Cher

Kép
Promóciók

Friss levegőt! Újdonság az Yves Rocher kínálatából

Úgy érzed, ideje lelassítani és egy mély lélegzetet venni? Hidd el, bőröd is így érez!

Kép
Promóciók

Mutasd a táskád és nyerj élményvásárlást a Furla játékában!

Nem aprózzuk el, három nyertesünk 1-1 Furla vouchert kap, amelynek levásárlásában stylistunk is segít majd.

Kép
Sztárok

Négy hollywoodi világsztár is kint bulizott tegnap a Sziget Fesztiválon

Járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy legközelebb te is összefutsz velük!

Kép
Életmód

Ezt bánhatod, hogy kihagytad! Szédítő fotók a Studio 54-ből, egy olyan korszakból, amikor még igazán tudtak bulizni

A manhattani Studio 54 a 70-es, 80-as évek éjszakai életének Mekkája volt. Nézegess fotókat a zabolátlanul partizó Cherről, Robin Williamsről és Diana Rossról!

Kép
Promóciók

Black Friday a legmenőbb márkáknál!

Pepe Jeans, Tally Weijl, Skechers, Parfois. Itt van a részletek!

Kép
Promóciók

Dallos Bogi megmutatta a kedvenc cipőjét

Bemutatkozott a Skechers legújabb kollekciója, az Originals, ami az igazi Meghan Trainor-féle vidám életérzést adja vissza.

Kép
Promóciók

Találd meg benned rejlő ZEN-t a SKECHERS Meditation - Studio Kicks szandálban

Kényelmes és puha, nem melegít de nagyon mutatós, szóval nem csak szép...

Kép
Promóciók

Go Flex a Skecherstől

Innovatív talp design, maximum rugalmasság, tökéletes kényelem.

Kép
Sztárok

InStyle toplista: Ők voltak Cannes legjobban öltözött sztárjai - szerinted is?

A legjobb filmek mellett minden évben állandó beszédtémát szolgálatatnak Cannes legjobban öltözött sztárjai, akik még ha nem is alkotói a versenyprogramban szereplő filmeknek, a vörös szőnyegen vonulva egyetlen jó ruhaválasztással reflektorfénybe kerülhetnek.

Kép
Promóciók

Elkészült Meghan Trainor új videoklipje a Skechers közreműködésével

Kép
Sztárok

10 sztárpasi, akinek borzalmasan áll a szakáll

Eddig azt hittük, hogy a szakáll mindenkinek jól áll. Bár a következő 10 sztár mindenhogy top pasi, legyenek szakállal vagy anélkül - attól még valljuk be, rájuk férne egy kis újratervezés! Te kit küldenél elsőként kényszerbortválásra?

Kép
Sztárok

Miből lesz a szexisten: 10+1 elképesztő átváltozás a sztárvilágból

Avagy a Neville Longbottom effektus. Hogyan lesz egy kicsit csúnyácska, kicsit béna pubertásból pár év alatt nyálcsorgatós álompasi. Jól gondold meg, kit utasítasz vissza, hiszen mint látható, nem csak Matthew Lewis pattintotta ki magát... Persze a lelkük mindig szép volt!

Kép
Sztárok

Még mindig dögösek? Így néznek ki most a Pussycat Dolls tagjai

6 bomba testű csaj, néhány bugyuta dalszöveg, az újkori Spice Girls - ez volt a Pussycat Dolls úgy 10 évvel ezelőtt. Azóta a csajok útjai külön váltak, és ki kisebb, ki nagyobb sikerrel maradt talpon a zenei piacon. Nézd meg, hogy néznek ki most!

Kép
InStyle TV

Vitáris Iván: "Ez a zene megtalált minket" - VIDEÓ

Hosszú hajú, magas srác. Minden mozdulatával a 70-es évek rocjsztárjainak stílusát idézi. Nem utánoz senkit, beleszületett a rock & rollba. Ő az Ivan & The Parazol frontembere, énekes-dalszerzője.

Kép
Sztárok

A kor nem számít! 12 sztárpár, ahol a nő az idősebb

Régen összesúgtak egy olyan nő háta mögött, aki fiatalabb férfival szűrte össze a levet. Az időszakos "mentorálásnál" nemigen tartottak többre egy ilyen kapcsolatot, pedig a szerelem nem kor kérdése. Hogy ez tényleg mennyire nem számít, kerestünk néhány példát a sztárvilágból!

Kép
InStyle TV

Style Award exkluzív: a Bridget & Olivia tervezői

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az olvasói szavazatok alapján a Fiatal divattervező kategória győztesei Kovács Dóra és Staub Tímea, a Bridget & Olivia tervezőpárosa lettek.

Kép
InStyle TV

Exkluzív interjú: Schoblocher Barbara, a Style Award legstílusosabb nője

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az olvasói szavazatok alapján a Stílusos nő kategória győztese Schoblocher Barbara lett, aki az eseményre stílusosan egy ABODI kreációban érkezett.

Kép
InStyle TV

Exkluzív interjú: Szilágyi Áron, a Style Award legstílusosabb férfija

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az olvasói szavazatok alapján a Stílusos férfi kategória győztese Szilágyi Áron lett, aki az eseményre elhozta menyasszonyát, Beátát is, aki egy Daalarna kreációt viselt.

Kép
InStyle TV

Ilyen volt az idei InStyle Style Award - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Íme a gála összefoglaló videója, hogy ne maradj le semmiről, ami történt. ;)

Kép
InStyle TV

Nézz körbe az InStyle Style Awardon! - VIDEÓ

Nézz körbe az InStyle Style Awardon! Egy kis varázslat: nézd meg, milyen volt a Style Award és forgasd körbe az egereddel vagy akár a mobiloddal 360 fokban Iszak Esztit vagy Pokorny Liát! Hogy tetszik?

Kép
InStyle TV

Black & gold: Ezt viselték az InStyle Style Award legmenőbb sztárjai - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Az esemény meghívójára a black & gold dresszkódot írtuk főtámogatónkkal, a Perwollal egyetértésben - lássuk, hogy ki mennyire vette komolyan, és milyen ruhát választott a vörös szőnyeges eseményre!

Kép
InStyle TV

Fehérvári Gábor Alfréd koncert az InStyle Style Awardon - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie), a Fiatal tehetség kategória győztese minikoncertet is adott az este folyamán, amit most teljes egészében megosztunk veletek. Hallgassátok, a számok között van az Eurovízió-esélyes Pioneer is!

Kép
Stílus

Ilyen volt az InStyle Style Award - FOTÓK

Tegnap este második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Íme egy kis ízelítő a hangulatból!

Kép
Stílus

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle - Style Award díjakat. A stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk olyan kategóriákban mint stílusos nő és férfi, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség. Az estén Kovács Patrícia, Polgár Odett, Schoblocher Barbara, Istvánffy Emma, a Bridget & Olivia és Fehérvári Gábor Alfréd is díjazott volt.

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #6 – Schoblocher Barbara

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Stílusos nő kategóriában a jelöltek között van Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana zenekar énekesnője is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Stílus

A legstílusosabbakat díjazza az InStyle - szavazz te is!

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle - Style Award díjátadó gálát. Hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. A közönség összesen 35 jelöltre adhatja le voksát. A stílusos nők és férfiak mellett, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség kategóriákban lehet szavazni.

Előző oldal
Következő oldal