Meglepetés! Kate Hudsont eljegyezték - hatalmas gyémántgyűrűjét a Met-gálán mutatta meg

sztár, sztárok,
Forrás: Mike Coppola/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Elég ütősen indult a hét Goldie Hawn imádott lánya, Kate Hudson számára: bejelentette eljegyzését, a Met-gálán pedig olyan merész ruhában mutatkozott, amiben mindenki szemügyre vehette tökéletesre edzett hasizmait is.

Az idei Met-gálát hatalmas várakozás előzte meg, hiszen a pandémia miatt két és fél éve nem rendezték meg az eseményt. Így nem volt kérdés, a sztárok igyekeznek majd hatalmasat dobbantani outfitjeikkel - és ez így is történt. Csak kapkodtuk a fejünket a legstílusosabb sztárpárok láttán, ám volt valaki, akire szintén rengetegen voltak kíváncsiak.

Kate Hudson ugyanis órákkal a gála előtt jelentette be, hogy 5 év után eljegyezték, aminek nem csak mi, hanem a rajonók is nagyon örülnek, hiszen csodás párost alkot már öt éve a huncutul jójépű (és még az Instán keresztül is nagyon jó fejnek tűnő) Danny Fujikawa-val.

Kate a bejelentés után nem sokkal már a Met-gálán mutatta meg őrületes hasizmait, ám ennél sokkal izgalmasabb volt a gigantikus méretű gyémánt, amit a fotósok azonnal meg is örökítettek:

Kép
forrás: Mike Coppola/Getty Images
gyémánt, gyűrű,
forrás: Taylor Hill/WireImage/Getty Images

Persze a ruha sem volt semmi: Kate az estén rózsaszínre vette a figurát, ám tett róla, hogy ebben a színben is szexi legyen. A Michae Kors-kreációban tökéletesen látszik, hogy Kate lételeme az edzés. Mégis ki más vehetne fel egy ilyen szettet, ha nem Kate Hudson?

sztár, sztárok,
forrás: Taylor Hill/WireImage/Getty Images

A 2021-es MET-gála legjobb vörös szőnyeges pillanatait pedig itt találod...

Galéria / 21 kép

A 2021-es MET-gála legjobb vörös szőnyeges pillanatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!