A tökéletes szőke titka! Egy termékcsalád és egy világosítási technika a L’Oréal Professionneltől, ami forradalmasítja a hajfestést

A tökéletes szőke titka! Egy termékcsalád és egy világosítási technika a L’Oréal Professionneltől, ami forradalmasítja a hajfestést
Facebook
Twitter
Pinterest

Veled is megesett már, hogy hajfestés után a végső színeredmény nem olyanra sikeredett, mint azt szeretted volna? Esetleg az eddig egészséges hajad töredezetté vált? Itt a megoldás!

Az Ioanninai Egyetem közreműködésével folytatott 7 évnyi kutatás után a L’Oréal Professionnel felfedezte, hogy mindezért a hajrostok belsejében lerakódott fémrészecskék, azon belül is elsősorban a vízből származó réz okolható. Hajfestés, balayage szolgáltatás vagy szőkítés során ezek a fémrészecskék reakcióba lépnek az oxidálószerrel és a legtöbb esetben ez vezet a megbízhatatlan színeredményekhez, valamint a haj töredezéséhez.

Kép

A Glicoamine csodája!

Létezik azonban egy Glicoamine névre hallgató molekula, amely képes semlegesíteni a fémeket. Elég apró ugyanis ahhoz, hogy képes legyen célzottan a hajrostok belsejében felhalmozódott fémrészecskékre hatni. És pontosan ez az a molekula, amely a L’Oréal Professionnel új Metal Detox kezelésének és otthoni termékeinek a magját adja.

Kép

A szóban forgó kezelést itthon is tesztelte és már alkalmazza is a L’Oréal Professionnel Nagykövetei és Oktatási csapata, hiszen a gyakorlatban tapasztalt eredmény lenyűgöző. A hajtöredezés kockázata jelentősmértékben csökkent, a színeredmény tökéletesen megbízható lett és a termékek semmilyen módon nem befolyásolják a szőkítés mértékét vagy a hajfestékek pigmentjeinek lerakódását. A kezelés tartósabb színeredményeket és intenzív fényt biztosít, de nem csak azoknak ajánlott, akik festik a hajukat.

A L'Oréal Professionnel Metal Detox-ot fontos és véleményem szerint szükséges időközönként vegyileg nem kezelt hajon is használni, mert a vízből a fém részecskék ugyan úgy megtapadhatnak egy natúr hajon, mint a festett vagy szőkített hajon. Nem szükséges minden alkalommal, azonban időközönként használva a hajápolásunk hatékonyságát tudjuk vele növelni.

- Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet

Szőkének lenni még sosem volt ilyen egyszerű!

Ahogy szokták mondani, hogy a ruha divatban a méret eltalálása az egyik legfontosabb, úgy a szőke hajszíneknél a vendéghez legjobban illő árnyalat eltalálása számít igazán. Rengeteg szőkítési termék, festék és színező közül tudunk már választani a L'Oréal Professionnel termékei közül. Azonban fontos tudnunk, hogy mihez nyúljunk a professzionális eredmény eléréséért! A szőke hajat profi szakemberre kell bíznunk, aki biztosan tudja, hogy a hajunk számára mely termék a legideálisabb a hatékony és kíméletes eredmény eléréséért.

- Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet

Legyen szó a most oly népszerű francia balayage-ról, vagy épp merész, szinte fehér szőkéről, a L’Oréal Professionnel megújult szőkítő termékcsaládjával a vendégek szőke hajjal kapcsolatos összes kívánságát gond nélkül megvalósítják a L’Oréal Professionnel szalonjaiban.

A Francia Balayage-t a leginkább egy jó sorozathoz tudnám hasonlítani, amit nézve egyre jobban összeáll a kép, és persze hiába van vége, mindig lehetne folytatni és még izgalmasabbá tenni. Ennél a technikánál minél többször jön el a vendég annál különlegesebb lesz a hajának színe. Hiszen egy - egy szőkített tincs mindig egy kicsit máshova kerül, más árnyalatot kaphat. Ez nem azt jelenti, hogy csíkos lehet a frizura, mindössze egy sokkal multi dimenzionáltabb összképet kaphatunk.

- Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet

Hogy mire képes a megújult és egyben új termékekkel bővült Blond Studio termékcsalád, és hogy a szőke minden árnyalata gyönyörű lehet a Metal Detox kezeléssel karöltve, azt most be is bizonyította a L’Oréal Professionnel Nagyköveti és Oktatási csapata - nézd meg galériánkban, hogyan alakultak át kezeik között a modellek!

Galéria / 10 kép

L’Oréal Professionnel Nagyköveti Kollekció

Megnézem a galériát

Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni a Metal Detox szalonszolgáltatást vagy esetleg felkeltette az érdeklődésed a Francia Balayage, keresd meg a hozzád legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalont a Salon Expert weboldalon.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.