Európa

Kép
Sztárok

Ezt azért nem kellett volna, Ms. Jenner!

Áradások Európában, földrengések Amerikában, tűzvész Ausztráliában. Mit tesz ilyenkor egy híresség, akinek hangja rajongók több tízmillióihoz képes eljutni?

Kép
Promóciók

15 éve nyitotta meg magyarországi üzleteit Európa első számú diszkontlánca, a Lidl

A ma 15 éves jubileumát ünneplő Lidl Magyarország töretlen fejlődésének köszönhetően, e másfél évtized alatt a hazai FMCG szektor egyik legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi láncává vált. Az elmúlt gazdasági évben a vállalat bruttó 549 milliárd forint forgalmat realizált, melynek 52 százalékát a hazai beszállítók termékeinek forgalmazásából származó árbevétel teszi ki. A legmagasabb arányú magyar beszállítói jelenlét az áruházlánc hazai partnerei körében a bor (82%), a pékáru (65%), és a zöldség-gyümölcs (66%) termékkategóriákban figyelhető meg. A legnagyobb növekedés a zöldség-gyümölcs termékkategóriában történt, ahol a tavalyi évben 2017-hez képest 13,7 százalékkal több magyar beszállítóval alakított ki együttműködést az áruházlánc.

Kép
Promóciók

Málta, egy falatnyi paradicsom

Kristálytiszta tenger, sziklás partok, aprócska homokos öblök, évente legalább 300 napsütéses nap, 7000 év történelem, gasztronómiai élmények, mediterrán hangulat egy csipet angol humorral, több hétre elegendő látnivalóval, forgatagos ünnepekkel Európa legdélibb csücskén, Máltán.

Kép
Egyéb

Szombathely, az élhető város

Hazánk legrégebben alapított városának történelme az ókori római időkre nyúlik vissza. Savaria, avagy mai nevén Szombathely az Európa szívében elhelyezkedő, Kárpát-medence legrégebben lakott városa. A nyugat királynőjeként is emlegetett település gazdag történelme okán számtalan kulturális programkínálattal és nevezetességekkel csábítja akár a helyi lakosokat és az odalátogató turistákat is.

Kép
Promóciók

Evanescence koncert a Sportarénában

A legújabb európai turnéja keretében Budapestre is ellátogat az amerikai EVANESCENCE, 2019. szeptember 8-án az Arénába lépnek színpadra.

Kép
Életmód

Ezeket a magyar előadókat ne hagyd ki a Szigeten!

Európa egyik legnagyobb multikulturális eseményén nemcsak a világ legmenőbb előadóit nézheted meg, de hazánk zenekarai közül is sokan fellépnek. Összeszedtük, hogy szerintünk kiket nem érdemes kihagyni idén!

Kép
Promóciók

Flow élmény Bükfürdőn

Ismét vár rád a tavalyi évben nagy sikerrel debütált Flow nap Bükfürdőn! A Dunántúl legnagyobb fürdővárosa a slow travel elkötelezett híve, ezért nem meglepő, hogy a páratlan természeti adottságok mellett - mint az Alpokalja friss levegője, Európa egyik leggazdagabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize - holisztikus programokkal is várja a lelassulni vágyó utazókat.

Kép
Promóciók

Hosszú Katinka felkészülését segíti a Scitec Institute

Speciálisan úszókra fejlesztett, személyre szabott táplálkozási tanácsadással és modern táplálékkiegészítőkkel segíti Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó felkészülését a Scitec Institute Sport- és Táplálkozástudományi Intézet.

Kép
Promóciók

Cara Delevingne lett a Volkswagen T-Cross arca

A Volkswagen európai kampányt indított legújabb SUV-modellje, a T-Cross piaci bevezetésére, melynek arca a vadóc modell.

Kép
Promóciók

TOP 5 úti cél tavasszal – Városlátogatásra hangolva és öltözve!

A tavasz beköszöntével szívesen mozdulunk ki otthonról és nyakunkba vennénk akár az egész világot. Ehhez tökéletes választás egy európai városnézős hétvége, ahol a kellemes séta mellett élvezhetjük a történelmi múlt szépségeit, andaloghatunk a helyi virágos parkokban, és kipróbálhatjuk az adott ország konyháját.

Kép
Promóciók

A L’Oréal hatalmas adománnyal támogatja a Notre-Dame székesegyház újjáépítését

A párizsi Notre-Dame a francia örökség és a közös történelem jelképe minden európai számára. A katedrális „reneszánszát” a Bettencourt Meyers család és a L'Oréal Csoport is nagyon fontosnak tartja, így a vállalat 100 millió eurós közös adomány átadását jelentette be, amit a székesegyház újjáépítésére fordítanak majd.

Kép
Életmód

Tudod, hol vannak ezek az európai országok?

Na, sikerül lenyomni az amerikaiakat, vagy ugyanazon a szinten nyomulsz te is?

Kép
Stílus

Siess! Ezeket a divatkiállításokat látnod kell, amint lehet!

Körbeutazod Európát? Vagy csak egy-két városra van időd? Akkor mindenképpen úgy válassz úticélt, hogy legyen benne legalább egy divattal kapcsolatos kiállítás.

Kép
Promóciók

HONOR x MOSCHINO: A technológia és a divat találkozása

A Honor View20 limitált kiadása forradalmian új technológiákkal és a Moschino által ihletett dizájnnal érkezik Európába.

Kép
Promóciók

Gluténmentes termékeket fejleszt a SPAR

Ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Coeliakiás Egyesületek Szövetsége által kidolgozott szigorú követelményeknek.

Kép
Promóciók

Még több magyar és nemzetközi tervező a Budapest Central European Fashion Week divathéten

Közép-Európa egyik legnagyobb divateseménye, a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) ezúttal is rengeteg magyar és nemzetközi tervezőt, illetve fiatal tehetséget vonultat fel. A divat mellett idén tavasszal kiemelt szerepet kapnak Budapest turisztikai látványosságai is.

Kép
Sztárok

10 dolog, amit nem tudtál Borbély Alexandráról

Az elmúlt egy évben rengeteg interjút, kritikát olvashattunk Borbély Alexandráról és az Oscarra jelölt Testről és lélekről című filmről – de azért talán még van a tarsolyunkban egy-két kevésbé ismert adalék a színésznőről.

Kép
Életmód

Jöjjön a tavasz! 6 csodás botanikus kert Európában, ahova muszáj ellátogatnod!

A japán kertektől, Monet buja világán át a kimért, angol és francia tökéletességig itt mindent megtalálsz, amire csak egy kertimádó vágyhat.

Kép
Sztárok

A nagy pillanat! Itt a teljes videó arról, ahogyan Borbély Alexandra könnyek között átveszi a legjobb európai színésznőnek járó díjat

A színésznő szerelme, Nagy Ervin is a könnyeivel küzdött!

Kép
Sztárok

Hatalmas magyar siker: Borbély Alexandra lett a legjobb európai színésznő

Wow! Gratulálunk a színésznőnek!

Kép
Életmód

Nyújtsd el a nyarat, utazz Ausztráliába!

Amint Európában egyre hidegebbre fordul az idő, úgy melegszik fel az ausztrál kontinens.

Kép
Promóciók

Bor, grill, zene: fesztivállal indul az ősz a Budai Várban

Szeptember 7-10-ig már 26. alkalommal léphetünk be a Budai Vár impozáns falai közé Európa legszebb borünnepére, a Budapest Borfesztiválra.

Kép
Életmód

8 bensőséges európai úticél, ahol zavartalanul gyógyulhatsz egy fájdalmas szakítás után

Egyik sincs túl messze, legtöbbjükhöz fapados visz és ami a legfontosabb, kiválóan alkalmasak arra, hogy megadják a löketet az újrakezdéshez.

Kép
Életmód

Budapest is felkerült a listára! Íme a legjobb európai úti célok 2017-ben

A gyönyörű és olcsó úti célok listáján az élen járunk!

Kép
Promóciók

Európa megbízható hajápolási márkája – Schauma

az EGÉSZ CSALÁD számára

Kép
Életmód

Top 10: Ezek idén nyáron a legnépszerűbb úticélok

Te már lefoglaltad a nyaralásod, vagy az a last minute típus vagy? Még nem vagy lemaradva semmiről, íme a legnépszerűbb európai úticélok 2016-ban!

Előző oldal
Következő oldal