Gluténmentes termékeket fejleszt a SPAR

Gluténmentes termékeket fejleszt a SPAR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Coeliakiás Egyesületek Szövetsége által kidolgozott szigorú követelményeknek.

Hosszú távra tervezi az együttműködését a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete (LÉOE) és a SPAR Magyarország, melynek keretében hazai előállítású, megbízható és ellenőrzött gluténmentes termékekkel bővül a SPAR saját márkás kínálata.

Több tízezer magyarországi gluténérzékeny és családja életét teszi könnyebbé a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete és a SPAR kezdeményezése, amelynek köszönhetően a hazai fejlesztésű gluténmentes SPAR termékeken is megjelenik a nemzetközi, jól ismert védjegy, az áthúzott gabona szimbólum. Ez a védjegy a mellette megjelenő egyedi regisztrációs számmal együtt jelenti azt, hogy ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Coeliakiás Egyesületek Szövetsége által kidolgozott szigorú követelményeknek.

A nemzetközi fejlesztésű SPAR free from termékcsalád a gluténmentes kategóriában már jó ideje rendelkezik ilyen regisztrációs számmal. Most a magyarországi előállítású élelmiszerek kapcsán – a LÉOE-vel megkötött licencszerződésnek köszönhetően – nyílt meg a lehetőség arra, hogy a SPAR a hazai gyártókkal is fejleszthessen biztonságos és ellenőrzött gluténmentes saját márkákat.

A probléma jelentőségét jelzi, hogy világszerte legalább 70 millió embert érint a glutén- vagy lisztérzékenység. Magyarországon a lakosság 1-2 százalékát érintheti a coeliakia, vagyis minden ötvenedik ember lisztérzékeny, még akkor is, ha nem tud róla. Az autoimmun betegséget a kalászos gabonafélékben található fehérje, a glutén váltja ki a genetikailag érintett emberekben. A változatos tünetekkel, bármely életkorban jelentkező betegség nem gyógyítható, de a szigorú és élethosszig tartó gluténmentes étrenddel a tünetek mérsékelhetőek, vagy megszüntethetőek.

„A SPAR a legszélesebb fogyasztói igényeknek megfelelő, minőségi élelmiszerek fejlesztése és kereskedelme mellett kötelezte el magát. Az új saját márkás gluténmentes termékeink is úgy teszik egyszerűbbé a lisztérzékeny vásárlóink mindennapjait, hogy kedvező ár-érték aránnyal rendelkeznek, miközben garantáltan biztonságosak” – hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A SPAR saját márkás termékei jelentős szerepet töltenek be a vállalat életében. Töretlen népszerűségük annak köszönhető, hogy a kedvezőbb ár a megszokott SPAR-minőséggel társul. Az áruházlánc mintegy 2700 saját márkás terméket tart a kínálatában, több mint húszféle márkanév alatt. Az 10. jubileumát ünneplő S-Budget termékek a kedvező árukkal, a SPAR márkatermékek bő választékukkal, a SPAR Natur*pur, a SPAR free from vagy a SPAR Vital termékek pedig speciális tulajdonságaikkal – bio minőség, glutén- vagy laktózmentesség, egészségtudatos összetétel – igyekeznek megfelelni a vásárlói elvárásoknak.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!