.

A most 56 éves sztár a minap egy őszinte posztban árulta el ennek okát, indoka pedig mindamellett, hogy finoman szólva is sokkoló, igen tanulságos is.

Követőim számára, akik azon tűnődtek, miért nem dolgoztam, miközben pályatársaim karrierje virágzott. Az ok az, hogy brutálisan elcsúfította a testem a CoolSculpting néven ismert kezelés, ami rám épp ellenkezőleg hatott, mint amit ígértek.

Kezdte bejegyzését Linda Evangelista, majd így folytatta:

Nőtt, nem csökkent a zsírsejtjeim száma, és maradandóan deformálódott a testem, aminek még két fájdalmas korrekciós műtét után is viselem a nyomait. Paradox zsír-hiperplázia, azaz PAH alakult ki nálam, ennek kockázatáról mit sem sejtettem a kezelés megkezdése előtt. A PAH nem csak a megélhetésem vette el tőle, de mély depresszióba, a mély szomorúságba és az önutálat legmélyebb mocsarába sodort.

Az egykori szupermodell azt is elárulta, jelenleg is perben áll az eljárást szabadalmaztató céggel, és az üggyel kapcsolatban azért szólalt meg, mert úgy érezte, az ilyen eseteket igenis a nyilvánosság elé kell kerülnie.

Szeretnék emelt fővel kilépni a házam ajtaján, annak ellenére, hogy már nem hasonlítok régi önmagamra.

A CoolSculpting egyébként egy zsírfagyasztásos kezelés, ami azt ígéri, hogy szó szerint lefagyasztja és elpusztítja a zsírsejteket, és akár 20-25 százalékkal is csökkentheti a makacs zsírt a kezelt területeken. Bár a módszer sokak szerint hatásos, az interneten is számos pozitív beszámolót lehet találni, Linda példája remekül mutatja, hogy készülj bármilyen szépészeti beavatkozásra vagy kozmetikai kezelésre, először mindig alaposan tájékozódj a lehetséges hatásokról és következményekről.

És ezt láttad már? Galériánkban számos sztár, aki a plasztikai sebésznél járt pórul!

Galéria / 10 kép

Óvatosan a plasztikával! Intő példák a sztárvilágból

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.