Megmondjuk, melyik Oscar-jelölt film fog tetszeni neked a csillagjegyed alapján

Megmondjuk, melyik Oscar-jelölt film fog tetszeni neked a csillagjegyed alapján

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Segítünk kiigazodni a sok új film között!

Olvasd el ezt is!

Kos: Elle

Francia film, ami egy rakás díjat nyert világszerte, Isabelle Huppert-t Oscarra is jelölték a legjobb színésznő kategóriában. A feminista film főszereplőjét imádni fogod, mert egy harcos istennő, akárcsak te, aki minden, csak nem tehetetlen áldozat, miután szexuális erőszak éri. Nagyon inspirálónak fogod találni ezt az erős női karaktert!

Bika: Captain Fantastic

A természetben játszódó film egy hippi család életét követi, melyben minden gyerek a civilizációtól távol nevelkedik, ám könnyű szerrel maga mögé utasítana bárkit intelligenciában és tudásban. Ezzel tudsz is te azonosulni, mert imádod a természetet és minél több időt szeretnél ott tölteni. Biztosan nem fog hidegen hagyni Viggo Mortensen Oscar-jelölt alakítása sem!

Ikrek: A számolás joga

Amilyen zseniális vagy, imádni fogod a szuperokos fekete nőket, akik a NASA-nál dolgoztak a '60-as években. Bár sokáig váratott magára az elismerésük, végül méltó film készült az érdemeikről. Ne feledd, a te agyad is képes hasonlóan fantasztikus teljesítményre!

Rák: Holdfény

Nem csak azért ajánljuk, mert a Hold az uralkodó bolygód, hanem mert ez a gyönyörű film az érzelmeid teljes skáláját előcsalja, az pedig a te esetedben nem semmi! Ez a merész film kapta a legjobb filmnek járá Oscar-díjat, egyet fogsz érteni a döntéssel.

Oroszlán: Oroszlán

Oké, ez könnyű volt! Csak viccelünk, ne a címe miatt nézd meg, hanem mert ez a dráma a lojalitásról és a gyökereink megtalálásáról szól, melyek fontos motívumok a te életedben is. Az igaz történeten alapuló sztori egy fiatal férfiról szól, akit gyermekkorában elszakítottak a családjától Indiában és felnőttként elindul felkutatni őket.

Szűz: Fences

Denzel Washington tökéletes színészi játékában még te sem fogsz hibát találni. A színdarabból adaptált forgatókönyv és a kivitelezés is hibátlan, ami nagyon fontos számodra, hogy valóban el tudj merülni egy történetben.

Mérleg: Kaliforniai álom

Édes és könnyed sztori, pont ahogy szereted! Ráadásul a szépségről, az álmokról és a Hollywoodi csillogásról szól, ami elkápráztat téged. Imádni fogod a gyönyörű színészeket (Ryan Gosling, Emma Stone) és az ötletes díszleteket is!

Skorpió: Éjszakai ragadozók

Már az éjszakai szóval betaláltunk, igaz? Egyik jegy sem szereti annyira az estét, mint te! Ez a két (egy valós és egy könyvbeli) síkon játszódó pszichológiai thriller éppen neked való, mély mondanivalójával, brutalitásával és titokzatosságával.

Nyilas: Loving

Ez a történet egy fekete nő és egy fehér férfi szerelméről szól a hatvanas évek Amerikájában, ahol törvény tiltotta a vegyes házasságot. Ujjongani fog a híresen nagy igazságérzeted és ez a film újra emlékeztetni fog arra, hogy kövesd a saját missziódat, azért vagy itt, hogy megváltoztasd a világot!

Bak: Jackie

Natalie Portman fantasztikus alakítása az erős Jackie szerepében biztosan le fog nyűgözni. A tartás, mellyel kezelte férje halálát és túlélő ösztöne jól párhuzamba állíthatóak a te végtelen küzdőképességeddel.

Vízöntő: Érkezés

Ez a gyönyörű és okos sci-fi időről, térről mesél, arról, hogyan lehetünk jobb emberek. No és persze az együttműködés csodájáról, ezek pedig mind nagyon fontosak számodra is, te lázadó filozófus!

Halak: A régi város

Ugyan egy tenger melletti kis városban játszódik a történet, még annál is több sós víz fog a szemeidből hullani. Ez a melankolikus film annyiszor fog sírásra késztetni, hogy teljesen megtisztulva érzed majd magad, amikor kilépsz a moziból.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód