Szőke haj

Kép
Szépség

A gyöngyház szőke haj 2023 legragyogóbb frizura trendje: a TikTok is odáig van érte!

Imádni fogod ezt a mesébe illő, „sellős” hajtrendet, a gyöngyházszőke az év szőkéje!

Kép
Szépség

A fodrászok esküsznek rá! Az ok, amiért használj lila sampont barna hajra is

Meglepő titokra derült fény Hollywoodban, Cynthia Alvarez sztárfodrász ugyanis a szőkéknél már bevált lila sampont használja a barna hajú vendégei számára is a természetesebb, és hidegebb árnyalatú fürtökért!

Kép
Promóciók

A tökéletes szőke titka! Egy termékcsalád és egy világosítási technika a L’Oréal Professionneltől, ami forradalmasítja a hajfestést

Veled is megesett már, hogy hajfestés után a végső színeredmény nem olyanra sikeredett, mint azt szeretted volna? Esetleg az eddig egészséges hajad töredezetté vált? Itt a megoldás!

Kép
Szépség

Minden nő skandi-szőke akar lenni

Mi nagyon is értjük, miért akarnak még a barna hajúak is szőkévé válni. Ez a trendet a fodrászok most nagyon eltalálták!

Kép
Szépség

Szexi szöszi színek. Te melyik buja árnyalatot fogod kipróbálni?

Tudtad, hogy a hajszínváltoztató kezelések közül még mindig a szőkítés a listavezető? Szerencsére egyre újabb és újabb árnyalatokat találnak ki.

Kép
Szépség

A hamvasító sampon nem csak a szőkéké. Oké?!

Akár természetes, akár festett barna a hajad, biztos szenvedtél már azért, mert rezes árnyalatok jelentek meg benne. Az, hogy ez mindenkivel előfordul, nem jelenti azt, hogy szó nélkül el kell viselned a dolgot.

Kép
Szépség

Amit most mindenki akar! Ez a hajszín uralja a 2019-es évet

Bár még nem szoktunk hozzá a gondolthoz, hogy ismét eltelt egy év, ideje utána járni, hogy milyen hajszínben érdemes gondolkodnunk 2019-ben!

Kép
Sztárok

Elképesztő dolgot jelenthet a Trónok harcára nézve, hogy Emilia Clarke rövidre vágatta szőke haját

Daeneryshez hasonlóan szőkére festette, majd le is vágatta a frizuráját, és ez fontosabb lehet, mint eddig hitted! A joy.hu cikkéből megtudhatod, mi a jelentősége ennek.

Kép
Szépség

Előtte-utána: Emma Stone már nem vörös többé - Szerinted jól áll neki az új hajszín?

Emma Stone hajszínt váltott!

Kép
Szépség

Új szőke frizurával sokkolta követőit Palvin Barbi az Instagarmon - FOTÓ

Szerinted hogy áll neki?

Kép
Sztárok

Így viseli Kylie Jenner a platinát

Mióta szőkére váltott, merészebbek a frizurák is, amelyekkel megjelenik.

Kép
Szépség

10 probléma, amit csak a szőke hajú lányok értenek

Bár a szőke létnek megvannak a maga szépségei, és persze pár, nem elhanyagolható pozitívuma - még nekünk sem habostorta az élet. Igen, a férfiak többsége ránk szavaz, de most inkább jöjjön néhány kínos probléma, amit minden szőke nő megtapasztal az életében. Szóval, neked mennyi volt meg?

Kép
Sztárok

A szőke ötven árnyalata: Ők Hollywood legdögösebb szöszi hírességei

Úgy tartják, a szőke hajszín minden nőnek jól áll, csupán meg kell találnunk a hozzánk passzoló árnyalatot. Az biztos, hogy a következő 15 híresség már tudja, mi a tuti - de ki a legdögösebb szöszi a városban? Segítsetek dönteni!

Kép
Szépség

10 probléma, amit csak a hosszú hajú lányok értenek

Valóban gyönyörű a szép és leomló hajzuhatag, de bizony nem kis idő és energia gondját viselni egy derékig érő hajkoronának. Vajon Te hány általunk összegyűjtött mindennapi gonddal küzdesz meg azért, hogy élvezhesd a szép hosszú hajad látványát?

Kép
Szépség

Nicole Scherzinger kiszőkült

Nicole Scherzinger mindig egy lépéssel a trendek előtt jár. Tökéletes a stílusérzéke, bármit vesz fel, bárhogyan sminkel és hordja a haját, az menő. Ha tehát most kiszőkült, az egyértelmű jele a coolságnak.