Legyen Divat a Női Vezető! - Fenyővári Szilvia: "Minden tudásomat és látásmódomat a feletteseimtől igyekeztem eltanulni."

Legyen Divat a Női Vezető! - Fenyővári Szilvia: "Minden tudásomat és látásmódomat a feletteseimtől igyekeztem eltanulni."
Forrás: Pejkó Gergő

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Fenyővári Szilvia, a Marquard Media Magyarország Kft. pénzügyi igazgatója osztja meg tapasztalatait a női vezetői szerepkörről.

A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők szerepére, ezért az InStyle-al közösen kampányt indít “Legyen Divat a Női Vezető!” címmel. 37 főszereplő női vezető osztja meg tapasztalatait, akik a szakmájukban elért sikereiknek köszönhetően példaképek lehetnek, pozitív, követendő utat mutathatnak a fiatalabb generáció tagjai számára, akik most tervezik, építik karrierútjukat.

Te tudsz a munkahelyeden a fiatal nőknek hatékonyan segíteni? Miért fontos számodra a tudásmegosztás?

Nagyon fontosnak érzem, hogy segítsek a velem dolgozó kolléganőknek. Mivel a ranglétra aljáról kezdtem a munkámat fiatal koromban, én is minden plusz - tankönyvekből nem tanulható - tudásomat, látásmódomat a feletteseimtől igyekeztem eltanulni. Ők tanítottak meg a rendszerszintű, analitikus gondolkodásra, ami sokkal több mint a jogszabályok, szabályzatok ismerete. Szeretném, ha a kollégáim is megtanulnák ezt, mert csak így lehet: fejlődni és előre lépni.

Van olyan terület / tevékenység, ami a munka és a család mellett kiemelt szerepet játszik az életedben?

Nekem is szükségem van a töltődésre munka mellett, amit általában a sportban találok meg. Mivel sokat dolgozom, így a sportra szánt időt ötvözöm a gyermekeimmel töltött idővel, ezért nagyon sokat járunk a családommal túrázni, vagy kerékpározni. Próbáljuk a gyermekeinknek átadni a mozgás és a természet szeretetét, próbálom terelni őket amennyire lehet, hogy minél később szippantsa be őket a monitorok, kütyük világa.

Mit üzennél a fiatal lányoknak, nőknek, akik vezetői ambíciókat dédelgetnek, mit erősítsenek magukban?

Mindenképpen azt üzenném a fiatal lányoknak, hogy ne akarjanak választani a család és a karrier között! Én 3 gyermekes anyaként dolgozom vezetői beosztásban, babysitter nélkül és a nagymama sem napi segítség nálunk. Szinte minden szülés után azonnal dolgozni kezdtem, a harmadik szülésemnél, mivel pont audit volt a cégnél, már a szülőágyról, de ezt sosem éreztem tehernek, hiszen szeretem a munkámat. Sőt, azt gondolom, hogy anyaként - főleg kisbaba mellett - nagyon jól tud jönni az érzés, hogy más területen is számítanak ránk. Szóval mindenkit arra bíztatok, hogy ne halogassák a családalapítást, mert támogató otthoni és munkahelyi környezet mellett igenis tudunk teljesíteni a munkánk területén is és otthon is egyidőben.

A család ne akadály legyen, hanem inspiráció!

További inspiráló interjúk napról napra az instyle.hu/karrier oldalon!

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Ilyen ruhában kápráztatta el Palvin Barbi 2024-ben Cannes-t - itt vannak az első fotók!

Palvin Barbi 5 év után ismét a cannes-i filmfesztiválon ragyog!

Kép
Életmód

A leptinrezisztencia árulkodó tünetei és 4 természetes kezelési módja

Sokan küzdenek az elhízással és az étel utáni állandó sóvárgással, anélkül, hogy pontosan tudnák, mi áll a háttérben. A leptinrezisztencia egy olyan állapot, amikor a szervezet nem reagál megfelelően a leptin nevű hormon jelenlétére. Ez a hormon a zsírszövetben termelődik, ahol az étvágyat szabályozza és az energiagazdálkodást irányítja. Ha a szervezet nem tudja megfelelően érzékelni a leptin jelenlétét, akkor az továbbra is éhesnek érzi magát, még akkor is, ha az egyén hatalmas mennyiségű ételt fogyaszt, és túlsúlyos lesz.

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!