Katalin hercegné új alapítványáról mesélt, mégis mindenkit új frizurájának titka érdekel

Katalin hercegné új alapítványáról mesélt, mégis mindenkit új frizurájának titka érdekel
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A hercegné frizurája a fél világot megihlette!

Katalin hercegné minden hétre szolgáltat valami témát, és ha nem éppen az ékszereit csodáljuk, akkor a ruhatáráról, csodás alakjáról vagy a cuki családi fotóiról beszélünk, most pedig leginkább a frizurája az, amivel a királyi család rajongói egész egyszerűen odavannak!

A napokban ugyanis felkerült egy videó a cambridge-i hercegi pár Instagram oldalára, ahol Katalin a The Royal Foundation Center for Early Childhood nevű szervezetről beszélt, ami a gyerekek és szüleik támogatását tűzte ki célul. A hercegné mindig is úgy gondolta, hogy a gyermekek életében az első 5 év meghatározó szereppel bír, így most egy alapítvány keretein belül szeretne tenni azért, hogy egy boldogabb és mentálisan egészségesebb társadalom váljon a jövő generációjából.

És a nemes cél és üzenet mellett azonban az emberek nem tudtak szó nélkül elmenni a új nyári frizurája mellett sem, ami nemcsak kellemes karamell színben pompázik, de még az esése is tökéletes!

Katalin tincseit az új őrülettel, a babylights hajszínezési technikával frissítették fel, minden bizonnyal csak napok kérdése, hogy a YouTube felületén megjelenjenek a különféle tutorial videók a témában, és mindenki ezt csodás nyári frizurát kérje a fodrászoknál!

A brit királyi család női tagjainak megjelenése mindig kiváló, amikben történelmi érdekességekben bővelkedő ékszereik is hatalmas szerepet játszanak!

Galéria / 9 kép

A brit királyi család varázslatos és méregdrága ékszereinek története

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok