Meggyőző érvek

Meggyőző érvek

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Godox V1-es rendszervakuja jóval a megjelenése előtt híressé vált. Akkor még nem a tudása alapján, hanem egy plágiumgyanús ügy miatt került - hogy stílusosak legyünk - reflektorfénybe.

A jellegzetes kerek villanófény ugyanis a Profotonál is megjelent, hasonló kivitellel dobta piacra vakuját. A pereskedés végül elmaradt, így a Godox a Photokinán színre lépett a várt V1-essel. A várakozást siker koronázta: egy divatos, modern, technikailag is kiforrott vaku került be a Godox népes termékcsaládjába. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a népszerűségen túl, minden eddiginél több potenciált kínál a fotósok számára.

A népszerűség titka

A Godox V1 akár a fényképezőgépen használva, akár a kameráról eltávolítva, rádiós vezérléssel irányított és minden esetben a maximumot nyújtja. Kiválóan alkalmazható beltéri, stúdió és szabadtéri fotózásnál, portré fotózáshoz, de modell vagy tárgyfotó készítéséhez is kitűnő választás.

A Godox számos olyan kiegészítőt gyárt, amelyek alkalmazásával a V1-es tudását tökéletesen ki lehet használni. A V1 a rendszervakuk között is kiemelkedő: sokoldalú és erős villanófény, egy zsebben elfér, fotóstúdiónyi tudással. A kiegészítőknek köszönhetően pedig számos kreatív felhasználási lehetőség áll rendelkezésünkre.

Konkrétumok

A V1 vakutalpja gyorszáras, amellyel ugyanolyan stabil maradt a rögzítés, mint a tekerős technikával, csak jóval kényelmesebb. Segédfénye LED technikával működik, a vakufejben található. Fényereje 10 lépésben szabályozható, színhőmérséklete 3200K, teljesítménye 2W. A vaku igazi különlegessége és mondhatni védjegye a kör alakú fej, amely egyenletes fényeloszlást biztosít, fénye pazar. A régi rendszervakukat a kamera tetejére tervezték, ezért a fényük négyszögletű, alkalmazkodva a film vagy szenzor alakjához. A körfény ezeknél már egyenletesebben halványul el a szélek felé.

Sokféle fényformáló, fényterelő és színezőlap is rárakható. Az egyszerű alkalmazást és kombinálhatóságot a mágneses csatlakozás teszi lehetővé. Akkumulátor tekintetében: li-ion típusa miatt a Godox V1 magas számú villanásra képes. Az újratöltés ideje is jelentősen csökkent a ceruzaelemes akkukhoz képest.

Okos megoldások

Töltője célszerű: az akku egy mini, USB-s dokkolóval tölthető, így laptoppal, telefontöltővel is használhatjuk. Bárhol is fotózunk, nem kell plusz egy töltő. A hagyományos rendszervakukhoz képest a V1 egy fejét úgy tudjuk hátradönteni, hogy nem kell körbeforgatnunk. A funkciók sorából kiemelendő a SCAN funkció, amely futtatásával megtudhatjuk, hogy a helyszínen, ahol dolgozunk, melyik 8 csatorna a leginkább zavarmentes.

A V1-es egyszerre jeladó és jelvevő: vakukat vezérel, vagy őt magát is távolról irányíthatjuk TTL és HSS támogatás mellett. Kezelőfelülete könnyen kezelhető, logikus. Az új kialakításban a központi tárcsa négyirányú vezérlőgomb lett, a többi gomb elrendezése is praktikus.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.