Maga a valóra vált álom! Blake Lively és Ryan Reynolds titkos szerelmi fészkétől eláll a lélegzet

Maga a valóra vált álom! Blake Lively és Ryan Reynolds titkos szerelmi fészkétől eláll a lélegzet
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy hová bújik el Blake Lively és Ryan Reynolds a világ elől? Mutatjuk!

De kezdjük az elején. Mióta megvásárolta a Wrexham FC-t, a Pikachu színésze, Ryan Reynolds sok időt tölt Észak-Walesben. A hollywoodi sztár állítólag mindig ugyanott száll meg, amikor a környéken jár, akár egyedül, akár családjával érkezik, ez pedig a pletykák szerint a cheshire-i Carden Park Hotel, ahová a sasszemű rajongók beszámolói szerint még a felesége, Blake Lively is gyakran örömmel tart vele.
A luxusszállodát elnézve mi is értjük, miért szereti Ryan a Carden Parkot, amely mindössze 19 percre van Wrexhamtől. Nemcsak rendkívül elegáns szobákkal, csodaszép parkkal és az Egyesült Királyság egyik legszebb gyógyfürdőjével rendelkezik, de a szálloda fine dining éttermét, a The Vines-t a korábbi királyi séf, Graham Tinsley vezeti, aki a néhai II. Erzsébet királynőnek és Károly királynak is főzött egy időben.

A vendégeket továbbá olyan extra szolgáltatásokkal várják, mint a golfpálya, vagy a falmászás. A Carden Spa a szálloda ékköve, ahol csábító kültéri pezsgőfürdőkkel, privát kerti napozókkal, valamint exkluzív panoráma szaunákkal várják a vendégeket, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező vidékre, így wellnessezés közben nem maradnak a vendégek látnivaló nélkül.
Annak ellenére, hogy a hírek szerint rendszeresen bejelentkeznek a Carden Parkba, a The Sun értesülései szerint Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég meg is vásárolt egy környékbeli házat, így könnyen előfordulhat, hogy hosszú távon is kétlaki életet alakítanak ki gyermekeikkel Walesben. Bár Blake és Ryan képviselői hivatalosan nem erősítették meg a hírt, a walesi ingatlanvásárlásnak minden bizonnyal lenne értelme a sztár számára, aki nem csak befektetési célból várásolta meg a a Wrexham FC-t. A labdarúgó klub kalandjairól dokumentumfilm is készült Welcome to Wrexham címmel. Ez egy igazán különleges szerelemprojekt Ryan számára, melyben a teljes családja is maximálisan támogatja. Olyannyira, hogy az immáron hatfős család nemrég, a negyedik gyermekük születése óta először jelent meg együtt a Wrexham stadionban. A stadion látogatásáról készült fotókon Blake büszkén fotózta Ryant és gyermekeiket azon a helyen, amely egyértelműen közel áll Ryan szívéhez.

Azt már tudjuk, hogy a sztárpár hová bújnak el a kíváncsi tekintetek el, ám otthonukat sajnos még nem mutatták meg. Ellentétben Amal és George Clooney-val!

Galéria / 14 kép

Ebben a mesebeli otthonban neveli az ikreket Amal és George Clooney

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.