Nem csak mi csodáljuk! Híres nők, akik imádják Katalin hercegné stílusát másolni

Nem csak mi csodáljuk! Híres nők, akik imádják Katalin hercegné stílusát másolni
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Sok szépséges hollywoodi énekesnő és színésznő viselte már az elmúlt években azt a stílust, amit Katalin hercegné tett halhatatlanná!

A 41 éves Katalin hercegné még az egyetemen ismerkedett meg a leendő királlyal, Diana hercegné idősebb fiával, Vilmos herceggel, és bár kapcsolatuk barátságnak indult, csodaszép szerelem lett belőle. Az egykori Kate Middleton gazdagabb, polgári családba született, gyermekkora óta imádja a sportokat, illetve a művészeteket, egyetemi évei alatt művészettörténetet tanult, egyik kedvenc hobbija mai napig a fotózás. Ezekben tehát már azelőtt is jeleskedett, hogy ő lett volna Wales hercegnéje, a világ egyik leghíresebb nője, ám az öltözködésére ugyanez már nem igaz.
Kate Middleton stílusa nem volt éppen kifinomult, sokszor járt farmerben vagy merészen kivágott felsőkben, ám ennek vége szakadt 2010-es eljegyzése után. Stílustanácsadóinak köszönhetően Katalin hercegné mára igazi stílusikon lett, világszerte nők milliói, köztük a hollywoodi sztárok is koppintanak tőle. Kedvenc mintája pedig a pöttyös, amit elképesztően gyakran viseli és nagyon jól is áll neki. Ez tetszett meg az amerikai díváknak, akik szintén kísérletezni kezdtek vele.

Nézd meg galériánkban, hogyan állt a pöttyös Hollywood leghíresebb énekesnőinek és színésznőinek! Vajon csinosabbak voltak, mint Katalin hercegné vagy ő a pöttyös szettek koronázatlan királynője?

Galéria / 8 kép

8+1 sztár, aki Katalin hercegné után pöttyösben mutatkozott

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.