Légy részese egy felejthetetlen élménynek a Minaro Hotel Tokaj MGallery-ben!

Légy részese egy felejthetetlen élménynek a Minaro Hotel Tokaj MGallery-ben!
Forrás: Minaro Hotel Tokaj MGallery

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg az ötcsillagos, modern kori Maya világot, ahol páratlan és lenyűgözően festői környezetben adhatod át magad a pihenés és kikapcsolódás élvezetének!

Tokajban egy egykori andezit bánya inspirálta az 5 csillagos Minaro szálloda megépülését. A dizájnt a bánya környezet ihlette, míg a finom részletek egy más kultúrából érkeztek, a Maya civilizációjú elemek varázsolják igazán egyedivé az itteni pihenést.

A szálloda modern formája, a kortárs dizájnnal és a preklasszikus korszak építészetével tökéletesen harmonizál. A belső teret az andezit adta minimalizmus uralja
dizájner kiegészítőkkel, és a természet minden elemével megtölti a szobákat. A szálloda 100 szobával és lenyűgöző kilátással fogadja a vendégeket a tokaji borvidék érintetlen környezetének a közepén.

Kép
forrás: Minaro Hotel Tokaj MGallery

Akár szabadidős, akár üzleti célú utazásról van szó, a pihenés garantált. Minden szoba a legmagasabb színvonalon lett kialakítva és dekorálva, merítve az inka kőbányászatból és az ősi mitológiából. A fürdőszobákat az esőerdő ihlette.

Kép
forrás: Minaro Hotel Tokaj MGallery

4 féle szobatípus választható:

  • Superior szoba:
    Több mint 30 négyzetméteres, erkélyes szoba, ami nagy kényelmet ajánl, hatalmas ággyal, egyedi panorámával a szőlőültetvényekre vagy a kőbányára. A szoba káprázatos helyen helyezkedik el, 1-2 ember elszállásolására alkalmas. Az extrákat tekintve, érdemes megemlíteni a Nespresso kávé gépet, illetve a hatalmas lapos képernyős TV-t.

  • Deluxe szoba:
    A deluxe szobák 40 négyzetméteresek. Saját szaunával és luxus piperecikkekkel rendelkeznek. Valódi Olasz Nespresso kávéfőző használható. A modern fürdőszobában a Maya világból találhatók különleges elemek és festmények. A zuhanykabinok esőzuhannyal felszereltek. Az erkélyről a borvidék varázslatos dombjainak látványa élvezhető.

  • Junior lakosztály:
    A 60 négyzetméteres szobában a nappali rész modern elemekkel felszerelt, illetve a Maya évszázad festményei gondoskodnak a szoba egyediségéről. Bármikor élvezheti a forró, Olasz kávékülönlegességeket a szobához tartozó Nespresso kávégépnek köszönhetően. A hatalmas ablakokon és az erkélyen át a mesés természetben gyönyörködhetünk.

  • Maya lakosztály:
    A Maya lakosztály 100 négyzetméteres, amelyben egy nappali és két, fürdőszobás Superior hálószoba található. Az erkélyről látható a kültéri élménymedence illetve az érintetlen kőbánya. A szobában bekészített ásványvíz, illetve Olasz kávé és tea készítési lehetőség kényezteti a vendégeket.
Kép
forrás: Minaro Hotel Tokaj MGallery

A Minaro Hotel az ötcsillagos szállodai szolgáltatások mellett, kiemelkedő színvonalon biztosít csapatépítő eseményeket és akár zártkörű családi összejöveteleket a hozzátartozó Tokaji Attrakciós Turisztikai Központban.

Élményalapú csapatépítés céljából főzőiskola került kialakításra, illetve nyári időszakban lehetőség van akár kertmozival fűszerezett események lebonyolítására is.

A Tortuga a kulináris művészetet ötvözi a legjobb alapanyagokkal, köztük a helyi „folyékony arannyal”, a tokaji borral. Az étterem kifinomult környezete verhetetlen választássá teszi az emlékezetes tokaji étkezési élményt. Az egyedülálló étlapot az ősi inka hagyományok, valamint a nap, a hold, a föld, az ég és az élet imádata ihlette.

Kép

Felfedezheted az MGallery mixológiát, ha ellátogatsz a Bar Viracochaba egy koktélra, amelyet a nélkülözhetetlen szőlő alapanyag inspirált. Egészen luxus kategóriáig
választható a Tequila vagy a jellegzetes amerikai rum, valamint jellegzetes helyi, tokaji bor rendelhető.

Kényeztesd a tested és lelked fényűző környezetben a L’OCCITANE egyedülálló natúrkozmetikumaival a legmagasabb minőségben! A L’OCCITANE fürdőkezelései nem csak nőknek, hanem kifejezetten férfiak számára készült kezeléseket is kínál.

Wellness szolgáltatások között fűtött, fedett úszómedence, szabadtéri élménymedence valamint egész évben használható kültéri jacuzzi és wellness relaxációs területek is találhatók.
A Sókamrák, szaunák, kezelőszobák és professzionális kezelések megkönnyítik a nyugalom megtalálását.

Kattins a Minaro Hotel Tokaj MGallery weboldalára és tudj meg többet!

A Minaro Hotel Toka MGallery Facebook oldalát >> itt találod!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.