SPAR

Kép
Promóciók

Újabb szakmai elismerések a SPAR-nak

A SPAR Magyarország a tavalyi hűségakcióiért, kampányaiért, fejlesztéseiért idén több fontos kereskedelmi, reklám- és marketingszakmai elismerésben részesült. Első helyezett lett többek között a cég SPAR enjoy. termékcsaládot népszerűsítő gerillamarketing akciója, díjat kapott az Ország Szíve kampány és az ÉT&REND című receptkönyv is, valamint példaértékűnek tartották a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni Öröm! elnevezésű karácsonyi adománygyűjtő kezdeményezését.

Kép
Promóciók

A SPAR termékinnovációs versenyt hirdet hazai gyártású élelmiszereknek

Június 27-én indul a Hungaricool SPAR innovációs verseny az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával. A SPAR a hazai kereskedelemben egyedülálló kezdeményezésének két hónapja során újszerű, ötletgazdag, a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, a magyarországi piacon már fellelhető, de kiskereskedelmi hálózatban még nem kapható élelmiszertermékeket keres. A pályázat útján kiválasztott nyertes áruk jövőre az INTERSPAR áruházak polcaira kerülnek.

Kép
Promóciók

Elektromosautó-töltőket telepít hazai áruházaihoz a SPAR - Megvannak a helyszínek

A környezetbarát technológiák alkalmazása iránt elkötelezett üzletlánc az NKM Mobilitás Kft.-t választotta elektromobilitási partnerének. A két vállalat idén májusban 33 e-töltő fokozatos kiépítéséről és üzemeltetéséről állapodott meg, amelyeket a SPAR vásárlói 17 áruháznál tudnak majd igénybe venni. A közös e-töltő–hálózat első állomását már júniusban Tatán, az újonnan nyíló INTERSPAR áruháznál telepítik.

Kép
Promóciók

Wossala Rozina a grillezést népszerűsíti

A népszerű chef-műsorvezető szívéhez a grillezés áll a legközelebb. Úgy véli, ennek az étkezési formának valódi közösségteremtő ereje van, de hasznos időtöltés is. Wossala Rozina a SPAR grillpartiján nem csak ízletes falatokkal és különleges gasztronómiai élménnyel lepte meg a vendégeket, hanem praktikus tanácsokat is adott, sőt néhány mesterfogást is elleshettek tőle.

Kép
Promóciók

Mostantól házhoz jön a SPAR

Soha nem volt még ilyen egyszerű a kis- és nagyvásárlás, mint most: a SPAR ugyanis megnyitotta webshopját, így néhány kattintással kényelmesen, bárhonnan elintézheted az egészet. Mindezzel pedig rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, sorban állás, cipekedés és rohangálás nélkül.

Kép
Promóciók

Megújult a SPAR Segítő Kezek weboldal

Az áruházlánc társadalmi szerepvállalását bemutató weboldala átalakított külsővel, friss tartalmakkal és új funkciókkal várja látogatóit. A www.sparsegitokezek.hu nemcsak az aktuális vállalati CSR-hírekről és tevékenységekről számol be, hanem a támogatási lehetőségek fontos platformja is.

Kép
Életmód

Balkonszefi hátsó nézetből

Hogy milyen szelfi-fajták vannak? A smize, a duck face, a sparrow face olyan réginek tűnik..! Hiába, a közösségi média trendek gyorsan változnak!

Kép
Promóciók

Sütőből az asztalra! – Zwilling konyhai kellékek a SPAR hűségpromóciójában

Az áruházlánc a Zwilling termékcsalád csúcsminőségű sütőedényeivel és főzőalkalmatosságaival várja a vásárlókat az április 24-én induló új pontgyűjtő akciója során. A német mérnökök időtálló, innovatív és esztétikus konyhai kellékei a gyűjtőfüzetekbe ragasztott matricákkal akár 80 százalékos kedvezménnyel beszerezhetőek.

Kép
Promóciók

Hátránnyal élő embertársainknak biztosít munkát a SPAR

Az áruházlánc idén újabb autista fiatalnak biztosít munkát. Az esélyegyenlőség iránt régóta elkötelezett vállalat a fogyatékkal élőket éppen úgy segíti, mint a megváltozott munkaképességű kollégákat. Szakreferens, mentor és fórumbeszélgetés-sorozat könnyíti meg a csatlakozást a munka értékteremtő világához.

Kép
Promóciók

Felkészült a grillszezonra a SPAR

A tavaszi időjárással egy időben ugrásszerű keresletnövekedés tapasztalható a SPAR grilltermékei iránt. A SPAR a tőkehúsok, a fűszerezett és érlelt húsok, illetve a húskészítmények és a grillsajtok kínálatát is bővíti évről évre.

Kép
Promóciók

50 tonnával csökkenti a cukortartalmat saját márkás termékeiben a SPAR

A SPAR az egészséges életmód iránt elkötelezett vállalatként – a saját előállítású termékcsaládja körében – jelentősen mérsékeli a hozzáadott cukor mennyiségét, még az idei évben. A Kevesebb cukor – több vitalitás! elnevezésű kampánya mellett a pékáruk sótartalmának csökkentését is tervezi.

Kép
Promóciók

Közel 10%-os növekedés: több mint 617 milliárd forint forgalmat realizált a SPAR 2018-ban

A tavalyi évet is kiemelkedő teljesítménnyel zárta a SPAR Magyarország, nemcsak a közel 10%-os forgalomnövekedés jelentős eredmény, hanem az is, hogy 32 milliárd forintot fordított hálózatfejlesztésre a cég, ebből 6 új SPAR áruház épült és 17 üzletet újított fel.

Kép
Promóciók

Több mint 200 tonna sonkával készül a húsvétra a SPAR

Kedvelt sikertermékekkel és szezonális újdonságokkal egyaránt készül az áruházlánc a nagy tavaszi ünnepre. A frissen sütött pékáruk és a minőségi csokoládék mellett a változatos húsáruk zömét magyar partnerek szállítják, valamint nagy mennyiségben kerül a polcokra a Regnum húsüzem népszerű kötözött lapockája is.

Kép
Promóciók

A SPAR szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást

Értékteremtő családi vállalkozásként a SPAR Magyarország fontosnak tartja a társadalmi kezdeményezéseket. Épp úgy kiemelten kezeli a rászorulók segítését, mint az egészséges életmódot és a sportot népszerűsítő programok támogatását. A vállalat 2018-ban mintegy 134 millió forintot fordított társadalmi felelősségvállalási tevékenységekre.

Kép
Promóciók

15 éves a SPAR saját húsüzeme, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont

A SPAR bicskei húsüzeme 15 évvel ezelőtt kezdte meg a termelést. Ma már az évi 12 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús feldolgozása mellett sajtszeleteléssel is foglalkozik, valamint oktatási központként is működik. A SPAR összesen több mint 8 milliárd forintot fordított létrehozására és a későbbi fejlesztésekre. Jelenleg 366 embernek ad munkát, akik tavaly az indulási húsmennyiség 120-szorosát állították elő a legmagasabb színvonalon és higiéniai szabványok szerint.

Kép
Promóciók

Környezetkímélő megoldások a SPAR-nál

Az elmúlt 3 évben 63 áruházat újított fel a SPAR Magyarországon több mint 28 milliárd forint beruházási költséggel. A korszerűsített üzletegységekbe minden esetben energiatakarékos eszközöket integráltak, ezáltal is csökkentve a SPAR áruházak ökológiai lábnyomát.

Kép
Promóciók

Otthonszépítés a SPAR-ral

A Disney-vel együttműködésben hirdeti meg legújabb hűségakcióját a SPAR. A promóció keretében a vásárlók 13 féle, az ikonikus mesehőssel díszített fürdő- és hálószobai kiegészítővel szépíthetik otthonukat.

Kép
Promóciók

Hipermarketekben kampányol az élelmiszerpazarlás ellen a SPAR

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. idén is takarékosabb és gazdaságosabb élelmiszer felhasználásra buzdítja a vásárlókat.

Kép
Promóciók

Több mint 284 tonna élelmiszert adtak a SPAR vásárlói nehéz sorsú embereknek

Több mint 284 tonna élelmiszer gyűlt össze a 22. alkalommal megszervezett Adni Öröm! akció keretében. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR karácsonyi gyűjtésének eredményeképpen több mint 30 ezer ajándékcsomag jut el nehéz sorsú emberekhez az ünnep előtt.

Kép
Promóciók

Több mint ötszáz mesekönyv gyűlt össze a futófesztiválon

Idén is megdőlt a nevezési rekord a 33. alkalommal megrendezett SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, amelyre több mint ötezer külföldi sportoló érkezett. A futófesztivál nem csak a sportról, hanem a társadalmi felelőségvállalásról is szólt. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös kezdeményezésére a résztvevők több mint ötszáz mesekönyvet gyűjtöttek a rászoruló gyermekek számára.

Kép
Promóciók

Életében nem futott ennyit Ördög Nóri

70 perc alatt futotta le a 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon a 10 kilométeres távot Ördög Nóri. A népszerű műsorvezető hetekig készült a nagy megmérettetésre, hogy sikerrel teljesítse vállalását.

Kép
Promóciók

SPAR enjoy. - változatos finomságok friss, minőségi és megbízható alapanyagokból

A fogyasztók a márkanév alatt háromféle leves, ötféle saláta, kétféle öntet, és hatfajta rizses-tésztás készétel közül választhatnak. Ezen kívül válogathatnak a desszert-, snack- és gyümölcssaláta-kínálatból is, amelyek mellé különböző ízesítésű smoothie-kat, joghurtitalokat és kávékat is vásárolhatnak.

Kép
Promóciók

A SPAR három díjat is bezsebelt!

Elnyerték a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, a Mastercard Év Kereskedője díjat és a SuperStore hipermarket különdíját.

Kép
Promóciók

Több mint 2,7 milliárd forintból korszerűsítette öt üzletét a SPAR

A SPAR tapasztalatai szerint egyre igényesebbek a hazai vásárlók, így az üzleti stratégia fókuszába a fogyasztói elvárásoknak megfelelő áruházak kialakítása került. A vállalat legutóbbi üzlet-korszerűsítései során három budapesti, egy kaposvári és egy veszprémi egységet modernizáltak. Ahol lehetőség adódott rá, nem csak felújítottak, hanem új salátabárokkal és SPAR to Go éttermekkel gazdagították a kínálatot.

Kép
Promóciók

Életmódváltás lapról lapra!

Próbálja ki receptjeinket és kövesse életmód-tanácsinkat a SPAR Ét&rend könyv segítségével.

Kép
Promóciók

810 millió forintból újranyitott 3 üzletet a SPAR

A két budapesti és az erdőkertesi áruház korábban is élelmiszerboltként működött. A SPAR által felújított üzletegységek biztosítják a helyi vásárlók számára a folytonosságot, illetve az emelt szintű kínálatot, kiszolgálást.

Előző oldal
Következő oldal