Mit szól majd ehhez Blake Lively? Kamilla királyné Ryan Reynolds kárára trollkodott, ezt még felesége sem merte vele megtenni

Mit szól majd ehhez Blake Lively? Kamilla királyné Ryan Reynolds kárára trollkodott, ezt még felesége sem merte vele megtenni
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Mi a közös Kamilla királynéban és Ryan Reynoldsban? A hosszú házasság és a humor, ez utóbbit pedig Kamilla nemrég a színész titkos közreműködésével bizonyította egy rajongójának.

Ha valaki, aki régóta, közel két évtizede él boldog házasságban, biztosan tudja, hogy mivel érdemes időről időre egy kis színt vinni a mindennapi megszokásokba, és hogy miként lehet feldobni az unalmasnak tűnő hétköznapokat. Az egyik legjobb eszköz erre a humor, amiben a Károly király feleségét minden bizonnyal sokszor korlátoz a szigorú protokoll és az etikett, ám Kamilla királynét nem akármilyen fából faragták. Az újdonsült királyné mindig megtalálja a módját, hogy örömöt csaljon a férje, és követői arcára is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy királyi rajongónak küldött válaszlevele, amiben egy kis humorral fűszerezve köszönte meg a Károllyal a közelmúltban ünnepelt 18. házassági évfordulójuk alkalmából kapott jókívánságokat.
Egy Jessica nevű királyi rajongó Instagram oldalán rendszeresen szemlézi a királyi család mindennapjait, így megosztotta követőivel a Kamilla királynétól személyesen kapott üzenetet is, amiben a királyné reagált az általa küldött gratulációra. III. Károly király és Kamilla egy hónapja ünnepelte a 18. házassági évfordulójukat, Jessica ezen jeles alkalomból köszöntötte a házaspárt, a királyné pedig nem hagyta szó nélkül a rajongó figyelmességét.

Köszönöm, hogy velünk együtt ünnepelsz ezen a csodás napon. Hihetetlen, hogy repül az idő.

A gépelt szöveg alatt pedig természetesen helyet kapott a királyné aláhúzott aláírása is, azaz Camilla R. Az R. a királyi titkosírást tükrözi, ami a latin királynő, azaz Regina szó rövidítése. A szöveges üzenet mellett Jessica fotót is kapott a boldog párról, amin azonban egyből kiszúrt egy kis turpisságot a szemfüles királyi rajongó, aki észrevette, hogy egy olyan ismerős fotót kapott ajándékba, ahol Károly válla felett megjelent a Deadpool sztárja is.
A királyi pár 2022. decemberében tette tiszteletét a színész Wales-ben lévő stadionjában, amit Ryan Reynolds és társa, Rob McElhenney 2020 decemberében vásárolt meg. A Wrexham Association Football Club egyébként a világ harmadik legrégebbi profi klubjának számít, így időszerű volt a királyi fenségek látogatása, ahol ráadásul épp azok a képek is készültek, amit Kamilla a köszönőlevél mellé küldött. Csupán csak annyi szépségfoltja van a fotóknak, hogy a királyi pár mellől úgy retusálták ki a színészt, hogy a zakójának egy darabja ott maradt Károly mellett. Jessica azonban a szokásos angol humorral kezelte az üdvözletet, és megállapította, hogy Kamilla Ryan Reynolds közreműködésével köszönte meg a jókívánságokat, mivel bárkivel előfordulhat, hogy úgy készül róla jó fénykép, hogy azon mások is szerepelnek. A királyi rajongó tehát nem hogy csalódott volna a lépés miatt, hanem épp ellenkezőleg, megdicsérte Kamilla kreativitását: „Szép játék Kamilla királyné, meg kell hagyni! Ügyes húzás volt!“ - zárta a posztját Jessica, aki továbbra is lelkesen követi a királyi család életét.
Nos, mi úgy gondoljuk, Blake minden bizonnyal nagyon bírja majd Kamilla húzását, hisz ő is imád férjével trollkodni - most pedig kattints végig a galériánkat és soroljuk, milyen párkapcsolati leckéket tanulhatunk még a humor mellett Blake-től és Ryantől!

Galéria / 5 kép

Leckék, amiket Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.