Mit szól majd ehhez Blake Lively? Kamilla királyné Ryan Reynolds kárára trollkodott, ezt még felesége sem merte vele megtenni

Mit szól majd ehhez Blake Lively? Kamilla királyné Ryan Reynolds kárára trollkodott, ezt még felesége sem merte vele megtenni
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Mi a közös Kamilla királynéban és Ryan Reynoldsban? A hosszú házasság és a humor, ez utóbbit pedig Kamilla nemrég a színész titkos közreműködésével bizonyította egy rajongójának.

Ha valaki, aki régóta, közel két évtizede él boldog házasságban, biztosan tudja, hogy mivel érdemes időről időre egy kis színt vinni a mindennapi megszokásokba, és hogy miként lehet feldobni az unalmasnak tűnő hétköznapokat. Az egyik legjobb eszköz erre a humor, amiben a Károly király feleségét minden bizonnyal sokszor korlátoz a szigorú protokoll és az etikett, ám Kamilla királynét nem akármilyen fából faragták. Az újdonsült királyné mindig megtalálja a módját, hogy örömöt csaljon a férje, és követői arcára is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy királyi rajongónak küldött válaszlevele, amiben egy kis humorral fűszerezve köszönte meg a Károllyal a közelmúltban ünnepelt 18. házassági évfordulójuk alkalmából kapott jókívánságokat.
Egy Jessica nevű királyi rajongó Instagram oldalán rendszeresen szemlézi a királyi család mindennapjait, így megosztotta követőivel a Kamilla királynétól személyesen kapott üzenetet is, amiben a királyné reagált az általa küldött gratulációra. III. Károly király és Kamilla egy hónapja ünnepelte a 18. házassági évfordulójukat, Jessica ezen jeles alkalomból köszöntötte a házaspárt, a királyné pedig nem hagyta szó nélkül a rajongó figyelmességét.

Köszönöm, hogy velünk együtt ünnepelsz ezen a csodás napon. Hihetetlen, hogy repül az idő.

A gépelt szöveg alatt pedig természetesen helyet kapott a királyné aláhúzott aláírása is, azaz Camilla R. Az R. a királyi titkosírást tükrözi, ami a latin királynő, azaz Regina szó rövidítése. A szöveges üzenet mellett Jessica fotót is kapott a boldog párról, amin azonban egyből kiszúrt egy kis turpisságot a szemfüles királyi rajongó, aki észrevette, hogy egy olyan ismerős fotót kapott ajándékba, ahol Károly válla felett megjelent a Deadpool sztárja is.
A királyi pár 2022. decemberében tette tiszteletét a színész Wales-ben lévő stadionjában, amit Ryan Reynolds és társa, Rob McElhenney 2020 decemberében vásárolt meg. A Wrexham Association Football Club egyébként a világ harmadik legrégebbi profi klubjának számít, így időszerű volt a királyi fenségek látogatása, ahol ráadásul épp azok a képek is készültek, amit Kamilla a köszönőlevél mellé küldött. Csupán csak annyi szépségfoltja van a fotóknak, hogy a királyi pár mellől úgy retusálták ki a színészt, hogy a zakójának egy darabja ott maradt Károly mellett. Jessica azonban a szokásos angol humorral kezelte az üdvözletet, és megállapította, hogy Kamilla Ryan Reynolds közreműködésével köszönte meg a jókívánságokat, mivel bárkivel előfordulhat, hogy úgy készül róla jó fénykép, hogy azon mások is szerepelnek. A királyi rajongó tehát nem hogy csalódott volna a lépés miatt, hanem épp ellenkezőleg, megdicsérte Kamilla kreativitását: „Szép játék Kamilla királyné, meg kell hagyni! Ügyes húzás volt!“ - zárta a posztját Jessica, aki továbbra is lelkesen követi a királyi család életét.
Nos, mi úgy gondoljuk, Blake minden bizonnyal nagyon bírja majd Kamilla húzását, hisz ő is imád férjével trollkodni - most pedig kattints végig a galériánkat és soroljuk, milyen párkapcsolati leckéket tanulhatunk még a humor mellett Blake-től és Ryantől!

Galéria / 5 kép

Leckék, amiket Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.