Natúrkozmetikum a család összes tagjának? Ez a magyar márka megmutatja, hogy miért érdemes a természetes kozmetikumok mellett dönteni

Natúrkozmetikum a család összes tagjának? Ez a magyar márka megmutatja, hogy miért érdemes a természetes kozmetikumok mellett dönteni
Forrás: Unsplash
Facebook
Twitter
Pinterest

A márka tulajdonosa valódi úttörője a natúrkozmetikumoknak!

A #Vegyélhazait új Facebook Live interjúsorozatában minden héten más-más márkát, és a mögöttük álló alkotókat mutatjuk be a csoport tagjainak és az érdeklődőknek. A legújabb részben Szabó-Vida Zsófia volt a vendégünk, a HerbArting márka megálmodója, aki a márka megalakulásáról, a termékekről és a jövőbeni céljairól mesélt nekünk. Az izgalmas interjú teljes terjedelmében visszanézhető!

Zsófia a kislánya születésekor elhatározta, hogy mindent megfog tenni annak érdekében, hogy nemcsak ő, de a hozzá hasonló tudatos édesanyák is megfelelő termékekkel ápolhassák a gyermekeik bőrét. Kislánya, Kató érzékeny, ekcémára hajlamos és száraz bőre adta meg a végső lökést, hogy egyszerre valósítsa meg álmait és tegyen jót a számára legfontosabb embernek is. Azóta csak szárnyal a hazai márka, hiszen ma már a babatermékek mellett felnőtteknek szánt natúrkozmetikumokkal és kutyáknak kifejlesztett termékekkel is bővült a paletta, így akár a család összes tagja megtalálhatja a kedvencét!

Alkotó személyiség vagyok, nekem ez a szerelmem.

Interjúnkból többek között az is kiderült, hogy a márka megálmodójának a Herbarting nemcsak egy munka, egy vállalkozás, de egy szerelem projekt is, amit alig várja, hogy egyre jobban csinosítgasson, újabb termékeket mutathasson be, ami még több embert bevonz a natúrkozmetikumok világába. Egy biztos: Zsófia valóban a természet szerelmese, ami a termékeiben is mind-mind jól látszódik!

Kép
forrás: Instyle

Látogass el te is a Herbarting webolalára és ismerkedj meg mélyebben a natúrkozmetikumok világával. Hidd el, nem fogsz csalódni!

Galéria / 3 kép

Kedvenc szappanjaink a VegyélHazait.hu oldalról!

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!