Feltűnt már? Katalin hercegné ezt a darabot nem viselni Diana örökségéből

Feltűnt már? Katalin hercegné ezt a darabot nem viselni Diana örökségéből
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Kate hercegné nem minden szempontból érzi úgy, hogy követnie kell néhai anyósa örökségét.

Katalin hercegné 2011-ben ment hozzá Vilmos herceghez, az azóta eltelt több mint 12 évben pedig bár próbálta kijárni a saját útját, már amennyire lehetséges ez a királyi család által rá rótt kötelességek között, ám még ennek ellenére is, a mai napig próbálják őt minden egyes lépése során Diana hercegnéhez mérni. Pedig bizony vannak dolgok, amikben egyáltalán nem hasonlítanak.

Köztudott, hogy a walesi hercegné számos családi ékszert örökölt Vilmos édesanyjától - elég csak az eljegyzési gyűrűjére gondolni -, illetve a hivatalos alkalom során is többször választott már olyan ruhadarabokat, amik erősen emlékeztetnek az 1997-ben elhunyt Diana stílusára. Ezek mellett viszont Katalin hercegné gardróbjának vannak olyan privát és személyre szabott részletei, amikből az elmúlt évek során sem engedett.

Erin Fitzpatrick divatszakértő nemrég a TikTok csatornáján osztott meg egy videót, amiben többek közt arról is beszél, hogy Katalin soha nem választana dizájner tornacipőt egy hivatalos királyi találkozókra, és állítólag nincs is nála táska, ha tornacipő van rajta. Illetve az elmúlt években mindössze egyetlen egy órát hordott, méghozzá a Cartier Ballon Bleu darabját. Az érdekességek sorában azonban nem is ezek lepték meg a rajongókat leginkább hanem az, hogy a walesi hercegné még soha nem viselte a Diana kedvenc Lady Dior típusú táskáját.

Katalin ehelyett inkább például a klasszikus fekete Mulberry kézitáskáját vagy az Emmy London clutchjait hordja. És bár voltak olyan alkalmak, amikor stílusában Diana kedvencéhez hasonló darabokat választott, de ugyanazt soha. Hogy miért? Erről egyelőre semmi se tudni, de minden bizonnyal a sajtó lelkes munkatársai egy szép nap erre is megtalálják majd a választ vagy egész egyszerűen Vilmos neje tesz majd pontot a dolgok végére, és egy Lady Diorral a kezében fog majd belibbeni valamelyik protokoll eseményre.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.