Cher

Kép
InStyle TV

Így készítheted el a legszebb natúr sminket- VIDEÓ

Videónkból megismerheted a legszebb natúr smink elkészítésének tippjeit!

Kép
Sztárok

Vörös szőnyeg: Az idei British Fashion Awards 12 legstílusosabb sztárja

Tegnap este Londonba sereglett az összes menő híresség, hogy megtudják, kik lettek a British Fashion Awards idei díjazottjai. Kedvenc tervezőik és a legnagyobb divatházak versengtek egymással, míg ők parádéztak a vörös szőnyegen - és azt kell mondjuk, kitettek magukért. Íme az InStyle 12 kedvenc szettje!

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Sofía Vergara

Megjelent az új InStyle, a címlapon a gyönyörű latin díva, Sofía Vergara! A decemberi InStyle-hoz most ráadásul egy teljes csomag Helia-D micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendőt is csomagoltunk! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok.

Kép
Stílus

Stílusmustra: Így hordják a sztárok a legdivatosabb mintát

Körbenéztünk, hogy megtudjuk, miért is bolondulnak manapság a legstílusosabb sztárok. A párizsi sikkért mindenki odavan, nincs ez másképp Hollywoodban sem. Stílusmustra következik, így hordják ők a csíkos mintát!

Kép
Sztárok

Ez volt a 15+1 legjobb Halloween jelmez 2015-ben - FOTÓK

Csak kapkodjuk a fejünket: ma már nem csak Heidi Klum lehet menő Halloweenkor. Nézzétek meg a legkreatívabb külföldi hírességek listáját, aztán kattintsatok ide a magyarokért is!

Kép
Promóciók

Feltűnő, és most ez kell neked! Tényleg!

Kép
Sztárok

Nicole Scherzinger merész fotókon mutatta meg tökéletes alakját

Nicole Scherzinger alakja egyszerűen hibátlan, még kritikus női szemmel sem tudunk semmi kivetni valót találni az énekesnő bikinis fotóin.

Kép
InStyle TV

Ilyen vicces versként elszavalva a Wellhello slágere - VIDEÓ

Néhány hete zseniális videosorozat indult a Youtube-on: "A Vers Mindenkié" sorozatban ismert magyar színészek szavalnak delszövegeket. Most itt a legújabb: Scherer Péter és Janklovics Péter szavalja a Wellhello slágerét: Apu, vedd meg nekem a várost!

Kép
Sztárok

Less be Demi Moore 75 millió dolláros lakásába

Demi Moore nemrég bocsátotta eladásra manhattani luxuslakását, amit egykor még exférjével Bruce Willisszel vásárolt. A lakás lenyűgöző kilátással és luxussal rendelkezik, nézd meg a képeket Te is!

Kép
Sztárok

10 különc sztárszokás, amin meg fogsz lepődni

Sokszor a hírességek sajnos azt hiszik, mindent megtehetnek. Néhányuknak kifejezetten bizarr kívánságaik és szokásaik vannak. Íme!

Kép
Sztárok

Divat a nassolás Hollywoodban- Fotók

Legyünk őszinték, senki sem bírja egy egész életen át betartani a szigorú diétákat, olykor-olykor bizony lecsúszik egy szelet pizza, eseteg egy fánk vagy egy fagyi. Ezzel a sztárok sincsenek másképp, azonban láthatóan őket nem gyötri bűntudat egy-egy nassolás után, hiszen legtöbbjük büszkén meg is osztja a nagvilággal, ha épp "bűnbe esett". Fusd végig gyorsan az alábbi nassolós képeinket és biztosan elmúlik a bűntudatod!

Kép
Sztárok

Ők Hollywood legszebb barna hajú hírességei

Sokan azt hiszik, hogy a barna hajú nők kiszámíthatóak és nem annyira izgalmasak, mint a szőkék, de következő listánkon szereplő sztárjaink, akiknek a hajkoronája mind a barna egy igazán csábos árnyalatában ragyog, bebizonyítják, hogy nemcsak a szőkék lehetnek dögösek.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb copfjai

Sokszor ötletünk sincs arra, mit kezdjünk a hajunkkal, a legkönnyebb frizura, amit ilyenkor elkészíthetünk a gyors copf, azonban sokan elfelejtik, hogy ezt a stílust is ezernyi módon lehet elkészíteni. Less el néhány tippet a sztároktól, ha Te is stílusos frizurára vágysz!

Kép
Sztárok

Az idei ősz legizgalmasabb kampányfotói

Fantasztikus kampány -és divatfotó sorozatnak lehetünk majd szemtanúi idén ősszel, hiszen a legnagyobb divatházak most igazán kitettek magukért, modellek, tervezők, énekesek, színésznők, sőt még tinisztárok is szerepet kaptak a soron következő divatreklámok főszereplői között. Nézd meg velünk kedvenc kapmányfotóinkat!

Kép
Stílus

Ezt teszi a lábaddal a magas sarkú

Te sem tudsz ellenállni a szebbnél-szebb magas sarkú cipőknek ? Minden kolléganőd tudja, ha cipők terén tanácsot kell kérni, csak hozzád érdemes fordulni? Bizonyára extravagáns cipőkollekció gyűlt már össze a gardróbodban, de jobb lesz ha vigyázol, mivel a legújabb kutatások bebizonyították, hogy a magas sarkú cipők viselése egészségkárosító!

Kép
Stílus

Reptéri sikk, avagy így utaznak Hollywood stílusikonjai

Ha a nyaralásra már bepakoltál, de még fogalmad sincs mit vegyél fel az utazáshoz, viszont szeretnél cipekedés közben is hű lenni stílusos mivoltodhoz, gyorsan olvasd el cikkünket két hajtogatás között és lesd el Hollywood stílusikonjainak tippjeit!

Kép
Sztárok

Sosem találnád ki, melyik sztárcsemete lett az új Marc Jacobs kampány arca

Marc Jacobs kampányaihoz mindig olyan hírességeket választ, akik személyesen is inspirálják őt, így a 2015-ös őszi-téli kollekcióját beharangozó kampányképekhez idén Will Smith és Jade Pinkett Smith lányát, Willow Smith-t választotta kampányarcnak.

Kép
Sztárok

Elképesztően cuki Mila Kunis és Ashton Kutcher kislánya - FOTÓ

Nem használjuk gyakran a "cuki" szót az InStyle.hu-n, de most muszáj élnünk vele, mert Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányára ez a legmegfelelőbb jelző.

Kép
Sztárok

Jótékonysági történetfelolvasó maraton a Centrál Színházban

Ebben az évben megint történet felolvasó maratonra készül a Centrál Színház. Ezúttal a gyerekek elleni erőszak lesz a téma. Ott a helyünk!

Kép
Szépség

Nicole Scherzinger kiszőkült

Nicole Scherzinger mindig egy lépéssel a trendek előtt jár. Tökéletes a stílusérzéke, bármit vesz fel, bárhogyan sminkel és hordja a haját, az menő. Ha tehát most kiszőkült, az egyértelmű jele a coolságnak.

Kép
Sztárok

Mila Kunis bombaformában a szülés után

Mila Kunis és Ashton Kutcher babája októberben született, de a színésznő máris visszatért a vörös szőnyegre, nem is akárhogyan.

Kép
Sztárok

10 fotó az Oscarról, amit talán még sohasem láttál

A közelgő Oscar díjátadó évről évre lázba hozza az egész világot. Az idei jelöltek listáját már nálunk is láthattad, ezért most olyan bennfentes fotókat mutatunk, amid eddig elkerülték a nyilvánosságot.

Kép
Stílus

2014 legszebb InStyle-fotói

2014-ben rengeteg hazai hírességet mutattunk be nektek az 5 éves InStyle magazinban. Íme most egy kis válogatás a legjobb képeinkből! Nektek melyik volt a kedvenc?

Kép
Sztárok

Így köszöntötték a sztárok az új évet

Az elmúlt héten megmutattuk nektek, hogyan karácsonyoztak a sztárok - legalábbis az Instagram fotóik alapján. Most jöjjenek a szilveszteri fotók kedvenceinktől!

Kép
Sztárok

A mi cool listánk - 2014

Kép
InStyle TV

11 ifjú tehetség a decemberi InStyle-ban - VIDEÓ

Tizenegy fiatal, akikben megvan az a frissesség, átütő tehetség, alkotóerő és rendíthetetlen akarat, ami a jövő sztárjaivá teheti őket.

Előző oldal
Következő oldal