Jodie Foster azt mondja, 60. életévének betöltése volt élete legjobb pillanata! Elmagyarázta, hogy miért

Jodie Foster azt mondja, 60. életévének betöltése volt élete legjobb pillanata! Elmagyarázta, hogy miért
Forrás: HBO Max

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Jodie Foster imádja, hogy a hatvanas éveit tapossa. Jó oka van rá!

A bámulatosan tehetséges hollywoodi színésznő, Jodie Foster 1962. november 19-én született, vagyis 2024 őszén immár a 62. születésnapját fogja ünnepelni a True Detective sztárja. A filmcsillag mindössze 3 éves volt, amikor egy castingon felfigyeltek rá, így hamar ismert és szeretett gyerekszínész vált belőle.
1977-ben megkapta Iris, a gyermekprostituált szerepét a Taxisofőr című filmben, amiért Oscar-díjra jelölték, olyan fantasztikusan alakította a karaktert. Jodie Foster ettől kezdve közönség kedvenc volt, igazi tinisztár, karrierje pedig egyre meredekebben ívelt felfelé. Első Oscar-díját valamivel később, 1989-ben vehette át A vádlottak című filmért, majd jött a második, 1992-ben A bárányok hallgatnak című horror klasszikusért kapott aranyszobrocskát.

Jodie Foster imádja, hogy elmúlt 60 éves

Jodie Foster tehetsége és feltűnő szépsége miatt a férfiak kedvence volt, ám a barátain kívül más férfival nem lehetett együtt látni, így aztán beindultak a találgatások. A sztár a kilencvenes évek végén döntött úgy, elárulja a nyilvánosságnak, hogy leszbikus, a saját neméhez vonzódik.
1993 és 2008 között Cydney Bernard filmproducer volt a párja, kapcsolatuk alatt két fiuk született, 1998-ban Charles, 2001-ben pedig Kit. Mindkettőjüknek a színésznő a biológiai anyukája, édesapjuk kilétét nem hozták nyilvánosságra. Az új szerelem 2013-ban talált rá, ekkor szerettek egymásba Alexandra Hedison fotóssal, akivel 2014-ben össze is házasodtak.

Jodie Foster évek óta nem titkolja, számára a 60. születésnapja olyan pozitív változásokat hozott az életében, amelyekre már régóta várt, az ötvenes éveiben ugyanis sok megpróbáltatáson ment keresztül, nem volt könnyű évtized a számára. Egy korábbi interjúban például azt mondta, a 60. születésnapja azért is volt csodás, mert egyik pillanatról a másikra elkezdte azt érezni, semmi sem számít, minden jó dolog olyanná vált, mint egyfajta bónusz, amiben azért részesül, mert ilyen sokáig kitartott. Míg az ötvenes éveiben nagyon komolyan aggódott az öregedés miatt, azt érezte, nem tudja elviselni a nőkre Hollywoodban nehezedő nyomást.
„Végre nem versengek az egykori önmagammal, nincsenek elvárásaim, nem számítok semmire, de bármire készen állok, ami még jön” – mesélte erről az önfeledt életérzésről Jodie egy interjúban. A színésznő hozzátette, a reflektorfényben nőtt fel, mindenki a testét méregette, így számára is nehéz volt nem a hibákat és az öregedést látni. Mára azonban megbékélt és boldogabb nem is lehetne.

Nos, minden életszakasznak megvannak a maga szépségei, minden életkornak vannak előnyei és hátrányai. Most pedig összeszedtük, mi vár rád 40 éves kor felett!

Galéria / 8 kép

8 dolog, ami megváltozik 40 éves korod után

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!