Hízása miatt még a saját fanjai is cikizik Lana Del Rey-t: miért ilyen menő a testszégyenítés TikTok-on?

Hízása miatt még a saját fanjai is cikizik Lana Del Rey-t: miért ilyen menő a testszégyenítés TikTok-on?
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Lana Del Rey a pandémia ideje alatt meghízott, azóta saját rajongói sem szállnak le róla.

Elképesztően furcsa időket élünk, hiszen annak ellenére, hogy mekkora „divat” lett a plus size imádata vagy a testszégyenítők utálata, nagyon sok az olyan rajongó, aki nem nézi jó szemmel, ha kedvence testalkata idővel megváltozik, és nem marad olyan, mint 18 éves korában.
Nagyon jó példa erre a híres és tehetséges énekesnő, a 37 éves Lana Del Rey, aki szomorú és tragikus szerelmes számaival örökre beírta magát a zenetörténetbe. A sztár a kétezres évek közepén kezdte zenei karrierjét, és hamar kiderült, hogy nem csupán énekesnőnek, hanem dalszerzőnek is kiváló.
És tény, ami tény, Lana Del Rey súlya mindig ingadozott, hol kimondottan karcsú volt, hol teltebb. 2020-ban azonban sokakat meglepett, amikor a pandémia után először mutatkozott, ugyanis ránézésre felszedett körülbelül 20 kilót. Emiatt azonnal trollkodni kezdtek vele, beszóltak neki a neten, amiért így elhanyagolta magát, noha a sztár senkinek nem tartozik azzal, hogy egész életében úgy nézzen ki, mint egy tinilány.

Lana Del Ray és a testszégyenítő „fanok”

Lana Del Rey az elmúlt évtizedben sok szerelmi csalódást élt meg, viszonylag gyakran váltogatta a partnereit, valahogy nem talált rá a nagybetűs szerelem. Az utóbbi évek testi változásairól nem volt hajlandó nyilatkozni, az Instagramról pedig eltűnt, hogy ne bánthassák. Vajon ezek a testszégyenítő trollok bele sem gondolnak, mi állhat a változás mögött? Simán lehet, hogy termékenységi kezeléseken vesz részt, esetleg hormonális problémája, valamilyen betegsége van, akárcsak Selena Gomeznek.
Döbbenetes, de ha beírod a TikTok keresőjébe, hogy Lana Del Rey, ez az első, amit a kereső feldob a neve mellé: weightgain, vagyis hízás. A róla készült rajongói videókban pedig jóformán csak olyan fotóit használják, amelyeken még extra vékony. A teltebb alkatáról készült frissebb fotókat maximum akkor láthatod a Z-generáció játszóterén, ha ki akarják cikizni őt. Vannak persze olyan fanok, akiknek ez így nem oké, akad egy videó körülbelül 500 like-al, amihez ezt írták: „Utálom azokat a fanokat, akik azt mondják, nem testszégyenítenek, de azt visszautasítják, hogy olyan fotókat posztoljanak róla, amin már látszik, hogy felszedett pár kilót. Annyira idegesítő!”

Szerencsére egyébként Lana Del Rey jól van, az a hír járja, hogy jelenlegi kedvese megkérte a kezét, talán még idén sor kerül az esküvőre. A következő válogatásban pedig azok a híres nők kaptak helyet, akik felemelték a hangjukat a testszégyenítés ellen!

Galéria / 7 kép

Ariana Grande, Victoria Beckham és sokan mások, akik felemelték a hangjukat a testszégyenítők ellen

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.