Sia

Kép
Sztárok

Az énekesnő örökbefogadott 2 kamasz fiút

A 44 éves énekesnő most mesélt először arról, hogy tavaly szülő lett.

Kép
Életmód

Szingapúrban valóra vált a sci-fi rémálom: robotkutyák járőröznek a parkokban

Ázsia leggazdagabb országa nem bíz semmit a véletlenre: nem embereket küld veszélyes terepre.

Kép
Sztárok

Meghan Markle legdögösebb szettjei - vajon visszatér minikhez és vállvillantáshoz az ex-hercegné?

Most, hogy nem kell megfelelnie a brit királyi család szabályainak és normáinak, kíváncsian várjuk, mennyit változik (vissza) Meghan Markle stílusa a hercegné korszakhoz képest!

Kép
Sztárok

Ezek a sztárok úgy lettek híresek, hogy sosem láttuk az arcukat

Hogy a privát szférájukat akarják-e védeni, vagy csak az imidzs része ez a rejtőzködés? Ezt nem tudjuk, de mindenesetre jó marketingfogás.

Kép
Egyéb

Milyen potencianövelőt válasszon?

Sokak számára félelmetes szó a potencianövelő, hiszen azt sugallja, hogy valami baj van a gépezetben. A legtöbb esetben szó sincs nagy dologról, csak épp kíváncsiak vagy pedig néha van egy kis időszakos merevedési zavar, amit érdemes orvosolni.

Kép
Sztárok

A törpenövésű divatbloggernél nincs befolyásosabb

Korunk egyik legnépszerűbb bloggere és aktivistája achondroplasiás, azaz törpenövésű, aki igyekszik mindent önállóan megoldani, de a tervezett környezet sokszor megnehezíti a dolgát: legyen szó cipővásárlásról vagy utazásról.

Kép
Szépség

Az ajaknagyobbító szájpumpák ideje lejárt – jöjjön a bimbófehérítő

A szépségipar legújabb haszontalan termékei között válogattunk: 12+1 bizarr újítást mutatunk, amiért nem érdemes fizetni.

Kép
Sztárok

Afroamerikai Rachel Green? Ázsiai Joey? Sosem hallott titkok a Jóbarátokról!

Egy hamarosan megjelenő könyvből elég érdekes, korábban nem hallott infók kerültek napvilágra a tévézés egyik legsikeresebb sorozatáról. Például hogy Jennifer Anistont majdnem kiírták néhány rész után, illetve hogy miért nincs színesbőrű a főszereplők között.

Kép
Sztárok

Hogyhogy nem öregszik a 44 éves spanyol szívtipró?!

Enrique a héten 44 éves lett. Megnéztük, hogy néz ki most, és bevalljuk, erre azért nem számítottunk.

Kép
Sztárok

"Furcsa volt, hogy csókolni és simogatni akartam őket"

Love is love! Azaz sztárok vallanak arról, hogy biszexuálisok, mit jelent számukra mindez és mikor jöttek rá, hogy mások. Nőkkel és férfiakkal is szívesen kéjelegő sztárok

Kép
Sztárok

Színészek, akiket zavar az alsónadrágjuk, ezért nem is hordják

Ez valami hobbi vagy fétis? Mindenesetre ennyire nem vagyunk kíváncsiak senkire.

Kép
Sztárok

Wow, nem is emlékeztünk, hogy milyen csinos Sia paróka nélkül!

Az ausztrál énekesnő és zeneszerző védjegye a fekete-szőke paróka, amely nélkü elégl ritkán látni. Most azonban szupercsinos volt feltűzött hajjal(!) egy Los Angeles-i eseményen.

Kép
Életmód

Ezt hívják hosszú póráznak – thaiföldi útra küldtem a férjemet a születésnapján. Amit a barátaimtól kaptam ezért, azt nem tettem zsebre

Az, hogy mennyire másként gondolkodom a párkapcsolati játékszabályokról, mint az ismerőseim nagy többsége, év elején vált világossá számomra. Februárban ugyanis megleptem a férjemet egy thaiföldi úttal. Illetve, ha pontosan akarunk fogalmazni, elküldtem őt Thaiföldre egy barátjával, amivel – számomra meglepő intenzitású – rosszindulatú megjegyzéscunamit szabadítottam magamra.

Kép
Promóciók

Az AMNESIA SS19 BUDAPEST LOVE kollekciója Miamit is meghódította

Az AMNESIA 2019-es Budapest inspirálta tavasz-nyári kollekciója szeptember 6-án mutatkozott be a New York Fashion Week Nolcha Shows eseménye keretében. A kollekciót december 5-én Miamiban, a híres Versace villában mutatták be újra, ezúttal Miami hangulatához, színeihez illeszkedő darabokkal kiegészítve.

Kép
Sztárok

Golden Globe 2019: íme a hat leglangy... na jó, legviccesebb pillanat

Az idei Golden Globe gálán nem volt annyi a megosztó beszólás és a politikai áthallás, mint a korábbi években, helyette inkább a diverzitáson volt a hangsúly, amelynek köszönhetően egyre több a fekete, ázsiai, muszlim etc. jelölt a rangos hollywoodi filmes díjátadókon. Persze poénkodni még a bőrszínekkel is lehet.

Kép
Stílus

Maddie Ziegler lehet a divatvilág új üdvöskéje

Maddie Ziegler a kislány, akit mindenki Sia videóklipjeiből ismer. A táncos most töltötte be a 16-ot, és hidd el nekünk, a stílusát nem érdemes félvállról venni!

Kép
Sztárok

„Nem is értem azokat a művészeket, akik arról panaszkodnak, hogy a bulvárlapok kérdezgetik őket a magánéletükről” - interjú Odettel

Odett énekelt már Sziget-himnuszt, előadta egy sikeres sorozat betétdalát és koncertről koncertre több ezren kíváncsiak rá. 10 éve van a pályán, többek között ez az apropója az interjúnknak. Meg az, hogy az énekesnő annak idején a divat-iparban képzelte el a jövőjét.

Kép
Sztárok

Sia a parókája nélkül érkezett a vörös szőnyegre, és csodásan festett

Sia korunk egyik legtitokzatosabb előadója. A 42 éves énekesnő hosszú évekig szerzett dalokat olyan nagy neveknek, mint Beyoncé, Flo Rida, Rihanna és Christina Aguilera, majd megelégelte, hogy mások aratják le helyette a babérokat, és úgy döntött, ezentúl ő adja elő zseniális slágereit a színpadon.

Kép
Shopping

Megjelent az InStyle júliusi–augusztusi száma. Nézz bele!

Címlapon Sandra Bullock!

Kép
Életmód

Le a szürke hétköznapokkal! Idézd meg a tavaszt költséghatékony lakásdekorációs tippjeinkkel

Úgy várjuk már a tavaszt, mint a messiást, de sajnos az egy ideig még biztosan várat magára. Ha te is úgy epekedsz a színek, fények és virágok után, mint egy korty víz után a sivatagban, mutatom, mit tehetsz annak érdekében, hogy kibírd a tavasz eljöveteléig. Így hiába szakad majd a hó, hiába kell elviselned még jó pár borús napot, az otthonod frissességgel és pozitív energiákkal tölt majd fel.

Kép
Szépség

Miért adja a nevét egy sminktermékhez pont az a sztár, aki soha nem mutatja meg az arcát?

Sia, az extrém parókákba és más kiegészítőkbe burkolózó énekesnő jótékonysági céllal vállalt együttműködést egy kozmetikai céggel.

Kép
Életmód

10 lélegzetelállító fotó Thaiföldről, amitől azonnal repjegyet akarsz foglalni

Egyedül, barátokkal, a szerelmeddel vagy a családdal is tökéletes választás!

Kép
Életmód

Ázsiába utazol? Ezekre a helyekre mindenképp menj el!

Sehol máshol nem tapasztalhatsz ilyen kulturális sokféleséget.

Kép
Shopping

Farmerből sosem elég: a legjobb őszi darabok 10 ezer forint alatt

Ugye, hogy egy nőnek nem lehet elég nadrágja, pláne akkor, ha farmerről beszélünk? A Joy.hu farmeros összeállítását most tényleg érdemes átböngészned!

Kép
Promóciók

Superbrands-díjat kapott a SPAR

Kilencedik alkalommal nyerte el az egyik legfontosabb nemzetközi márkaértékelési díjat, a Superbrands címet a SPAR Magyarország. A szakértő zsűri mellett a fogyasztók véleményére is kíváncsiak voltak a szervezők a kiválasztás folyamán.

Kép
Életmód

Ez a város az új Dubai! Ismerd meg Dohát!

Katar fővárosa az új kedvencünk az arab térségben.

Előző oldal
Következő oldal