Berlin

Kép
Stílus

Exkluzív interjú Lana Del Rey kedvenc tervezőjével

Lena Hoschek divattervező már az első blikkre olyan nőnek tűnik, aki imádja az életet és bűntudat nélkül két kanállal falja. Lana Del Rey egyik kedvenc tervezőjével munkatársunk, Dávid Máté beszélgetett.

Kép
Stílus

Bennfentes: Tavasszal minden-ki-virágzik

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Sztárok

Emma Watson Madridban is elragadó

Ez a hét úgy tűnik, Emma Watsoné, hiszen a sztár új filmje, a Noé kapcsán jár premierről premierre. Nemrég Berlinben bűvölt el mindenkit egy hosszú estélyiben, most pedig a klasszikus fekete-fehér sikkre szavazott.

Kép
Sztárok

Emma Watson talán még sosem volt ilyen stílusos

Nagy vörös szőnyeges kedvencünk, Emma Watson ezúttal a Noah (Noé) című film premierjén jelent meg Berlinben ebben a lenyűgöző ruhában. Az ifjú színésznő hibátlan stílusérzéke az idei Oscar-gálán ugyan nem mutatkozott meg, de ez a szett most bőven kárpótol érte.

Kép
InStyle TV

InStyle TV: Berlinben fotóztuk Hámori Gabriellát

Less be velünk a kulisszák mögé: így készült a márciusi InStyle címlapja és divatanyaga Hámori Gabriella színésznővel.

Kép
Stílus

Bennfentes: Friss fuvallat Berlinből

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Sztárok

Hámori Gabriella a márciusi InStyle címlapján

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon a Berlinben második otthonra lelt Hámori Gabriella. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Kép
Sztárok

Mélanie Laurent újra ámulatba ejt a stílusával

Emlékeztek még a Szemfényvesztők című sikerfilm laza eleganciával és franciás sikkel hódító sztárjára? Mélanie Laurent most a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon ragyogott.

Kép
Sztárok

Így tüntetett Shia LaBeouf A nimfomániás berlini vetítésén

Shia LaBeouf egy „I AM NOT FAMOUS ANYMORE” feliratú zacskóval a fején jelent meg a 64. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol versenyen kívül vetítették legújabb filmjét, A nimfomániást.

Kép
Sztárok

Gwyneth Paltrow Pradában ejt ámulatba

Gwyneth Paltrow a berlini Golden Camera Awards eseményén vett részt ebben a klasszikus szabású, ám szín-és anyaghasználatában nem mindennapi ruhában.

Kép
Sztárok

A nap legstílusosabbja: Victoria Beckham

Victoria Beckham megint viszi a pálmát a tegnapi vörös szőnyeges felhozatalban, pedig nem viselt semmi feltűnőt vagy kihívót Berlinben, a 2013-as Bambi Awards gálán: egy hosszú, fekete ruhát választott.

Kép
Sztárok

Jennifer Lawrence új frizurája

Jennifer Lawrence megvált hosszú, szőke tincseitől és fiús frizurára cserélte csodás hajzuhatagát. Így jelent meg az Éhezők viadala - Futótűz berlini premierjén is.

Kép
Sztárok

Julia Dietze: "Alfred Hitchcock stílusa lenyűgöz"

Az október 10-én a hazai mozikba kerülő Iron Sky című film női főszereplőjével, a Berlinben élő, elbűvölő szépségű Julia Dietze színésznővel beszélgettünk a miskolci Jameson CineFest Filmfesztiválon.

Kép
Életmód

Design Hét: Összefog Magyarország három vezető design intézménye

Az egyikük Pekingtől Helsinkiig, Berlintől New Yorkig, Bécstől Torinóig vitte a magyar design hírnevét. A másik faléc-építményei sorra jelennek meg a nemzetközi designsajtóban. A harmadik kreatív hálózatot épít Közép-Európában. A 2013-as Design Héten összefog Magyarország három meghatározó designműhelye: a WAMP, a Hello Wood és a Design Terminál, hogy metszéspontokat hozzon létre a design, a társadalomtudomány és a gasztronómia között. Az események helyszíne az Erzsébet téren felállított, 43 méter hosszú és 120 férőhelyes Közösségi Asztal.

Előző oldal