Maga a valóra vált álom! Blake Lively és Ryan Reynolds titkos szerelmi fészkétől eláll a lélegzet

Maga a valóra vált álom! Blake Lively és Ryan Reynolds titkos szerelmi fészkétől eláll a lélegzet
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy hová bújik el Blake Lively és Ryan Reynolds a világ elől? Mutatjuk!

De kezdjük az elején. Mióta megvásárolta a Wrexham FC-t, a Pikachu színésze, Ryan Reynolds sok időt tölt Észak-Walesben. A hollywoodi sztár állítólag mindig ugyanott száll meg, amikor a környéken jár, akár egyedül, akár családjával érkezik, ez pedig a pletykák szerint a cheshire-i Carden Park Hotel, ahová a sasszemű rajongók beszámolói szerint még a felesége, Blake Lively is gyakran örömmel tart vele.
A luxusszállodát elnézve mi is értjük, miért szereti Ryan a Carden Parkot, amely mindössze 19 percre van Wrexhamtől. Nemcsak rendkívül elegáns szobákkal, csodaszép parkkal és az Egyesült Királyság egyik legszebb gyógyfürdőjével rendelkezik, de a szálloda fine dining éttermét, a The Vines-t a korábbi királyi séf, Graham Tinsley vezeti, aki a néhai II. Erzsébet királynőnek és Károly királynak is főzött egy időben.

A vendégeket továbbá olyan extra szolgáltatásokkal várják, mint a golfpálya, vagy a falmászás. A Carden Spa a szálloda ékköve, ahol csábító kültéri pezsgőfürdőkkel, privát kerti napozókkal, valamint exkluzív panoráma szaunákkal várják a vendégeket, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező vidékre, így wellnessezés közben nem maradnak a vendégek látnivaló nélkül.
Annak ellenére, hogy a hírek szerint rendszeresen bejelentkeznek a Carden Parkba, a The Sun értesülései szerint Blake Lively és Ryan Reynolds nemrég meg is vásárolt egy környékbeli házat, így könnyen előfordulhat, hogy hosszú távon is kétlaki életet alakítanak ki gyermekeikkel Walesben. Bár Blake és Ryan képviselői hivatalosan nem erősítették meg a hírt, a walesi ingatlanvásárlásnak minden bizonnyal lenne értelme a sztár számára, aki nem csak befektetési célból várásolta meg a a Wrexham FC-t. A labdarúgó klub kalandjairól dokumentumfilm is készült Welcome to Wrexham címmel. Ez egy igazán különleges szerelemprojekt Ryan számára, melyben a teljes családja is maximálisan támogatja. Olyannyira, hogy az immáron hatfős család nemrég, a negyedik gyermekük születése óta először jelent meg együtt a Wrexham stadionban. A stadion látogatásáról készült fotókon Blake büszkén fotózta Ryant és gyermekeiket azon a helyen, amely egyértelműen közel áll Ryan szívéhez.

Azt már tudjuk, hogy a sztárpár hová bújnak el a kíváncsi tekintetek el, ám otthonukat sajnos még nem mutatták meg. Ellentétben Amal és George Clooney-val!

Galéria / 14 kép

Ebben a mesebeli otthonban neveli az ikreket Amal és George Clooney

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.