Minden szem rá szegeződött! Katalin hercegné gyönyörű ruhájában mindenkit elvarázsolt Wimbledonban

Minden szem rá szegeződött! Katalin hercegné gyönyörű ruhájában mindenkit elvarázsolt Wimbledonban
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Ismét nagyon jól választott!

Július elején Katalin hercegné karanténba kényszerült, mert a wimbledoni teniszmérkőzésen egy koronavírusos beteggel érintkezett, így többek közt Diana hercegnő szobrának avatásán sem vehetett részt. Múlt héten viszont már visszatért a társasági életbe, és ő is ott szurkolt a lelátón az angol válogatottnak a Wembleyben, férje Vilmos herceg és kisfiúk György herceg társaságában.

Kép
forrás: gettyimages.com

Ám mivel a tenisz az igazi szívügye, így természetesen nem hagyta volna ki a hétvégi meccseket Wimbledonban sem, ahova édesapja, Michael Middleton társaságában érkezett. Katalin hercegné vasárnap egy halvány rózsaszín, övvel kiegészített midi ruhát vett fel az alkalomra, amihez egy virágos maszkot és egy nude bokapántos magas sarkút választott. Telitalálat, ugye? Nem csoda, hogy mindenki a gyönyörű hercegnét csodálta!

Az apa-lánya program után pedig már ment is tovább, este ugyanis Anglia és Olaszország csapott össze a labdarúgó-Európa-bajnokság döntőjében. Innen viszont már szomorúan távoztak, mivel az angolok bár hosszú küzdelem árán, végül kikaptak az olaszoktól.

Teniszrajongóként egyébként minden évben tiszteletét teszi Wimbledonban és fotósok ide vagy oda, lelkes szurkolói énjét soha nem rejti véka alá! Így volt ez pár éve is...

Galéria / 8 kép

Így szurkolt Katalin hercegné a wimbledoni tenisztornán

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.