Nyújtsd el a nyarat, utazz Ausztráliába!

Nyújtsd el a nyarat, utazz Ausztráliába!
Forrás: QATAR AIRWAYS

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Amint Európában egyre hidegebbre fordul az idő, úgy melegszik fel az ausztrál kontinens.

A cikk támogatója a Qatar Airways

Október-november környékén hajlamosak vagyunk kicsit kétségbe esni a gyorsan elszaladt nyár és a múló indián nyár miatt is, s egyetlen porcikánk sem kívánja a hideget. Szerencsére van erre is megoldás, Ausztráliában ugyanis decemberben – amikor legtöbbünknek már a könyökén jön ki a tél – kezdődik a nyár. Így ha már végképp nem bírjuk a zimankót, jó ötlet lehet elutazni az ottani nyárba!

Az ausztrál nyár pedig elképesztően sok izgalmas programot kínál, csokorba gyűjtöttük a legjobbakat!

Ússz delfinekkel a Rockingham-öbölben

Tégy egy rövid hajóutat a Rockingham-öbölből, bújj neoprén ruhába és ússz delfinekkel azok természetes közegében. Ne aggódj, semmiféle búvártapasztalat nem szükséges az élményhez a profin szervezett és felügyelt túrán, csak légy olyan barátságos és nyugodt, mint az ott honos emlősök.

Látogass el Sydney-be

Már a magasból is fantasztikus látvány, így arra biztatunk, hogy ablak mellé szóló helyet foglalj a repülőn, ha Sydney-be látogatsz.
Bár nem Sydney az ország fővárosa, mégis minden szempontból kiemelkedő a kontinensen. Fantasztikus természeti adottságai a lélegezetelállító kikötővel, a fehér homokos strandokkal és a várost körülölelő nemzeti parkokkal egyértelműen központi hellyé teszik a várost. Itt élnek az ország legmenőbb művészei, legkísérletezőbb kedvű séfjei és legnagyobb sztárjai, ami igazán vibráló hellyé teszi Sydney-t. Kultúrális és éjszakai élete is lenyűgöző, egyszerre nagyon csillogó és exkluzív, miközben mégis laza és szerethető is. Látogasd meg a világ egyik leggyönyörűbb épületét, a Sydney-i Operaházat, és mindenképp iktass be egy hajókirándulást is a part mentén!

Kép
Olvasd el ezt is!

Mozizz a holdfényben

16 éve indult a Holdfény Mozi (Moonlight Cinema) néven futó filmnézős program, és mára az egész ország területén szerveznek vetítéseket; aktuális, klasszikus és kultfilmek közül válogathatsz. Többek között Sydney-ben, Melbourne-ben, Adelaide-ben, Brisbane-ben, Perth-ben és Port Dougles-ben is részt vehetsz egy ilyen eseményen. Kibérelhetsz egy babzsákot és iszogathatsz a barátaiddal, ez az ausztrálok egyik kedvenc szórakozása.

Bowlingozz mezítláb Paddingtonban

Bújj ki a cipődből és játssz egy kör bowlingot a pázsittal körülvett pályák egyikén, a szokatlan környezet egy csapásra menővé és fiatalossá teszi ezt az egyébként meglehetősen nyugdíjas sportot.

Négykeréken a Simpson-sivatagban

Az általában a Föld legszárazabb helyei közé tartozó sivatag az elmúlt néhány évben drámai változáson esett át. Két évig tartó rekordmennyiségű eső után a 17 és fél hektárnyi terület kizöldült és sivatagi virágok borítják. Három fő útvonalon lehet átkelni a sivatagon, de mindenképpen négykerekű jármű szükségeltetik hozzá, és profi túravezető.

Fesztiválozz

Rengeteg menő zenei fesztivál közül választhatsz nyáron Ausztráliában. A New South Wales-től északra megrendezett Tamworth Country Music Festival a világ egyik legnagyobb country fesztiválja, de rock 'n' roll, folk, blues és rockabilly és swing koncerteket is meghallgathatsz itt.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.