Egész évben velünk lesz - mondja a sztárok kedvenc asztrológusa a koronavírusról

Egész évben velünk lesz - mondja a sztárok kedvenc asztrológusa a koronavírusról
Forrás: Getty
Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el Susan Miller elemzését a járvány bolygóállásáról.

Susan Miller évtizedek óta az egyik legnépszerűbb asztrológus Amerikában, rajongói között tudhatja például Emma Roberts-et, Jennifer Anistont, ésKaty Perry-t is. Astrology Zone nevű honlapja főleg részletes, havi horoszkópot közöl, azonos nevű applikációja pedig napit is.

Néha azonban ír esszéket is az asztrológus, ha valamilyen külön témának hosszabb elemzést szeretne szentelni. Most is így történt ez, amikor a koronavírus bolygóállását elemezte.

Susan Miller, Chrissie Miller, Jerry Hall és Georgia May Jagger 2010-ben
forrás: Getty

Susan Miller, Chrissie Miller, Jerry Hall és Georgia May Jagger 2010-ben

Azt mondja, hogy a krízist a Plútó hozta a nyakunkra, amiszeret problémákat a felszínre hozni ésa nagy pénzügyi és sok embert érintő történésekért felel, amilyen a vírus is. 2020-bana Plútó és a Jupiter összetalálkozott és egymáshoz szokatlanul közel utazik a bak jegyében. Az egyébként joviális, nagylelkű Jupiter most összetetté teszi a problémát. Ez a bolygó ugyanis mindent felnagyít és sokszorosít, amihez csak ¨hozzáér¨, legyen az pozitív vagy negatív, ráadásul elég rohamos időben. Egyébként pediga bak jegye szimbolizálja az idősebb embereket, akikre a koronavírus különösen veszélyes.

Galéria / 12 kép

A horoszkópod szerint ettől olyan jó veled szeretkezni

Megnézem a galériát

Szóval a Plútó és a Jupiter 13 évente találkoznak egymással, és a találkozás általában szerencsés és bőséget hoz, ami Susan szerint most is így lesz, miután elmúlik a járvány.

Az asztrológus megvizsgálta azt is, mi történt a csillagokban a legutóbbi súlyos világjárvány, a spanyol nátha idején 1918-ban és azt találta, hogy aPlútó és a Jupiter akkor is ilyen szorosan mozogtak együtt, mint most.

A két bolygó mellett azonban ez alkalommal szokatlan közelségben van a Szaturnusz is, ami többek között a karma uralkodó bolygója. Az asztrológus pedig párhuzamot von aközött, ahogy az emberiség bánik a bolygóval és a járvány között.

A legaggasztóbb megfigyelése pedig az, hogy mindkét bolygó lassan mozog és közel is maradnak egymáshoz egész évben. Az asztrológus azt jósolja, hogy áprilisban és május első felében lesz egy nagy mélypont a vírussal kapcsolatban, majd júniusban átmenetilegenyhülni fog a helyzet, de utána sajnos újra felerősödik novemberre és december első felére, így végső soron az egész évet uralni fogja a járvány világszerte.

Azt írja, hogy bár lehet, hogy téved, mégis érdemes berendezkedni erre az ¨új normára¨ amennyire csak lehetséges. Illetve azt tanácsolja,hogy próbáljuk napról napra túlélni a helyzetet, és segíteni egymást és kedvesnek lenni a másikkal, amennyire csak lehet, hiszen mind ugyanazt éljük épp át. Amikor túl leszünk ezen az egészen, mind újfajta megbecsüléssel nézünk majd az életünkre.

Illetve, hogy tényleg pozitív legyen a bejegyzése vége, megemlíti, hogy a Jupiter a csodák bolygója is, így sosem lehet tudni mi sül ki ebből az egészből, ne veszítsük el a hitünket!

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Hivatalos: Harry herceg a világ legszexibb előkelősége

Harry maga mögé utasította a sármos svéd herceget is, akinek mosolya főszerepet érne egy hollywoodi mozifilmben.

Kép
Szépség

6 aranyszabály, ha tökéletesen szeretnéd elkészíteni a hajad otthon

Néhány trükkel te is szalonszépségű frizurát varázsolhatsz magadnak!

Kép
Vegyélhazait

„A világjárvány nem állítja meg a menyasszonyokat” - Oláh Zsigmond divattervező

Az InStyle #vegyélhazait interjúsorozatának következő részében Oláh Zsigmond divattervezővel beszélgetünk, aki a járvány kitörésekor indította el megújult márkáját. Inspiráló történet, ismerjétek meg!

Kép
Sztárok

SJP ismét bebizonyította, hogy a karantén nem mentség a magas sarkú hanyagolására

Sarah Jessica Parker életteli, vibráló színekkel és csábos magas sarkúkkal dobja fel ezt a nyomasztóan sötét évet.

Kép
Sztárok

Robbie Williams visszatért, méghozzá egy karácsonyi slágerrel

Ha már fóbiád van az unalomig ismételt karácsonyi klasszikusokból, akkor ezt hallgasd meg! Robbie Williams alternatív karácsonyi dala (és kötött pulóvere) azonnal mosolyt csal az arcodra.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem