SPAR

Kép
Promóciók

Kiszállítás, amivel akkor is jól jársz ha pontos és akkor is, ha nem

A SPAR mindent megtesz ügyfelei minőségi kiszolgálása érdekében és garantálja számukra, hogy a webshopon keresztül rendelt termékek időben megérkeznek. Az áruházlánc új akciója rendhagyó: ha a SPAR kiszállító munkatársa akár csak 1 percet is késik a kiválasztott idősávon túl, a vásárló egy 1000 forintos kupont kap.

Kép
Promóciók

Magyar termelők piacra jutását segíti a SPAR

Finiséhez érkezett a tavaly elindult Hungaricool by SPAR termékinnovációs verseny: a nyertes termékekkel idén március végétől találkozhatnak a vásárlók a vállalat 34 INTERSPAR áruházában és az online shopban. Az üzletlánc az egyedülálló programjával - tekintettel a koronavírus világjárványra - fontos segítséget nyújt a magyar agráriumnak és feldolgozóiparnak.

Kép
Promóciók

Az UNICEF gyermekvédelmi programját is támogatja a SPAR a járványügyi dolgozók étkeztetése mellett

Még több szendviccsel segíti a kórházakban dolgozók megfeszített munkáját a SPAR az Etesd a Dokit! civil kezdeményezés keretében. A vállalat emellett az UNICEF Magyarország felhívására pénzügyi támogatást nyújt és szendvicseket biztosít a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeknek és a gyermekvédelmi rendszerben dolgozóknak.

Kép
Promóciók

Egyszer használatos fóliakesztyűt biztosít vásárlóinak a SPAR

A húsvét miatt megváltozik a nyitvatartási rend a SPAR és INTERSPAR áruházakban országszerte, s további intézkedéseket is bevezetett a kiskereskedelmi vállalat, hogy fokozza a vásárlók és a dolgozók védelmét.

Kép
Promóciók

Rengeteg új álláskeresőnek ad munkalehetőséget a SPAR

A SPAR kiemelten fontosnak tartja az összefogást a munkahelyek megőrzése érdekében.Csaknem 900 új dolgozót vett át más szektorokból a SPAR az elmúlt két hétben azzal, hogy azonnali munkalehetőséget biztosított országos hálózatában az álláskeresőknek.

Kép
Promóciók

A Spar 1,5 millióval szállt be az Etesd a dokit! kezdeményezésbe

Az áruházlánc szendvicsekkel és 1,5 millió forint adománnyal támogatja az Etesd a Dokit! civil kezdeményezést, amely naponta több mint 100 egészségügyi dolgozó meleg ebédjéről gondoskodik – ellenszolgáltatás nélkül.

Kép
Promóciók

Mutatjuk, hogyan változik a Spar nyitva tartása a járvány alatt

Eltérő idősávval és egyéb intézkedésekkel reagálnak a koronavírusra a SPAR és INTERSPAR áruházak.

Kép
Promóciók

25 éves sikertörténetét ünnepli az INTERSPAR Magyarországon

A SPAR honosította meg Magyarországon a negyed évszázada még ismeretlen hipermarket-formátumot. 25 évvel ezelőtt, Győrben nyílt meg az első INTERSPAR, azóta már 34 üzlet szolgálja ki a vevőket országszerte. Az üzletformátum sikerét a széles és minőségi árukínálat, a többletszolgáltatások, a jó megközelíthetőség, a családbarát megoldások és a folyamatos modernizáció alapozta meg.

Kép
Promóciók

Márkás parfümök a SPAR tavaszi hűségakciójában

Az áruházlánc márkás illatszereket kínál hűséges vásárlóinak a február 13-án induló pontgyűjtő promóciójában. A női, férfi és uniszex parfümök nagyszerű ajándékok Valentin napra, nőnapra, anyák napjára vagy húsvétra is.

Kép
Promóciók

Az NKM elektromosautó-töltő hálózatához csatlakozott a SPAR

A SPAR a fenntarthatósági programja keretében 17 áruházához 33 elektromos gépjármű töltőberendezést telepített még tavaly, amelyeket idén a NKM Mobilitás Kft. (Mobiliti) rendszerébe integrál. A szolgáltatás februártól a Mobiliti által kínált mobiltelefonos applikáció segítségével egyszerűen vehető igénybe, és a Mobiliti országos hálózatában is alkalmazott díjszabás mellett válik elérhetővé.

Kép
Promóciók

Csaknem 155 millió forintot fordított 2019-ben társadalmi ügyekre a SPAR

A SPAR 29 éve, a hazai piacra lépése óta összefogásra buzdít azokért, akik nehéz körülmé-nyek között élnek. A vállalat az élet számos területén – szociális és az egészséget érintő ügyekben, sportban, kultúrában, oktatásban – nyújt segítő kezet. Értékközpontú családi vállalkozásként olyan programok és kezdeményezések segítője, amelyek százezrek életét teszik jobbá és könnyebbé.

Kép
Promóciók

Lebomló virágcserepekkel csökkenti műanyagfelhasználását a SPAR

Az áruházlánc újabb zöld kezdeményezése, hogy 2020 januárjától biológiailag teljesen lebomló és komposztálható tartókban is kínál vásárlóinak dísznövényeket. A környezetbarát cserepek érdemben redukálják a vállalat műanyagfelhasználását.

Kép
Promóciók

A fenntartható jövő mellett kötelezte el magát a SPAR

A SPAR aktív és úttörő szerepet vállal a Föld jövőjét érintő ügyekben. A vállalat most ezen tevékenységét egységes keretbe szervezi, összekötve a fenntartható fejlődés - számára kiemelt - ágait, mint a környezetvédelem, az egészséges életmód támogatása, az élelmiszer-biztonság, a munkatársak támogatása, valamint a társadalmi felelősségvállalás. Ennek első, a fogyasztók számára is jól látható lépéseként pedig új ernyőmárkát vezet be, melynek szlogenje „SPAR - a fenntartható jövőért”. A vállalat emellett a fenntarthatósági törekvéseit egy dedikált weboldalon keresztül is bemutatja.

Kép
Promóciók

Csaknem ezer tonna virslivel készül a SPAR szilveszterre

Rekordmennyiségű virsli kínálatával várja a vásárlókat az áruházlánc. Hasonlóan megnö-vekedett keresletre számítanak a pezsgők kapcsán is. A speciális év végi választékban elő-kelő helyet foglalnak el a sós aprósütemények, chipsek és snackek, illetve az üllői üzem saláta- és szendvicstermékei is.

Kép
Promóciók

Rekordmennyiség gyűlt össze: több mint 327 tonna élelmiszert adományoztak a SPAR vásárlói nehéz sorsú embereknek

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR 23. Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő kampánya során az áruházlánc vevői több mint 327 tonna tartós élelmiszert vásároltak a rászorulóknak. A kezdeményezésnek köszönhetően a jótékonysági szervezet munkatársai több mint 31 ezer ajándékcsomagot tudnak eljuttatni a hátrányos helyzetű emberekhez az ünnep előtt.

Kép
Promóciók

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kézműves termékeit kínálja a SPAR

Az áruházlánc a kijelölt budapesti és vidéki üzleteiben már karácsony előtt megkezdi a Magyar Máltai Szeretetszolgálat élelmiszereinek forgalmazását. A hibiszkusz tea, a különleges és hagyományos ízesítésű szószok vagy lekvárok értékesítése a jótékonysági szervezet pátyi és gyulaji műhelyeiben dolgozó sérült, illetve szociálisan rászoruló munkavállalóknak jelent megélhetést.

Kép
Promóciók

Adni öröm – de miért is? Itt vannak a legfrissebb kutatás eredményei!

Habár az év bármelyik napján lehet adakozni, amit szerencsére sokan meg is tesznek, elsősorban mégis a karácsonyi időszakhoz kapcsolódik a jótékonykodás. De vajon miért pont ilyenkor vagyunk jószívűek? Mit szoktunk adományozni? És egyébként is: tényleg öröm adni? A SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ezeknek a kérdéseknek járt a végére.

Kép
Promóciók

Megrendezték a SPAR első Uzsinapját

Közel kétszáz pályázat vett részt a SPAR Uzsidoboz Programjában. A kampány elsődleges célja az volt, hogy a szülők az otthoni tízórai és uzsonnakészítésen keresztül hozzák közelebb gyermekeikhez az egészséges táplálkozás alapjait. A SPAR elkötelezett az egészséges alternatívák bemutatásában, így a hozzáadott értékkel bíró saját márkás termékeiben az idei évben 50 tonnával csökkentette a cukortartalmat.

Kép
Promóciók

Többször használatos szilikonfedelek az INTERSPAR áruházakban

A vállalat újabb fontos lépést tesz a környezetünk védelméért. Mostantól több saját márkás vajkrém és tejföl terméke tetejére, a fém zárófólia fölé nem tesz műanyagfedelet, így a SPAR újabb 5,5 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását. A kibontott tejtermékek minőségét a fogyasztók az üzletekben megvásárolható, többször használatos, higiénikusan tisztítható, praktikus szilikon zárófedelekkel őrizhetik meg.

Kép
Promóciók

Közel 400 tonna szaloncukorral készül a karácsonyra a SPAR

A SPAR idén is kibővített árukínálattal várja a vásárlókat a karácsonyi szezonban. Az ünne-pi terített asztalok összes hozzávalója között megtalálhatóak a Regnum Húsüzem garantált minőségű, prémium húsai és a SPAR enjoy. convenience üzem minőségi salátái is.

Kép
Promóciók

Több mint 1,8 milliárd forintból újult meg négy SPAR szupermarket

Egy budapesti és három vidéki áruházát modernizálta a SPAR. A kívül-belül megszépült üzleteket idén októberben vehette birtokába a vevőközönség. Az újjávarázsolt szupermarketek korszerű vásárlói élményt kínálnak.

Kép
Promóciók

Hét éve sikeres a SPAR partner program

Az áruházlánc eredményes és vonzó üzleti modelljéhez mára már 186 franchise üzlet tarto-zik, az üzletág éves forgalma több mint 47 milliárd forint és mintegy 1700 embernek jelent biztos megélhetést. A csatlakozó üzletek átalakításakor fontos szempont, hogy minél több helyi előállítású élelmiszer is szerepeljen a választékban.

Kép
Promóciók

800 tanuló szakmai gyakorlatáról gondoskodik a SPAR

A SPAR alapítása óta kiemelt jelentőséget tulajdonít a szakmai utánpótlás-nevelésnek. A tavalyi szemeszterben 397 diák tette le sikerrel a szakvizsgáit, az idei tanévben pedig közel 800 tanuló szakmai gyakorlatáról gondoskodik az áruházlánc.

Kép
Promóciók

A szülőknek segít elkészíteni az uzsonnát a SPAR programja

A több szakmai partnerszervezet közreműködésével megvalósuló országos kampány célja az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítése a legfiatalabbak körében. A SPAR októbertől másfél hónapos akciót és versenyt indít, amelyre az iskolások és szüleik az uzsonnáikról készített posztokkal nevezhetnek. Az uzsonnakészítéshez jó alapanyagot biztosítanak a SPAR csökkentett só- és cukortartalmú termékei.

Kép
Promóciók

Csúcsminőségű eszközökkel segít felszerelni a konyhát a SPAR

Az amerikai KitchenAid márka egyedi konyhai eszközei és elektromos kisgépei tökéletes segítőtársai lesznek a kezdő és a szakértő szakácsoknak egyaránt. A sokoldalú felszerelések és csúcsminőségű készülékek a SPAR üzleteiben az október 10-én induló új pontgyűjtő akcióval érhetők el a vásárlók számára. A hűségakcióhoz egy különleges ajánlat is társul: nyereményjáték keretében az öt exkluzív robotgép egyikét is hazavihetik a pontgyűjtésben résztvevők.

Kép
Promóciók

Újabb 14 üzletében telepít önkiszolgáló kasszákat a SPAR

A kiskereskedelmi lánc 2017 szeptemberében az érdi hipermarket áruházában indította el az önkiszolgáló gyorspénztári vásárlás lehetőségét. Az idei új telepítésekkel együtt év vé-gére már a SPAR 92 üzletében lesz elérhető a praktikus szolgáltatás. A vevők megkedvelték az időtakarékos megoldást, és egyre többen keresik ezt a fizetési módot: az érintett áruhá-zakban a forgalom 30%-át ma már így kezelik.

Előző oldal
Következő oldal